Anne Ramsey


Ik kon die nacht maar niet in slaap vallen. Ik bleef maar nadenken over Theo en zijn roekeloos en belachelijk idee om doping te gebruiken. Waar háálde hij het vandaan? Ik had nog geprobeerd om hem op andere gedachten te brengen, maar hij was echt zeker van zijn stuk.
'Theo, I can't do this. What if Nadieh finds out? She'll kill us both!' had ik geopperd.
'I know it's risky but I'm willing to try everything and I promise that IF Nadieh ever finds out, I'll take all the blame on me, alright?' Hij bleef maar smeken en ik werd er stilaan knettergek van.
'Okay, okay! Stop begging! I'll see what I can do,' ging ik uiteindelijk akkoord, deels om van zijn gezeur af te zijn.

Ik draaide me op mijn rug en staarde in het donker naar het plafond. Ik kon Theo benzedrine geven. Daardoor zou hij energieker worden en beter kunnen trainen. Benzedrine zat in tabletten verwerkt waardoor het makkelijk te bestellen was, zelfs in een streng land als Rusland.
De volgende ochtend besloot ik er meteen werk van te maken. Hoe eerder dit van de baan was, hoe beter. Ik wist nog van mijn tijd in Cardiff hoe ik dit het best kon aanpakken en in een mum van tijd was mijn bestelling geplaatst. Mooi, dan kon ik nu aan leukere dingen denken. Ik surfte nog wat verder op internet en kreeg opeens het idee om twee kaartjes te bestellen voor een balletvoorstelling. Het Zwanenmeer was een wereldberoemd Russisch stuk dat ze uiteraard ook hier in Moskou uitvoerden. Alexis had vanavond toch een vrije avond dus was dit een schitterend plan voor een date.
Die avond trok ik een lange glinsterende jurk aan en wachtte totdat Alexis zou aanbellen. Hij was keurig op tijd en had zich voor de gelegenheid ook formeel gekleed.
'Ready to go see the Swan Lake?' vroeg ik en trok zijn vlinderdasje nog even goed.
'Sí! Classical ballet is a must-see when you're in Moscow!' Hij stak galant zijn arm uit waarna ik in de lach schoot.
'Alright then! Let's go!'

Theo Walcott


Nadieh en ik hingen wat in de lounge van het hotel rond. We waren nog aan het overleggen wat we vanavond nog konden doen. Ik zat op mijn mobiel een paar recensies van restaurants te lezen toen ik opeens een melding kreeg dat ik een bericht ontvangen had.

Anne: I ordered your shit. I hope you're happy now.

Ik haalde opgelucht adem en kon een glimlach amper onderdrukken. Anne klonk overduidelijk kortaf en not amused in het bericht, maar ze had wel degelijk de bestelling geplaatst. Het was alsof er een last van m'n schouders was gevallen, hoewel het meest riskante nu nog moest komen: vooral niet betrapt worden. Ik vond het ook niet fijn om te liegen tegen Nadieh, maar het was beter dat ze hiervan niets wist.
'You know what Anne and Alexis are gonna do tonight? They're going to the ballet! They're going to see the Swan Lake.'
Ik klopte even op haar knie. 'That's nice! Do you wanna go as well?'
'Yeah but not tonight. Anne won't be happy if we ruin her date with the pitbull. We can do something else. To be fair, I'm also fine with a chilled night in.' Ze liet haar vingers over mijn borstkas trippelen tot aan de kraag van mijn polo.
Ik lachte en nam haar gezicht tussen mijn handen vast. 'Are you sure it's gonna be a chilled night in, though? Because the look on your face tells me something else...'
'Well, as you know I bought some new clothes when I went shopping with Andriani and I need your opinion on some of them,' zei ze mysterieus, wat nog meer mijn aandacht trok.
'What kind of clothes?' vroeg ik geïnteresseerd.
Nonchalant legde ze haar armen rond mijn nek en trok zich dichterbij. 'Oh, some dresses, underwear, bras...'
Ik grijnsde. 'Good, I'm definitely the right person to give an opinion on those.'
'Thought so!' Ze begon me zacht op mijn lippen te kussen en we waren allebei aan het genieten van het intieme momentje, maar hier in het hotel duurde het niet lang of een teamgenoot kwam de boel verstoren.
'Jeez, Walcott! Get a room!' lachte Jordan Henderson.
Ik gromde binnensmonds, maar Nadieh klopte op mijn borstkas en stond op. 'He has a point, though. Luckily there are plenty of rooms here,' knipoogde ze cheeky.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen