Foto bij Chapter 18.3 ||

Alexis Sanchez


Niet veel later kwamen we aan bij de plek waar het ballet zou plaatsvinden. Natuurlijk was er ook paparazzi en die hadden er inmiddels lucht van gekregen dat er ook enkele voetballers aanwezig zouden zijn, waaronder dus ik. Al snel werden we door iemand van het personeel begeleid naar de rode loper. Ik keek even opzij en zag dat Anne hier totaal niet op voorbereid was.
'It won't be bad. Just smile and we'll be gone quickly.' Anne lachte even naar me en knikte, waarna we de rode loper opliepen en even blijven staan terwijl er honderden camera's flitsten. Ik had geen zin in vragen en volgens mij Anne ook niet, dus liepen we snel door en werden eenmaal binnen begeleid naar onze plekken. Gelukkig konden we hier in alle rust zitten en kwam er meteen iemand naar ons toegesneld af we wat te drinken wilden.
'It wasn't so bad, was it?' vroeg ik toen we met een drankje in onze handen zaten. Anne haalde haar schouders op.
'I guess not, but it's definitely not my favourite thing.' Ik glimlachte naar haar terwijl ze een slok van haar cocktail nam en naar het podium keek. 'This is an elite date though, so I could've known.'
Ik glimlachte nog eens en sloeg een arm rond haar schouders, waarna de voorstelling al snel begon. Het was iets heel anders dan wat we normaal deden, maar dat was ook wel weer leuk voor de verandering. Na afloop liepen we nog even door de straten van Moskou totdat mij iets opviel op mijn mobiel. Het was een berichtje van mijn zus.

Tamara: Have you read the newspapers yet?
Alexis: no, why? Yeah we went to a ballet tonight, is that what it's about?

Ik kreeg niet meteen antwoord, dus besloot ik zelf te gaan kijken. Al snel vond ik een artikel.. over iemand die beweerde mijn biologische vader te zijn. Ach, dat had ik wel eens eerder meegemaakt.
'Something wrong?' vroeg Anne. Mijn aandacht raakte los van mijn mobiel en ik glimlachte naar haar, waarna ik mijn hoofd schudde.
'No, nothing's wrong. I had a lovely time tonight, hermosa.' glimlachte ik, waarna ik een kus op haar slaap drukte.

Nadieh Ramsey


'So I got this one as well...' Ik kwam weer uit de badkamer zetten met een nieuw jurkje aan en draaide een rondje. Het had een onderzijde die ene beetje opfleurde, wat ik leuk vond. Ook had het een blote rug en dat kon ik ook altijd waarderen. Ik moest even lachen een Theo's grijnzende blik.
'It's cute!'
'Do you think the back is cute too?' grijnsde ik en draaide half.
'Definitely.' zei hij terug om me te plagen. Ik rolde mijn ogen en verdween weer in de badkamer, waarna ik een bralette aantrok met zwarte skinny jeans. Even grijnsde ik naar mezelf in de spiegel en kwam toen weer de badkamer uit. Theo had er echter zijn aandacht niet bij en zat op zijn mobiel, wat mij m'n ogen deed rollen.
'Hey, I'm up here.' zei ik tegen hem. Theo keek op en ik zag dat hij even snel met stomheid geslagen. 'So I thought this was cute.' Ik trok even een bandje goed en kwam grijnzend op Theo af, waarna ik op bed kroop en naar hem toe kwam.
'That it is. Certainly.' slikte Theo en liet zijn ogen over mijn outfit glijden.
'Do you think you can focus on me for a minute instead of your phone? What is so important anyway?' plaagde ik hem.
'Nothing that's more important than you.' knipoogde hij en wilde me kussen, maar ik hield hem van me af.
'Such a smooth talker you are.' zei ik hoofdschuddend. Theo's blik veranderde naar lief en ik voelde zijn handen over mijn, bijna, blote rug heengaan, omhoog naar de achterkant van de bralette en de bandjes over mijn schouders. Ik haatte het dat het kippenvel bezorgde, maar kon het nou eenmaal niet tegenhouden.
'Those are big words coming from someone with goosebumps.'
'What else am I supposed to do when I'm sitting on such a beautiful man's lap?'
'There are a lot of other things!' grijnsde Theo toen smerig, waarna ik ook moest lachen en mijn hoofd schudde.
'Well, maybe I should start doing them then.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen