Foto bij Chapter 19.3 ||

Anne Ramsey


De volgende ochtend werd ik wakker met Alexis naast me. Heerlijk, want het was al veel te lang geleden dat we naast elkaar wakker waren geworden. Zo te zien vond Alexis het ook fijn aangezien hij breeduit naar me glimlachte.
'The ballet yesterday was great, wasn't it? It was really something special,' genoot hij nog na. Hij rekte zich even uit en streelde vervolgens zachtjes over mijn wang.
Ik knikte. 'Yeah, it was really impressive... and very romantic as well.' Ik dacht terug aan gisterenavond en zag het weer volledig voor me. Het prachtige theater, de klassieke muziek, de sierlijke bewegingen van de ballerina's,... ik droomde alweer helemaal weg.
Alexis lachte en porde me plagerig in mijn zij. 'Oooh, did it bring you in a cheesy mood, guapa?'
'Shut up and just let me enjoy this! It's not every night you see some top Russian ballet.'
'Yeah, you're right. It was an amazing date.' Hij bekeek me met zijn glunderende puppy-oogjes waardoor ik de verleiding niet kon weerstaan. Ik besloot van het moment nog gebruik te maken om een zoensessie te starten totdat het echt tijd was om op te staan. Nu ja, voor Alexis dan toch, want die moest natuurlijk op tijd op training verschijnen. Ik kon nog even blijven soezen. Op een gegeven moment was ik opnieuw in slaap gevallen en werd wakker door Nadieh die hard tegen mijn deur klopte.
'Hey, are you still alive in there?! Apparently a package arrived for you today,' hoorde ik haar roepen.
Ik sprong meteen uit bed en trok een oversized trui aan. Shit, dat was mijn bestelling! Als Nadieh het openmaakte, was het game over! Ik snokte de deur open en griste het pakketje snel uit haar handen waarna ik de deur voor het verbaasde gezicht van mijn zus dicht smeet.
'Why are you being so mysterious?!' klaagde ze verontwaardigd.
'Why are you being so nosey? It's just some boring stuff that I forgot at home and can't find in Moscow,' loog ik. Mijn excuus was vrij omslachtig, maar Nadieh accepteerde het en liet me weer met rust. Me dan nu snel omkleden en naar Theo.


Theo Walcott


Nerveus ijsbeerde ik heen en weer door mijn kamer. Anne had me zonet een bericht gestuurd dat het pakketje was gearriveerd en dat ze onderweg was naar mijn hotel. Shit, ik hoopte dat ze maar geen security check zouden doen ofzo, dat gebeurde wel eens, zelfs bij de voetballers. Al gauw merkte ik dat ik me voor niets druk maakte, want Anne verscheen al vlugger dan verwacht aan mijn deur.
'Hey, you made it,' zei ik en liet haar binnen. Ze rolde not impressed haar ogen.
'Of course I made it. You act like I had to travel from the other side of the country.'
Nu was ik het die mijn ogen rolde. Anne was dus nog steeds kribbig dat ik haar had overtuigd om die pillen te bestellen.
Ze haalde een kartonnen doosje uit haar tas en propte het gelijk in mijn handen. 'Here's your shit. You can't take more than prescribed, okay? This is benzedrine. It's gonna make you more energised but be careful with the side effects.'
Ik knipperde even beduusd met mijn ogen. 'Side effects?'
'Yeah, elevated blood pressure, faster heart rate, insomnia,... oh, and a higher lidibo,' somde ze op.
'A higher lidibo? That's one side effect I don't mind,' grapte ik, maar Anne vond het niet grappig.
'I'm serious, Theo. These tablets are not some harmless vitamines you can get in any drugstore. They can become addictive.'
'Okay, I get it,' zei ik vooraleer ze me nog meer wilde bang maken. Ik wist ook wel dat dit geen speelgoed was. Ik besloot van onderwerp te veranderen. 'Anyway, how was the ballet yesterday? I saw some red carpet pictures online!'
'Ugh, I hate red carpets,' bromde ze.
'You don't like some glitter and glamour like your sister?' vroeg ik geamuseerd.
'No, it's not for me. You still don't know I'm nothing like my sister?' lachte ze waarop ik terug lachte.
'Oh, I know! You and Alexis looked great, though!'
'Thanks, but your arse-licking won't get you anywhere. I'm watching you, Walcott,' zei ze en gebaarde dat ze me in de gaten ging houden.
Toen Anne weer vertrokken was, opende ik het doosje en staarde voor een moment naar de pillen. Okay, hier gingen we dan. Ik nam een tablet uit de verpakking en stopte die in m'n mond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen