Archer Hawkins. Die naam heb ik nog nooit eerder gehoord. Ik draai me naar Justin. "Mocht ik niet weten dat je met vrienden op trok?" vraag ik als ik een wenkbrauw op trek. Justin doet zijn mond open maar Archer stapt naar voren waardoor Justin zijn mond weer dicht doet. "Nee, wat hij waarschijnlijk geheim wij houden, is dat wij een bende zijn," zegt hij met een grijns. Hij staat nu best dichtbij, op nauwelijks een meter afstand. "Oké, maar waarom wou je dat geheim houden?" vraag ik aan Justin. "Ik dacht dat je bendes niets vond," antwoordt hij. "Serieus... Ken je me wel?" reageer ik. Ik heb lange tijd aan vechtsporten gedaan en heb bijna altijd al tegen bendes opgekeken. Nog een reden waarom ik waarschijnlijk in het weeshuis geplaagd/gepest word. Ik ben dus niet echt het doorsnee meisje waar iedereen vrienden mee wilt worden. "Mag ik ook in de bende?" vraag ik met puppy-oogjes aan Justin. "Dan moet je niet bij mij zijn maar bij de leider, Archer," zegt Justin als hij naar Archer knikt. "Mag ik in de bende?" vraag ik nogmaals. "Kan je wel vechten? Je bent immers een meisje," zegt hij spottend. Ik kijk een tijdje naar hoe Archer staat, vlieg dan naar voren en mep hem tegen zijn kop. "Niet alle meisjes zijn standaard zwak!" zeg ik, een beetje beledigt. "Ohw ja?" vraagt hij als hij met een trappende beweging ervoor zorgt dat ik op de grond eindig. Ik krabbel overeind en geef hem een knietje in zijn maag waarna hij een klein stukje naar voren leunt maar daarna weer overeind gaat staan. "Niet slecht voor een meisje," zegt hij grijnzend. "Mag ik nou in de bende of niet?" vraag ik geïrriteerd. "Ja, maar onthoud wel dat wij er niet verantwoordelijk voor zijn als je gewond raakt," zegt Archer als hij zich om draait en een stukje verderop op wat buizen gaat zitten.

"Moest je nou weer een gevecht beginnen?" vraagt Justin als ik weer tegenover hem sta. "Hij zei dat meisjes zwak zijn en ik wou het tegengestelde bewijzen, niet raar toch?" beantwoord ik zijn vraag. "Nee, maar wat als je gewond was geraakt?" vraagt Justin bezorgd. "Dat is niet gebeurd dus daar hoeven we ons ook geen zorgen om te maken," zeg ik met een korte glimlach. Justin rolt met zijn ogen als hij naar het groepje jongens loopt die nog altijd verderop staan.

Na een kort voorstelrondje lopen we rustig door de stad. Ik blijf merendeels bij Justin, ik ken de rest namelijk nog niet echt. Dan komen we een ander groepje jongens tegen. Ik ken niemand ervan maar kennelijk boeit dat niet want na een paar woordenwisselingen is er al meteen een gevecht. Ik heb geen idee wat ik moet doen tot er een jongen naar mij toe loopt. "Een meisje in een bende, ben je verdwaald of zo?" vraagt hij. "Nope," antwoord ik nonchalant. Dan komt hij op me afgelopen. Hij wilt me kennelijk meppen maar ik pak zijn arm vast en draai hem om. Dan begint hij me te trappen. Ik moet moeite doen om alles te ontwijken tot er plots iemand achter me staat die in mijn knieholtes trapt waardoor ik op mijn knieën op de grond zit. Ik draai me om zodat ik beide jongens in de gaten kan houden en probeer snel op te staan, maar iedereen keer als ik dat probeer word ik terug geduwt op de grond.

Na de zoveelste keer proberen op te staan krijg ik een veel hardere duw en val ik op mijn rug waarna ik een stuk door schuif. Ik probeer zo goed mogelijk weer overeind te komen maar opeens staan er drie jongens om me heen en kan ik nergens meer heen. Dan word een jongens neergehaald, daarna de tweede en uiteindelijk is de derde dus gedwongen om zijn twee vrienden te helpen en weg te gaan. Ik kijk omhoog naar degene die me heeft geholpen en zie Archer staan. Ik kijk om me heen en zie dat Justin op de grond zit met een wond op zijn been die al verzorgd word door iemand anders. "Be-bedankt," stotter ik. "Je hield het langer vol dan ik verwachtte van een meisje," zegt Archer met een grijns als hij zijn hand uit steekt. Ik pak hem aan en trek mezelf overeind. Dan loop ik snel door naar Justin en zie ik dat de wond niet zo erg is. Hij is waarschijnlijk ergens langs af geschaafd. En alhoewel het redelijk veel bloed is, is de wond toch oppervlakkig, alleen groot. "Gaat het?" vraag ik. "Het is al eens erger geweest," zegt hij maar aan zijn gezicht kan ik zien dat hij liegt. "Oké, dan spelen we de macho man," mompel ik als ik om me heen kijk naar iets waarmee de wond ten minste een beetje kan worden schoon gemaakt. Ik vind een regenton en aangezien niemand een rugzak bij zich heeft, heeft waarschijnlijk ook niemand water. "Kom mee," zeg ik als ik naar de regenton loop. Justin komt erachteraan, kennelijk met moeite en gaat ernaast zitten. Ik schep met mijn handen wat water uit de regenton op de wond. "Verdomme, dat prikt," mompelt hij gefrustreerd. "Toen was er geen macho man meer over, of wel soms?" zeg ik als ik een paar jongens achter me hoor grinniken. De wond is nu schoon maar het bloed nog steeds, dat moet nog altijd gestopt worden. Ik kijk om me heen, tot ik me realiseer dat mijn shirt al kapot is op mijn rug toen ik achterover werd geduwd. Ik scheur een lager deel af, waardoor je nu een klein deel van mijn buik kan zien, en wikkel het erom heen. "Moet lukken zo," zeg ik als ik kijk naar het geïmproviseerde verband. "Alleen jammer van dat shirt," voeg ik eraan toe.

Reacties (2)

 • Luckey

  zo die ziet jongens!
  wat nu meiden kunnen niet vechten!!
  echt wel!!!
  snel verder!!

  3 jaar geleden
  • Kyonakoenen

   xDik zal zo snel mogelijk verder schrijven

   3 jaar geleden
  • Luckey

   mooi!!!! kan ze die jongens eens laten zien dat we kunnen vechten!!!:@

   3 jaar geleden
  • Kyonakoenen

   Haha, zal ik doenxD

   3 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  Naar mijn ervaring word er bij zowat elke vechtsport gezegd het niet te gebruiken tenzij iemand jou aanvalt.
  En Archer grijnst normaal vm nooit, hij is altijd serius.
  Hij heeft alleen een paar keer geglimlacht bij Inazuma Japan.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen