Foto bij pannenkoeken

wat vinden jullie ervan? hebben jullie tips?

Sophie Pov.

Ik zit in de zetel, de boys gaan vanavond komen eten. Wat zal ik maken? Ik loop naar de keuken, en kijk even in de kasten. Ik geeuw even, ik ga iets makkelijks maken want ik ben echt veel te moe. “NIALL KOMEN NU!! “ stuur ik naar niall. Niall is mijn beste vriend, hij zal vast kunnen helpen koken. Ik loop terug naar de living, en laat me onderuit zakken in de zetel. Na 5 minuten komt er een niall aangesneld. “WAT IS ER, IS ER BRAND SOPHIE WAAR BEN JE??” ik schiet in de lach van zijn actie. Hij kijkt me raar aan, ik kijk naar zijn hoofd en begin opnieuw te lachen. “hahahaha je hoofd!” nu begint hij mee te lachen met me.

“Voor wat moest ik komen?” vraagt hij als we zijn uitgelachen. “jij liever nialler, jij moet me helpen met koken voor vanavond” hij zucht “daar heb ik geen zin in” zegt hij met een pruillipje. “Doe niet zo cute & help me” lach ik. “alleen als we pannenkoeken zullen eten vanavond” zegt hij met een big smile. Het ziet er eigenlijk best nog schattig uit. en nee, ik ben niet verliefd op hem, de boys zijn gewoon cute. “wie het hoogste de pannekoek omhoog kan gooien en de pannenkoek kan laten draaien krijgt een donut!” riep ik.

Snel liep snel de keuken. Niall loop achter me aan naar de keuken. We zoeken in de kasten de juiste ingrediënten voor onze overheerlijke pannenkoeken. BOEM PLETS ik hoor iets vallen. “Nialleeer hahahaha wat ben jij weer aan het doen, jij sukkel” lach ik. Daar ging de pot met bloem op de grond.

“Hé, daar kan ik niks aan doen hoor, het was de pot die weg wou uit mijn handen” lach hij mee. “jij bent echt kei lomp he” zucht ik terwijl ik de scherven opruim. als ik klaar ben draai ik me om. Slecht plan. “ooh wacht maar nialler ik krijg je nog wel terug” zei ik. Eitje bah, allemaal bloem in mijn gezicht. “En ik moet bang zijn van jouw, dat hoop je maar” lacht hij. hij. Ik pak een ei en klop hem recht op zijn hoofd. “ hahahahah jouw gezicht” lach ik. “maar nu ben ik vuil” zegt hij triestig. “Nu ben ik wel stoer” antwoord ik kinderachtig, en laat mijn spieren zien, die ik niet heb. Hij lacht maar kijkt me dan aan met zijn ogen in spleetjes. “Oh nee wat ben je van plan” vraag ik lachend maar toch een tikje nerveus. Hij komt gevaarlijk dichtbij. “KIETELDOOD” roept hij en begint me te kietelen. “HAHAHAH PLEASE NIALL LAAT ME LOS HAHAHAHA” “wat zijn de magische woorden” vraagt hij ook lachend. “NOOIT!!” “zeg het of ik laat je niet meer gaan” “SOPHIE IS DE BESTE EN LEUKSTE MEISJE TER WERELD” roep ik lachend. Niall kijkt me verbaast aan en schiet dan in de lach. “Dat bedoelde ik niet” “wat dan wel” plaag ik hem. “dat weet je maar best” hij blijft me maar door kietelen. “Niall is de beste” zeg ik met moeite van het lachen. Hij stopt.

“eindelijk” lacht hij. “Maar nu moeten we wel rap verder met de pannekoeken”. We beginne met het beslag, We zingen samen drag me down. het liedje is zo geweldig! We maken er rare danspasjes bij en lachen veel. Het beslag is klaar “Nu mogen we elk om de beurt de pannenkoek omdraaien, en ik begin zo kun je eens zien hoe je eraan moet beginnen’’ Knipoog niall, ik lach “doe je best maar ik zal toch de donut winnen” “1 2 3” roep hij “Juplaa” en de pannenkoek valt recht op de grond “hahahahaha je hebt gelijk hiervan zal ik veel leren hoor” ik kan niet meer van het lachen, Niall lacht mee en allebei lachen we ons dood. “ Heey het was een beginnersfoutje, wedden dat het bij jouw ook telkens op de grond terecht komt” lacht hij “je bent echt lomp niall, maar echt super lomp” “jaaajaaa we zullen eens zien nu is het jouw beurt” Ik gooi het omhoog, en het valt perfect terug in de pan “yeahh zie je zo moet het” ik maak een overwinningsdansje. Niall kijkt me aan met een poker face “ben je jaloers kleine nialler, dat versta ik wel hoor niet iedereen kan zo goed zijn zoals mij” en ik doe een haire flip. “1 noem me niet klein want jij bent veel kleiner en 2 het was een beginners geluk” lach niall mee.

Na een tijdje lachen en pannenkoeken bakken, heb ik de donut gewonnen. “Ik zal hem later ooit nog wel geven” zucht niall. ja na een tijdje pannenkoeken bakken lachen en dansen zijn we moe. Ik lig nu met mijn hoofd op niall zijn schouder, te rusten. “Ik ga me douchen” zucht ik. “mag ik mee” vraagt niall met een sneaky glimlach. Ik lach “niet gaan hopen niallertje” “Maar ik ben ook vuil” zegt hij met een pruillipje. “was je maar achter mij, maar nooit wat we samen douchen” lach ik. Ik schaam me niet voor mijn lichaam, totaal niet, ik ben niet de magerste maar ook niet de dikste. Ik ben er trots op, en met de jongens slaap ik samen in mijn onderbroek ik schaam me niet voor hun en omgekeerd ook maar samen douchen, nee dankje. Ik weet het ik ben raar hehe.

Als we allebei zijn gedoucht en klaar zijn gaat de bel. De andere boys zijn er, ik geef ze allemaal een knuffel. ik ga daarna direct door naar de keuken voor de tafel te dekken. Als ik in de keuken ben voel ik opeens armen om me heen, ik draai me om en ik knuffel Harry. Ik hoef niet te kijken wie het is want ik herken hun geuren. “heey sweety, moet ik helpen” vraagt hij met een lage stem. “graag” glimlach ik. We zetten muziek op en beginnen samen gekke dansjes te doen terwijl we de tafel dekken, Liam Louis en Niall komen in de keuken. Ze zien ons dansen “OH WIJ DOEN MEE” roept liam.We dansen zo gek mogelijk en opeens probeert Louis op zijn handen te staan “Lou pas op sebiet val..” ik kan mijn zin niet afmaken, want daar ligt hij dan op de grond. We lachen allemaal, en gaan dan aan tafel zitten. Genieten van de pannenkoeken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen