Foto bij valentijn

tips zijn welkom!
Als je een eigen verhaaldeel wilt mag je er altijd vragen

Sky pov.

‘SKY, kan je even komen helpen?’ roept Liam van bovenaan de trap. Ik loop naar boven en zucht. Het is morgen valentijnsdag en wie is er weer alleen? Ja, ik, inderdaad, geweldig he!
hoor je de sarcasme?
Als ik bij Liam ben, ziet hij mijn gezicht. ‘oh, sky toch, volgend jaar zal je vast wel een valentijn hebben. Misschien moet je vanavond naar een club? Daar zal je vast wel een jongen vinden voor morgen de dag door te brengen’ ‘Ik weet het niet Li, ik zal straks wel achter ijs en chocolade rijden voor morgen’ grinnik ik ‘dat kan ook’ lacht Liam.

‘Maar voor wat moest ik komen?’ ‘Dus, zou ik deze hemd aandoen vanavond of deze tshirt’ Hij houd het allebei omhoog. ‘Ik zou voor de tshirt gaan, dat duurt het minste rap om uit te doen’ zeg ik met een knipoog en loop weg. Ik hoor Liam nog lachen, vanavond gaat hij naar cheryl.
Als ik op de trap loop hoor ik nog eens mijn naam. ik zucht het is deze keer Louis.

Ik draai me om en loop terug naar boven. ‘SKY IK HEB EEN GROOT PROBLEEM’ ‘welk probleem deze keer tommo’ lach ik. ‘Dus ik had die ene grote teddybeer voor eleanor gekocht hé, dus ik wou hem uittesten. Ik sprong erop, ik denk net iets te hard want nu zit er een scheur in de beer, alle vulling komt eruit’ zeg Louis met een pruillipje. Ik moet lachen ‘Lou meen je dat hahaha, dat wordt een nieuwe kopen’ lach ik hard. ‘maar ik heb geen tijd, ik moet me nog wassen, kleren uitkiezen, parfum uitkiezen, schoenen uitkiezen en nog zoveel meer’ zucht hij dramatisch. Wat mij alleen nog maar meer doet lachen. ‘En wat wil je dat ik er aan doe?’ Louis kijkt me aan, met een overdreven grote glimlach en puppyogen. Ik zucht, ‘Lou je weet dat ik daar niet tegen kan’ ‘alsjeblieft liefste sky’ vraagt Louis met een lief stemmetje. ‘Alleen maar als je me extra geld geeft zodat ik ijs en chocolade kan kopen’ ‘DEAL OH DANKJE SKY JE BENT EEN HELD’ roept Louis terwijl hij terug naar de badkamer stapt al fluitend.

Ik pak louis zijn portefeuille en zijn autosleutels, en rij zo weg naar de winkel.
Eerst achter louis zijn beer in de speelgoedwinkel. Als ik dat heb dan rijd ik door naar de supermarkt. Als ik binnen ben kan ik niet aan de chocolade tot ik een andere hand zie bewegen naar de reep chocolade. Als ik de reep chcolade in mijn handen krijg glimlach ik als een idioot. Als ik me omdraai zie ik Niall staan. ‘Oh hey Niall’ ‘hey sky, ben je ook opzoek naar eten voor morgen’ grinnikt hij. ‘Jaa, mijn eenzaamheid vieren met eten’ glimlach ik. ‘Dan zijn we met 2’ grinnikt Niall. Ondertussen stappen we rond in de winkel voor eten. ‘Blijf je dan ook thuis?’ vraag ik. ‘Als ik je niet stoor wel ja’ lacht hij. ‘nee hoor kom dan gaan we nog wat eten kopen, Louis betaald’ knipoog ik lachend.

Nadat we veeeeel eten hebben gekocht rijden we allebei naar huis, Niall met zijn auto en ik met Louis zijn auto. Als we thuis aankomen staat louis buiten te wachten. Hij tikt lachend met zijn vinger op zijn horloge, ik lach en rijd voor hem te pesten extra traag. Ik ben echt gemeen whahaha.

1uur later
‘Waar zijn Liam Nialler en Harry’ vraag ik aan louis. ‘Niall is naar de studio liedjes gaan schrijven, Harry is naar zijn geheime date, en Liam is naar cheryl’ Zegt Louis. ‘En ik ga nu ook naar eleanor bye bye love’ zegt Louis en geef me een kusje op mijn voorhoofd, en gaat weg. Mooi, nu sta ik hier helemaal alleen, tsss.

De volgende dag word ik wakker, door een lekkere geur. Ik volg de geur met mijn neus en daar tref ik nialler aan in zijn boxer dat pannenkoeken maakt. Ik loop stilletjes achter hem en zet mijn handen in zijn heupen. ‘BOE’ roep ik. Hij springt van de schrik omhoog, ik begin te lachen. ‘oh, jouw gezicht!’ lach ik hard

‘hé, dat is niet zo vriendelijk mevrouw ik maak speciaal voor ons pannenkoeken!’ lacht niall verbaast. ‘Dat weet ik, waar heb ik dat aan verdiend?’ vraag ik grinnikend. ‘Geen idee misschien omdat het valentijn is?’ vraagt hij denkend. Ondertussen draait hij de pannenkoek om. Ik geef hem een kus op zijn wang en knuffel hem langst van achter, en rust met mijn hoofd op zijn rug. Het betekend niks speciaals, het is vriendschappelijk zoiets gebeurt wel vaker met de boys.

Ik draai me om en zie een tafel helemaal bedekt met eten. Fruit, chocolade, mini broodjes, sandwichen, croissants,brood en allerlei soorten beleg voor op ons brood. Ook staat er koffie, melk en fruitsap op tafel. Typisch niall, al dat eten bedenk ik me lachend. ‘Amai, je hebt wel je best gedaan he’ lach ik. ‘Weet ik wel, love’ glimlacht hij.

Stil zitten we aan tafel te eten ‘He sky, eetwedstrijd doen?’ vraagt niall met een sneaky smile ‘Oh nee, dat gaat niet door. straks loopt het weer verkeerd af’ zeg ik lachend. ‘juist daarom’ zegt Niall en hij lacht zich dood. ‘Oh, dank je denk ik’ roep ik lachend, en pak een sandwich en smijt het naar zijn hoofd. Vorige keer toen we een eetwedstrijd deden stikte ik in mijn sandwich, zo pijnlijk maar toch wel grappig.


Paar uur later liggen we in de zetel films te kijken. Niall met zijn hoofd op mijn schoot, en ik met mijn voeten op tafel. Ik kijk in het rond en lach. Overal rond ons liggen er papieren en restjes van eten, ook lege flessen van frisdranken. Niall kijkt me raar aan. ‘Wat lach jij nu weer’ ‘zie ons hier liggen, net een bende zwervers’ lach ik. Niall kijkt om zich heen en begin ook te lachen. ‘Typisch, jij ruimt nooit je rommel op’ grapt hij. ‘hé, jij deed net zo goed mee hoor meneer Horan.’ Samen lachen we nog de hele dag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen