Foto bij -24-

Bridget keek Vittoria goed aan en stapte vervolgens op haar af. Ze schudde Vittoria's hand en lachte zelfs even. Raphael knikte wat stijf en zei dat Vittoria de rest van haar werkdag (nog een uur tijd) met Bridget zou doorbrengen.
Vittoria kreeg verkeerde kriebels. Wat wilde die vrouw?
Bridget leek zich niks aan te trekken van Raphael's norse gezicht en marcheerde met Vittoria de kamer uit.

"Volg mij maar, we gaan naar de bovenste verdieping!" Vittoria kon niet veel meer zeggen en knikte daarom alleen maar. Er was toch niks mis met haar zoals ze nu gekleed was?
Die schoenen waren volgens Raphael geen goede keuze, maar dat was dan ook het enige. Eenmaal aangekomen stapte Vittoria weer binnen een kantoor. Bridgets kantoor was licht. Er stond een wit bureau en de muren waren licht grijs. In haar kantoor was er nog een deur. "Ik ben de baas van de afdeling over mode. Wij doen alle mode stukjes schrijven van het tijdschrift en alles wat in het tijdschrift daarover komt controleer ik ook nog."
Vittoria slikte, dit was niet zo goed. Al het kleding wat die modellen droegen in tijdschriften, dat was niks voor haar. Vittoria was ook klein, lang geen 1.75 dus de kleding was altijd te groot. Ze leek er altijd wel in te verdrinken.

Bridget nam haar goed en nam plaats achter haar bureau. Ze gebaarde naar de stoel voor haar en Vittoria ging snel zitten. Ze zag er al als een idioot uit en ze kon alleen maar denken aan hoe snel ze hier weg wilde. Dat optutten was echt niks voor haar.
"Vertel iets over jezelf Vittoria. Wat vind je leuk om te dragen en welke kleuren heb je voornamelijk in je kledingkast?"

Vittoria staarde haar luttele seconden aan en herpakte zich. Bridget deed ook alleen maar haar werk. Vittoria antwoordde daarom maar met: "ik vind een kokerrok wel mooi en een wijde rok wel mooi. En jurkjes natuurlijk, zolang het maar warm genoeg is." Ze dacht even na en werd rood. "... en het moet natuurlijk ook mooi zijn" antwoordde ze klein. Het was net een toets, zo voelde het. Een antwoord was fout of goed en Vittoria hoopte dat het antwoord er mee door kon gaan.
Bridget leek tevreden te zijn. "Hoe oud ben je precies lieverd?"

Vittoria gaf antwoord en Bridget knikte terwijl de lach op haar gezicht breder werd. "Dat dacht ik al. Je kleed je erg oud voor iemand die zo jong is. Dat is uniek weet je dat?"

Ze wist niet of dat nu iets positiefs was of negatiefs.

Hoe dan ook, ze hoopte dat het een korte pijn zou zijn.

Reacties (1)

 • Pusheen_The_Cat

  maar maar maar ....
  laat Vittoria lekker dragen wat ze wil !!

  okay, je kan wel advies geven maar niet kleding aanbieden waar ze
  zich totaal niet lekker in voelt

  zou ik bij jouw ook niet doen Bridget !!
  rustig aan met Vittoria, ze is erg breekbaar nu

  en te oud voor de kleding die ze nu draagt ??
  maar .. hoe.. hmmmm........

  ik ben erg benieuwd waar Bridget mee aan komt zetten.
  niet iets prutsig of ouderwets
  iets moois, funky en stijlvol ^^

  kudo kudo kudo:Y)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen