Met een knalrood gezicht begin je je schaal opnieuw te vullen met de gevallen calamares. Het potje tartaarsaus is gebroken en de saus ligt op de vloer verspreid. De twee laatkomers staan in het halletje. De ene schudt de paraplu droog en de andere ontdoet zich van zijn leren jas. Eronder draagt hij een donkere blazer. Je collega biedt hen een glas champagne aan terwijl jij zo snel mogelijk naar de keuken vertrekt. Je schenkt jezelf een glas water in en bekomt even van zonet. "Tom en Bill Kaulitz. Hier. Bij jou. En je bent niet voorbereid. En je ziet er zo uit". Je drinkt je glas leeg, neemt eens diep adem en stapt met keukenpapier en veegblik naar de inkom. Tom en Bill staan intussen bij de bruid en bruidegom en lachen volop. Je veegt de saus weg van de vloer en giet de scherven bij het afval. De chef geeft je een nieuwe schaal en je werkt je ronde af. Tom en Bill zijn onderwijl al voorzien van een ander hapje. Na de hapjes begin je glazen af te ruimen en zet je de receptietafels in de berging. Je sleurt aan één van de tafeltjes en hoort een gekuch van achter je komen. Je draait je om en ziet een leeg champagneglas voor je neus. Daarrond vijf getattoeëerde vingers die je ogen leiden naar het bruine baardje van daarnet. Je blik houdt nog even halt in zijn mondhoek om daar z'n lippiercing te bekijken. Je voelt je kaken terug rood worden en je hart begint te galopperen. Tom kucht nogmaals en je neemt het glas excuserend over. "Bitte, lass es nicht fallen..." zegt hij zacht, met een kleine, speelse glimlach. Je staart in zijn bruine ogen en zegt stilletjes "Danke". Hij stapt van je weg. Hij heeft het waarschijnlijk niet gehoord.
De avond verloopt verder zoals het hoort. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht. Je laat niks meer vallen en ook Tom en Bill brengen je niet meer van je melk. Het zijn Lucas, Steven en Marc die hun tafel bedienen tijdens het eten. Als je de kans krijgt, kijk je stiekem wat Tom en Bill doen. Of ze zich amuseren, of het eten hen smaakt,...

Alle borden van het hoofdgerecht zijn afgeruimd en Lise zet alles klaar voor het dessertenbuffet. "Eline, maak jij de toog even proper?" vraagt de maître. Je antwoordt dat het geen probleem is en gaat aan de slag. Leeggoed bij leeggoed. De propere glazen op hun plaats, de vuile glazen afwassen, de kurken in een doos,... Je steekt je hemd en das wat strakker en veegt de toog proper met een vochtige doek. Je voelt een hand in je zij en kijkt achterom.
"Entschuldigen Sie, können Sie mir die Toiletten zeigen?"
"Toiletten?" vraag je.
Tom knikt en volgt je naar de toiletten. Met je linkerhand wijs je de toiletten aan.
"Hier is het voor de heren." zeg je. Je kijkt verbaasd als Tom je hand vastneemt en er een kus op geeft.
"Danke, Schönheit." fluistert hij. Je voelt z'n baard en piercing kriebelen op je hand. Je knijpt achterin je bil om te ontwaken uit deze droom maar je voelt de pijn. Het is geen droom. Dit is echt. Tom Kaulitz heeft zonet echt je hand gekust. Je kijkt hem even na en hoort hem nog:
"Ich denke, es wird gelingen. Oder hilfst du mir jederzeit?" zeggen. Je hebt geen idee wat hij zegt en vraagt:
"What?"
Je hoort intussen hoe Tom zijn blaas leegt zonder schaamte.
Helemaal verstijfd bijt je op je onderlip en staart recht voor je uit. Je bazin passeert en vraagt of er een probleem is.
"Neen, ik, neen, geen probleem, er was hier..." Gelukkig stapt ze verder naar het bureel terwijl jij stottert.
Je hoort dat de kraan in het toilet stopt met lopen en Tom komt terug tevoorschijn.
"Thank you for holding the guard, cutie." lacht hij naar je. Tom stapt de zaal terug binnen en jij gaat helpen met het dessertenbuffet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen