*Still Merel pov*

Ik zuchtte terwijl ik op de klok keek. Beurt na beurt ging voorbij en ik was langzaam mijn interesse aan het verliezen omdat ik er steeds niet bij betrokken werd. Er gebeurde hier en daar wel interessante dingen — zo kwam Hidan’s flesje op Muerte terecht, wat een enorme scheldpartij werd! Zowel Hidan als Muerte leken hier niet van gedient, alhoewel ze dat misschien maar voor de buitenwereld lieten lijken. Het was duidelijk dat ze Hidan had gekozen zodat hij niets bij haar zou proberen en ze weg zou komen met het feit dat ze het geld had gepakt en toen keerde het lot zich opeens tegen haar. Natuurlijk riep dit enorm veel vragen op bij de rest. Zou Hidan het aandurven? Zou ze het toelaten als dat het geval was? Gelukkig hoefde we niet lang te wachten, want al snel hoorden we allemaal gevloek en lawaai uit de kast komen. Zoals ons is verteld had Hidan weldegelijk geprobeerd om het geld van haar af te pakken en had ze hem half in elkaar geslagen. Niet dat ze Hidan daar echt mee kon pakken… dus… toen Hidan met het geld naar buiten liep en Muerte chagrijnig weg was gelopen konden we wel raden wat er nog meer was gebeurd…
Zetsu was achter haar aan gegaan en ondertussen was het spel verder gegaan. Tobi kwam in de kast met Aiko, en de meningen waren erg verdeeld over of er iets zou gebeuren of niet… Niemand had erop gewed en zowel Tobi als Aiko liet er niets over los, maar de roze kleur op haar wangen lieten me geloven dat er wel degelijk wat was gebeurd. Dit amuseerde mij een beetje. Als ik zo terug dacht aan mijn tijd samen met hem in de kast…
Vervolgens was het de beurt aan Pein en Kisame. Natuurlijk zat letterlijk niemand daar op te wachten… alhoewel Michelle en Deidara het heel grappig leken te vinden. Aiko, daar in tegen, was nog steeds naar beneden aan het kijken, al bloosde ze niet meer. Het was wel duidelijk dat er weldegelijk wat gebeurd was tussen haar en Tobi.
Konan had Pein met een opgetrokke wenkbrouw na gestaard en ondanks de lol die Deidara en Michelle hadden gehad, durfde niemand iets te wedden. Het was duidelijk dat er niets zou gaan gebeuren.

“Zo, dus nu is de helft al geweest. Er zijn vooral nog veel engerds die moeten,” zei Hanako opeens terwijl ze de kamer rond keek.
“Jij bent ook nog niet geweest,” zei Deidara, terwijl hij haar aankeek. Deidara was met Hanako in de kast gegaan, niet andersom.
“Oh. Nouja. Ik ben toch ook eng?” zei ze met een grijns.
“Zo zou ik je niet willen noemen,” zei Deidara die terug grijnsde.
Meteen bloose Hanako een beetje en keek weg, “oh, houd je mond.”
Michelle grinnikte. “Je bent in ieder geval al een stuk minder eng dan Kisame.”
Toen ik zag dat Kisame dat had gehoord deed ik mijn best om mijn lach in te houden.
“Wacht jij maar,” mompelde Kisame, “als wij een kans krijgen in die kast…”
“Nou dat hoop ik niet.”
“Aangezien je toch nog niet aan de beurt bent geweest mag jij nu wel,” zei Pein tegen Hanako.
“Oh, oké,” zei ze, terwijl ze de fles draaide. Toen die eenmaal bij Hidan terecht kwam was het Hanako die vloekte.
“Veel plezier!” riep Michelle vrolijk.
“Succes zal je bedoelen,” mompelde Hanako terwijl ze opstond.
Out of all bitches,” mompelde Hidan nu ook.
Ik grinnikte terwijl ik ze na keek. Al snel was er weer gescheld en gebonk te horen uit te kast en iedereen wist dat het geen zin had om hier een weddeschap over te houden.
Uiteindelijk kwamen Zetsu en Muerte terug en het leek erop alsof alles weer goed ging. Wat Zetsu had gedaan om het zover te krijgen wist ik ook niet, maar het was tenminste gelukt.
“Heb ik nog interessants gemist?” vroeg Muerte.
“Eigenlijk niet.”
“Oh. Wie is nu aan de beurt dan?”
“Het is eigenlijk tijd om Hidan en Hanako uit de kast te halen,” legde Konan uit.
“Oh. Je kan die klootzak er net zo goed in laten zitten,” momeplde ze.
“Te laat! Tobi is a good boy. Tobi heeft ze er al uit gelaten,” riep Tobi, die de deur al open had gemaakt.
“Ugh! Ik wil nooit meer met die klootzak in een kast,” riep Hanako, die meteen terug liep naar haar plek.
“Alsof ik ooit nog met jou wil,” riep Hidan terug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen