Foto bij Hoofdstuk 34.

Ik pak mijn tasje weer vast en kijk even om me heen. Mijn blik valt op Harry die naar me toe komt. ‘Het officiële gedeelte is afgelopen, dus ik ga jullie mee naar huis nemen. Jullie moeten morgen weer op tijd op de set zijn voor de video en ik wil wel dat jullie er een beetje fris uitzien.’ Glimlacht hij naar mij, waarna hij even een hand op mijn schouder legt en dan langs me heen de zaal terug inloopt. Ik knik. ‘Hoi Niall.’ Niall steekt zijn handen naar me op en schenkt me een knipoog. ‘Alles goed, Liz?’ Ik glimlach en knik. ‘Ja hoor, met jou?’ Niall glimlacht ook. ‘Met mij prima. Ik hoor dat het goed gaat met de groep?’ Ik knik gelijk enthousiast. ‘Geniet ervan meis. Alles gaat straks in een klap helemaal veranderen.’ Ik bijt op mijn lip en haal mijn schouders op. ‘Ik weet het, dat is waar Harry ons elke dag nog voor waarschuwt.’ Niall glimlacht. ‘Succes morgen.’ Ik bedank hem en dan loopt Niall ook weg.
Niet veel later komt Harry weer terug. 'Kom maar, pak je jas maar vast, dan gaan we.' Zegt Harry terwijl hij me kaartjes met nummers overhandigd. ´En Bryan dan?’ Ik kijk Harry aan. ‘Bryan kan me nu niets schelen Lizzy.’ Is het enige wat hij zegt. Meteen voel ik me benauwd. Lizzy… Harry noemt me nooit Lizzy, alleen als het ernstig is. ‘Maar, ik moet toch met hem naar buiten lopen? De paparazzi staat buiten te wachten en…’ Harry legt zijn hand over mijn mond heen. ‘Kap met praten. Jij blijft hier. Je gaat niet weg, voor wie dan ook. Ik ga Stella, Ruby en Noor zoeken en ik neem jullie alle vier mee naar buiten.’ Ik snap mijn god niet wat hier aan de hand is. ‘Je gaat met niemand mee, alleen met mij. Begrepen?’ Ik knik braaf.
‘Hee schatje, hier ben je! Ik was je overal aan het zoeken.’ Bryan komt naar me toe en slaat zijn armen om me heen. Omdat ik echt niet weet wat ik moet doen glimlach ik alleen maar en sla mijn armen terug om hem heen. Hij drukt een kus op mijn lippen en ik proef gewoon nog het bier aan zijn lippen. ‘Hee.’ Antwoord ik terug. ‘Er staat een taxi voor, ga je mee?’ Vraagt Bryan me terwijl hij met zijn hand over mijn wang streelt. ‘Nee, ik moet met Harry mee.’ Meteen veranderd de blik in Bryan zijn ogen. ‘Harry. Altijd die Harry bij jou. Slaap jij met je baas ofzo? Ik ben godverdomme je vriend. Je hoort met mij mee te gaan!’ Gilt Bryan uit. ‘Stage-vriend. Dat betekend dat onze relatie onwijs nep is.’ Sus ik. ‘Wat klets je nu? Je hoort gewoon met mij mee te gaan.’ Bryan trekt me aan mijn arm mee. ‘Nee, laat me los!’ Ik probeer me los te wurmen uit Bryan zijn greep, maar hij laat het niet toe en knijpt alleen maar harder in mijn pols. ‘We gaan naar buiten, samen, jij en ik, nu.’ En zonder dat ik nog wat kan zeggen pakt Bryan mijn hand vast en verstrengeld onze vingers. Ik wil iets zeggen, schreeuwen, roepen, mijn hand lostrekken maar we staan al bij de deur. Ik weet dat ik dit nu niet kan doen. Iedereen kijkt naar ons, iedereen ziet ons en als ik nu een scéne ga schoppen weet morgen de hele wereld dat. Ik zucht diep en loop dan toch achter Bryan aan. Zodra we buiten staan stopt Bryan met lopen, waardoor ik ook moet stoppen. Hij draait zich naar me toe en pakt mijn gezicht tussen zijn handen. Hij drukt recht voor alle flitsende camera’s, gillende journalisten en fans zijn lippen op die van mij. Ik kan nu niet meer terug. Ik kan niets meer. Morgen weet de hele wereld dat Bryan en ik een setje zijn…

Reacties (4)

 • Smexy

  Kan Harry alsjeblieft opduiken en zijn hoofd inslaan, holy moly wat een creep.

  3 jaar geleden
 • Mulli

  Man ik haat hem.

  3 jaar geleden
 • TAMOCHi

  Stomme Bryan …

  3 jaar geleden
 • Miss_Clifforan

  WOW.... Dit is echt een nare situatie....:(

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen