||Diana Cassandra Volturi

De volgende ochtend worden de Cullens gebeld door de alfa die dringend hulp nodig heeft. Ik maak een mentale notitie om Aro te informeren over de band tussen de shapeshifters en de Cullens. Tot mijn verbazing wilt Carlisle mee mee hebben en dat is dan ook de enige reden dat ik nu samen met hem, Edward en Alice het huis, stinkend naar natte hond, binnen loop.
      Gisteren kreeg ik een golf van warmte over me heen, maar nu lijkt het wel het tegenovergestelde. De sfeer is grimmig en grauw, alsof iedereen al de hoop opgeven heeft. De wolf die zijn inprent kwijt is, Embry, kijkt ons afwachtend aan, alsof we zijn laatste hoop zijn en tegen mijn natuur in voel ik medelijden voor hem. Ik weet nog precies hoe ik de eerste eeuwen was met mijn zoektocht naar mijn broer.
      'Hoi, Cass,' zegt ineens een veel te vrolijke en opgetogen stem.
      Ongemakkelijk kijk ik naar Paul, die het ene moment vrolijk lijkt en het volgende fronst alsof hij iets doms heeft gedaan. Weer voel ik dat rare sprankje van leven in mijn dode lichaam en ik glimlach onwennig. 'Uh, hoi.'
      De jongen lijkt te gaan stralen en ik vraag me af waar de arrogante, zelfingenomen klootzak van gisteren gebleven is. Duidelijk op vakantie.
      Ik richt mijn blik op het stuk gekreukelde papier in Embry's handen en ik schraap mijn keel. 'Mag ik de brief zien?' vraag ik zachtjes.
      Embry geeft me de brief en snel laat ik mijn ogen erover glijden. Vazen aanraken mag pas sinds het eerste begin. Bommenwerpers en niet-criminelen mogen eten. Zeeland en Gelderland (zijn) afgekeurd aangezien niemand meer eerlijk daar of daar echt niest.
      Ik verstijf. Het is bijna te makkelijk. Nathaniel en ik maakte altijd raadsels voor elkaar toen we vroeger klein waren. Dit is duidelijk zijn werk. Ik dwing mezelf om het los te laten terwijl ik om een pen vraag. Zodra ik de pen heb, cirkel ik alle eerste letters van de woorden en al snel is het bericht duidelijk.
      Met een oorverdovende klap leg ik het papiertje op de tafel. 'Vamps hebben me, ze gaan me doden.' Ik wissel een blik met Carlisle. 'Als jullie me nu kunnen excuseren.'
      Met mijn ogen gebaar ik dat Carlisle mee moet lopen en gelukkig vat hij de hint. Buiten wil ik gelijk losbarsten, maar Carlisle legt zijn vinger op zijn lippen en wijst met zijn ogen naar het huis van de alfa. Natuurlijk, super zintuigen.
      We maken een wandeling op vampierssnelheid door het bos en zodra we ver genoeg zijn van de wolven, begin ik met praten. 'Het is Nathaniels werk,' concludeer ik gelijk. 'Vroeger maakten we ook altijd dit soort raadsels voor elkaar. Ik herken zijn handschrift uit duizenden.'
      'Oke, zou je uit kunnen vogelen waar hij zich bevindt?' vraagt Carlisle nieuwsgierig. 'Er staat immers Rosemary onder het papiertje.'
      'Die wolf zijn geliefde heeft dit niet geschreven, noch bedacht,' antwoord ik direct. Nooit geweten dat mijn broer zo duivels kon zijn. Natuurlijk heeft hij zich opgeofferd voor mij toentertijd, maar ik wist niet dat hij in een van hen zou veranderen.
      'We moeten dit Embry en zijn alfa vertellen,' zegt Carlisle direct ernstig.
      'Nee!' roep ik harder uit dan ik bedoelde. 'Ze zouden weten dat ik een vampier ben en voor nu denkt Nathaniel dat ik een mensenleven geleid heb. Hij heeft geen flauw idee dat ik nog leef. Ik heb ook geen ideeën van zijn gaven, maar ik vermoed dat hij niet zo zwak is als ik eerst dacht. We moeten dit geheim houden.'
      'Vergeef me als ik het verkeerd gehoord heb, maar volgens mij heb jij de gave om je bijna letterlijk in iemands hoofd te bevinden, toch?' vraagt Carlisle met opgetrokken wenkbrauwen. Het is duidelijk dat hij opnieuw zijn geduld aan het verliezen is.
      'Min of meer,' mompel ik onder mijn adem. Het is een van mijn moeilijkste gaven en ik gebruik het bijna nooit.
      'Oké, mijn plan moet werken.'

MERRY CHRISTMASSS BABES!!

Reacties (5)

 • Butterflygirl

  Wat heeft het ermee te maken dat ze in iemands hoofd kan kijken? Ik zie even niet waar dat vandaan komt, en ook niet waarom carlisle zijn geduld verliest?

  Dat stukje dat de chagrijnige jokgen op vakantie is is echt hilarisch

  3 jaar geleden
 • XHeroes

  De jongen lijkt te gaan stralen en ik vraag me af waar de arrogante, zelfingenomen klootzak van gisteren gebleven is. Duidelijk op vakantie.


  Okay hier mee had je me 😂😂😂

  Fijne kerst

  3 jaar geleden
 • Shibui

  haha^^

  3 jaar geleden
 • Shibui

  Nog een keer? Zeker weten? MEEEEEEEEEEEEEERY CHRIIIIIISTAMAAAS!!!!!!!!!!

  3 jaar geleden
  • LaLoba

   929384 % ZEKERRRR JIJ OOOOK

   3 jaar geleden
  • Shibui

   Thank youuuu!

   3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Vooruit... nog een keer dan... MERRY CHRISTMAS!!!

  3 jaar geleden
  • LaLoba

   hahaha dankjewelll c:

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen