*Michelle POV*

"Wat een asshole, un!" vond Deidara ook.
"Ja hè!"
Deidara knikte. "Hij had het recht niet om je zo te behandelen. Hij kon het ook zelf doen, yea."
Ik knikte. "Dat vond ik dus ook al! Eerst was die nog niet zo heel erg maar het werd steeds erger!"
"Oneerlijk, un."
Ik was blij dat hij me begreep.
Deidara glimlachte naar me en kwam opeens dichterbij terwijl hij me recht bleef aanstaren. Ik slikte, niet wetend wat ik nu moest verwachten, terwijl mijn hoofd ophol sloeg van al mijn fantasieën.
"Gaat het weer een beetje, un?" vroeg hij, terwijl hij over mijn haar aaide. Ik begon te blozen en voelde mijn hart sneller kloppen. Oh god.
"Yea," zei ik zacht.
Deidara bleef dichtbij. Hij drong eigenlijk mijn 'personal-space' een beetje binnen, maar dat kon me helemaal niet schelen. Eerlijk gezegd wilde ik hem alleen nog maar meer in mijn personal-space hebben. Mijn ogen gleden over zijn gezicht heen naar zijn lippen. Oh god, waarom was hij zo knap?
Zijn lippen vormde een kleine grijns en Deidara zijn hand gleed vervolgens naar mijn wang. Ik forceerde mezelf om weer naar zijn oog te kijken. De blauwe kleur deed me denken aan mijn eigen ogen die ik had in de wereld waarin ik zelf geboren was. Voor een moment vroeg ik me af hoe het zou zijn als ik Deidara daarmee naartoe kon nemen, maar deze gedachte werd verstoort toen ik Deidara nog dichterbij zou komen. Voor ik het wist voelde ik zijn lippen op die van mij en werd ik meegetrokken in een achtbaan vol sensaties. Zijn zachte lippen op die van mij, de vlinders die zich verzamelde in mijn buik, en een zoete smaak die ik niet kon plaatsen. Terwijl onze lippen zich samen perste verplaatste Deidara zijn arm achter mijn rug en trok me dichterbij zich. Al snel waren mijn armen om zijn nek geslagen en zoende ik hem harder.
Ik had vannacht nooit durven dromen dat ik Deidara vandaag weer zou zoenen, maar ik was er dankbaar voor.
Een zachte kreun ontsnapte Deidara tussen onze lippen door en hij drukte zichzelf nog meer tegen me aan. Jezus, deze jongen maakte me gek. Met iedere seconde die er voorbij ging kreeg ik steeds meer de neiging om hem uit te kleden. Ik greep me vast aan de achterzijde van zijn jas om te voorkomen dat ook daadwerkelijk zo iets zou doen.
Ik voelde Deidara grijnzen en het volgende moment vroeg zijn tong toestemming om mijn mond binnen te treden. Ik twijfelde geen moment om hem die ook te geven en onze tongen raakte verstrengelt in een zoekspelletje. Als Deidara nog lang zo door zou gaan kon ik niet beloven dat mijn handen thuis zouden blijven.
Deidara duwde me voorzichtig en geleidelijk aan op de grond en opeens voelde ik zijn hele gewicht op me -- en god, dat voelde fantastisch!
Nu ontsnapte een kreun uit mijn mond en gleed ik met mijn hand over zijn rug. Ik begon het steeds warmer te krijgen.
"What the fuck doe JIJ hier!?" hoorde we opeens Muerte schreeuwen.
Geschrokken zaten Deidara en ik binnen een seconde recht op, bang dat ze ons had betrapt en nu wilde vermoorden voor dit stiekem in haar buurt doen. Maar toen we eenmaal zicht hadden op wat er aan de hand was zagen we Hidan bij Muerte staan.
Wow! Daar was ik echt van geschrokken.
Deidara en ik keken elkaar even in stilte aan, waarna hij glimlachte. "Ze had het niet tegen ons, un."
Ik knikte, "gelukkig niet..."
Ergens was ik nu heel teleurgesteld. Binnen een seconde waren we uit de mood getrokken en het was nog wel zo... geweldig. Bijna perfect.
"Kan ik ook aan jou vragen, kreng!" riep Hidan naar haar.
Even keek ik weer naar de twee. Muerte was gestopt met trainen en stond nu tegenover Hidan. Ik had geen idee wanneer Hidan erbij was gekomen, maar hij leek ook weer woest. Die twee kon je echt niet bij elkaar zetten...
"Zijn ze altijd zo?" vroeg ik aan Deidara, terwijl ik wat dichterbij hem kroop.
"Helaas wel, yea," zei hij. Zijn ogen gleden even over mijn lichaam en ik had door dat hij ook nog lang niet was vergeten wat we zojuist gedaan hadden. Misschien vond hij het ook wel erg jammer.
Langzaam begon Deidara kusjes op mijn kaak te geven terwijl we in de verte het gekibbel van Muerte en Hidan hoorde. In het begin wilde ik nog weten waar ze over aan het bekvechten waren en probeerde te luisteren, maar de warme mond van Deidara op mijn huid liet mijn hoofd al gauw leegstromen. Dit was verslavend gewoon, zo fijn.
Langzaam ging Deidara naar mijn nek toe en ik sloeg opnieuw mijn armen om hem heen terwijl ik genoot van alle aandacht die hij me gaf. Zijn tong gleed over mijn huid en op sommige plaatsen zoog hij even of beet hij zachtjes. Weer kreunde ik zachtjes. Ik wilde hem... nu, maar dit leek me daar niet de beste plaats voor.
"Deidara," fluisterde ik zachtjes.
Hij keek op naar me en toen ik in zijn oog keek zag ik daar een emotie die ik zelf ook voelde; lust.
Even twijfelde ik over hoe ik dit moest vragen, maar Deidara leek te begrijpen wat ik wilde zeggen en drukte een kus op mijn lippen. "Laten we terug naar de basis gaan, un."

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen