Ja, ja ik weet het. Het is echt waar!
Wellicht dat jullie het niet kunnen geloven... misschien kan ik het zelf ook niet helemaal geloven.
Maar na 4 jaar ga ik toch echt een einde maken aan mijn allereerste story hier op Quizlet, en dat is mijn Zodiac serie.
Zodiac Legends (7 delen) en Zodiac Wars (2 delen tot nu toe) zijn twee verhalen die in elkaar overlopen en na 4 jaar ga ik Zodiac Wars afschrijven.
Ik houd me vast aan het originele idee voor mijn verhaal en dat betekent dat er nog 3 delen geschreven gaan worden.
Deel 3 heet zoals jullie kunnen zien Fraternity.
Na deel 3 zal een kleiner deel 4 volgen en vervolgens een slotdeel waarmee ik mijn allereerste story ooit toch echt tot een einde ga brengen.
Omdat ik in 2010 al begon aan deze reeks, zal ik beginnen met een samenvatting van ALLE delen, dus ook die van Zodiac Legends.
Mijn schrijfstijl is inmiddels verandert, dus dat zal je vooral merken wanneer je de andere delen gaat terug lezen.
Ik hoop toch nog wat lezers te hebben die mijn verhaal af zullen lezen en anders.... ik doe dit vooral voor mezelf haha.

ENJOY

Mijn naam is Sagittarius, een van de 12 kinderen die eigenschappen van een sterrenbeeld bevat. Nog tot kort geleden waren wij alle 12 gescheiden en hadden we een eigen leven. Ik zelf woonde in een weeshuis en was daar dood ongelukkig. Het enige dat ik niet wist, was dat mijn echte leven nog niet begonnen was. Op de dag dat ik 16 werd, werd het weeshuis aangevallen door duistere krachten. Ik heb weten te ontsnappen samen met 2 andere kinderen uit het tehuis en samen met de conciërge. Toen we op een veilige plek aankwamen werd mij alles verteld. Ik was een van de 12 kinderen, die eigenschappen van sterrenbeelden zouden ontwikkelen. Deze krachten moesten we trainen, terwijl we op zoek gingen naar elkaar. Ook had ik twee beschermers die me bij deze zoektocht zouden helpen. Hun namen waren Jason en Joost. Joost is helaas in de veldslag overleden, dus ik heb nu nog maar 1 beschermer.

De aarde werd bedreigd door duistere krachten die de aarde wilde overnemen. De heer heette Ophiuchus en had vele vollegers genaamd, de slangendragers. De 12 sterrenbeelden moesten bij elkaar zien te komen, om uiteindelijk de slangendragers te bevechten. Ook de 12 sterrenbeelden hadden aanhangers genaamd, De orde van de sterren. De orde van de sterren hadden Magiërs en mensen die vochten met wapens. Magiërs zijn mensen met speciale krachten, ze kunnen witte vuurballen afvuren. Jammer genoeg leerde de slangendragers ook deze techniek beheersen, alleen deze konden zwarte vuurballen afvuren.

Na maanden lang zoeken wisten de 12 sterrenbeelden bij elkaar te komen en hadden ze hun krachten ontwikkeld. Elk sterrenbeeld had nu zijn eigen eigenschap waar hij of zij zich in kon veranderen. Ik zelf, Sagittarius, ben het sterrenbeeld boogschutter, dus ik kan veranderen in een centaur; half mens, half paard. Met z’n twaalven gingen we naar Arcomma, de grote leider van de orde van de sterren. Zijn twee assistentes waren Enora en Helena. Zij woonde in een groot kasteel waar alle magiërs en andere leden van de orde in vrede met elkaar leefden. In het kasteel werden de sterrenbeelden getraind en klaar gemaakt voor de strijd met de slangendragers en Ophiuchus. De dag voordat het gevecht plaats vond, werd Arcomma vermoord door de slangendrijvers. De orde van de sterren en sterrenbeelden waren woedend en wilden de slangendrijvers zo snel mogelijk uitroeien. Ophiuchus viel met heel zijn leger het kasteel aan, waarbij jammer genoeg erg veel slachtoffers vielen. Elk sterrenbeeld verloor 1 beschermer en vele magiërs werden vermoord. Ook werd het kasteel volledig verwoest. De 12 sterrenbeelden sloegen erin om Ophiuchus te vermoorden, waardoor er een einde kwam aan de duistere tijd van de slangenstrijders. De 12 sterrenbeelden bouwde het kasteel op, waarin ze voortaan in vrede konden leven met de overgebleven leden van de orde.

Ook kenden de sterrenbeelden en slangendragers een heftig verleden.

Vroeger leefde de sterrenbeelden ook al. Alleen er was 1 verschil, het waren er geen 12 maar 13. Ophiuchus was namelijk ook een sterrenbeeld, die op een zekere dag een eigen wil kreeg. Hij probeerde de 12 sterrenbeelden ervan te overtuigen dat ze veel macht hadden en dat ze met elkaar de aarde moesten overnemen. De sterrenbeelden gingen hiermee niet akkoord, waarmee de oorlog begon. Ophiuchus creëerde een leger en zette zijn eigen plan door. De 12 sterrenbeelden faalden erin om hem tegen te houden en werden een voor een vermoord. In het jaar 1995 werden er 12 kinderen geboren die opnieuw de eigenschappen van de sterrenbeelden kregen, de reïncarnaties. Ophiuchus had zich al die duizenden jaren schuil weten te houden, dus de reïncarnatie van hem, treed pas in een 16 jarig kind als hij vermoord is.
In het deel 4 van Zodiac Legends werd Ophiuchus vermoord, wat betekende dat de reincarnatie van hem zich onder de mensheid zou bevinden. Een lange zoektocht naar hem begon. Wat de sterrenbeelden niet wisten, was dat de slangendragers zich schuil hadden gehouden en dus nog leefde. Er was alleen één ding veranderd. Ze waren onsterfelijk geworden doordat Ophiuchus vermoord werd en zijn kracht naar zijn volgelingen toe ging. De sterrenbeelden slaagde erin om zijn reincarnatie te vinden, maar de slangendragers slaagde hier ook in. Via een ritueel werd de reincarnatie geplitst in het 13e sterrenbeeld die goed was, maar ook in Ophiuchus die verscholen zat in het 13e sterrenbeeld. Ophiuchus veranderde zijn naam omdat hij niet meer dezelfde als vroeger was. Hij vernoemde zichzelf naar de helderste ster van Ophiuchus, genaamd Raselhague.

Uiteindelijk is Rasalhague verslagen door de samenwerking tussen de westere en oostere sterrenbeelden, alleen daarvoor moest Sagittarius Ophiuchus ook vermoorden. Hiermee werd Sagittarius verbannen uit Comma en richtte een eigen samenleving op in een paleis genaamd Patience. Eén voor één druppelden de Ecliptianen terug naar Sagittarius, omdat de oostere sterrenbeelden steeds meer macht begonnen uit te oefenen op hen.
Inmiddels is de gehele groep weer compleet, op slechts één sterrenbeeld na en dat is Virgo met haar beschermster. Een oorlog is uitgebroken tussen de twee groepen sterrenbeelden en zal hevig voort woeden totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft. In dat gevecht zullen zij gebruik maken van vergiftigde wapens. Dit zijn wapens afkomstig van de Engelen van het licht en hebben de capaciteiten om iemand op slag te vermoorden. 2 van de 5 vergiftigde wapens zijn al boven water, maar het zal niet lang duren, voordat wellicht de rest ook aan bod zal komen.

Met het laatste gevecht zijn de westerlijke kolonies van de westerse sterrenbeelden gevallen en daarmee helaas ook Scorpius, één van de westerse sterrenbeelden. Met deze gebeurtenis, zullen de laatste 3 delen van start gaan.

Dit is het 3e deel van Zodiac Wars, dit is Fraternity.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen