ELINE POV
Je stapt uit het vliegtuigje en voelt een pakkende warmte op je vallen. Je trekt je sweater uit en propt 'm in je tas. Samen met Tom en Bill stap je naar de zwarte suv die jullie opwacht. De wagen brengt jullie naar Tom en Bill's huis. Villa zeg maar. Onderweg neem je zoveel mogelijk in je op. Palmbomen, de stranden, mensen op rolschaatsen, vreemde kledingtrends. LA is zo vrij. Iedereen is hier zoals hij wil zijn. De zon is bijna helemaal onder en je merkt nog de laatste oranje stralen net boven de horizon.

Een man in strak zwart pak draagt de bagage naar de indrukwekkende hal en je ploft je rugzak ernaast. Links van je staat een reuzespiegel en recht voor je zie je het maanlicht schitteren op het water in het zwembad. Bovenop het zwembad hangt een laagje mist. Er is enkele maanden amper geleefd in dit huis, het voelt er kil en je krijgt kippenvel. Tom neemt je mee aan je onderarm en toont je het hele huis. Het is heel strak en modern ingericht, veel zwart en wit met speelse kleuraccenten. Aan de muren prijkt hier en daar een schilderij. Je laat Tom weten dat je je graag zou opfrissen na de lange vlucht en hij toont je één van de badkamers. Hij geeft je enkele handdoeken en zet de verwarming op. Je draait de deur op slot en laat een bad lopen. De badkamer is bijna volledig bezet met mozaïektegeltjes in verschillende tinten blauw. Er zijn 2 wastafels, een grote inloopdouche en een bad dat op een verhoog van drie treden plaatsvindt in het midden van de kamer. Je doet wat schuim in het bad en trekt je kleren uit. Je geniet van het hete water en blikt terug op de afgelopen dagen. Onvoorstelbaar hoe een leven zo plots op zijn kop kan staan. Je hoort hoe er verder in de gang een radio wordt aangezet. Je sluit je ogen en dwaalt af. Enkele seconden val je in slaap. Je schrikt wakker en kiest dan om toe te geven en verder te slapen.

Na een dik half uur gok je, stel je je recht en doet een handdoek om je heen. Je poetst je tanden met een tandenborstel die je in een kastje vindt, kamt je haren wild achterover en je wringt ze nonchalant uit. Je opent de deur en stapt op de gang. Op de radio speelt een lied dat je niet kent. Eén of ander vrolijk zomers nummer van hier. Je stapt voorzichtig verder, op zoek naar iets bekend. Achter je volgt een druppelspoor.
"To-om?" vraag je zagerig.
"Hierzo." hoor je hem antwoorden. Je kijkt door de eerstvolgende deuropening en ziet hem languit op bed zijn post lezen. Hij heeft intussen een trainingsbroek en een los t-shirt aan. Hij kijkt op met grote ogen en slikt.

TOM POV
"Heb je soms mijn rugzak?" vraagt ze.
Je concentreert je zo goed mogelijk op haar stem en niet op haar lichaam. Rugzak, herhaal je.
"Die staat nog in de hal, ik breng hem wel even."
Ik kom terug boven en zie hoe Eline naar buiten kijkt. Het maanlicht accentueert haar verleidelijke lichaam mooi en ik zie de druppels in haar haren schitteren.
"Hoe ga ik mij kunnen inhouden, als ze hier zal verblijven?" denk je.
"Alsjeblieft." zeg je.
Je stelt je naast haar en met z'n tweeën kijken jullie over Los Angeles. Het verkeer, de lichtjes, de natuur. Het is een mix van drukte en rust.
Eline bukt haar en neemt wat kledij uit haar tas. Ze omkleedt zich in de badkamer en komt terug met enkel een shortje en zwart topje aan.
"Heb jij nog wat te doen, of gaan we een film kijken?" vraagt ze.
Ze stapt richting de woonkamer en je zet het tv-scherm aan. Jullie bladeren door wat films en samen kiezen jullie voor een thriller.
"Waar is je broer?" vraagt Eline.
"Die is al even weg, vrienden opzoeken." zeg je.
"En jij gaat niet mee?"
"Ik laat je heus niet alleen op je eerste avond. En daarbij, stel je voor dat je hier alles leegrooft." lach je uitbundig.
Eline lacht speels terug en legt haar languit naast je. Je neemt een dekentje uit de mand naast je en legt het over haar.
"Dankje." fluistert ze.
Je legt je arm over haar heen, onder het dekentje. Je hand rust net boven haar billen. Je andere hand streelt door haar nog natte haren. Je masseert haar hoofd zachtjes.
Je hoort haar af en toe zacht zuchten. Soms streel je over haar zij, naar haar rug, haar schouders en terug naar haar zij. Je hoort haar ademhaling versnellen wanneer je dat doet en je glimlacht.

"Tom?" hoor je Eline zacht vragen. De film is nog maar aan de helft maar je hebt nog niet veel gevolgd. Je was afgeleid door Eline haar aanwezigheid. Haar perzikgeur en haar zachte huid. Haar warmte op je schoot en haar aanrakingen op je borstkas.
"Ja?"
"Kus mij."

Reacties (2)

 • Eleonora

  Ik heb zn vermoede dat hij ja gaat zeggen of gewoon los op haar gaat vliegen...xD

  3 jaar geleden
  • Negenduust

   Hahaha, ik hoop je vanavond te kunnen antwoorden met een hoofdstuk:D
   Wat zou jij doen?:D

   3 jaar geleden
  • Eleonora

   jouw verhaal :p dus jij beslist!!

   3 jaar geleden
 • DreamMachine

  OEHHHH ik ben benieuwd of hij het doet ja of nee!?!

  Hmm, ik denk dat ik verslaafd ben aan deze story en ben benieuwd wat er nog allemaal gaat gebeuren:D

  Snel verder hoor!

  (flower)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen