Foto bij O22 Olivia May Carpenter

Ik ben later op de set vanwege verschillende dingen die ik moest doen. Gary wist hier vanaf. De zenuwen gieren door mijn lijf voor meerdere redenen. Ik moet Eva onder ogen komen, ik zal Joey weer zien en ook de jongens van 5sos zijn er. Ik kan me niet voorstellen hoe Eva zich voelt bij het terug zien van Ashton. Luke heeft beloofd niks te zeggen, ik hoop dat hij zich daar aan heeft gehouden.

Maar als ik Ashton boos met Luke en Calum zie zitten, weet ik genoeg. Ik loop op hen af en vraag Luke of hij even mee wil lopen. Als we ergens buiten gehoor bereik van Ashton zijn, vraag ik het hem. 'Heb je het hem verteld?' Luke schudt zijn hoofd en lijkt wat beledigd. 'Nee, natuurlijk niet! Ik heb het je beloofd niet te zeggen dus daar houd ik me aan! Joey heeft het hem verteld' Ik zucht luid en laat een geïrriteerde grom los. 'Natuurlijk heeft hij het verteld' Ik haal beide handen door mijn haar en kijk gestrest voor me uit. 'Hé, het komt wel goed, oké? Ashton heeft gewoon tijd nodig om af te koelen en Joey is een sadistische fuck..' Hij heeft gelijk.. obviously.. maar dat maakt het niet minder lastig. Deze hele situatie is fucked up!
Ook ben ik bang dat Joey meer heeft verteld. Wat er na hun twee nog is gebeurt tussen ons.

Ik kijk op naar Luke en zie hoe bezorgd hij kijkt. 'Ik vind het heel rot voor je en ik zou wensen dat we er eerder waren zodat dit misschien nooit was gebeurt' Zonder aarzeling trek ik hem in mijn armen en vertel ik hem dat hij niet zo moet denken. Hij houdt me stevig vast en ik geloof dat we zo wel een paar minuten staan voor Gary langsloopt.
'Potverdorie, dan ben je al later en vind ik je hier met iets anders bezig zijnde dan wat je hoort te doen. Kom kom! We hebben een film die klaar moet zijn voor het einde van het jaar' Ik laat snel los, verontschuldig me tegenover Gary en vertel Luke dat ik zo weer terug ben.

Dus speel ik nog een solo scene, één met Joey en uiteindelijk ook één met Eva. Na de scene neem ik haar even mee naar een rustig plekje. Ik zie aan haar dat ze nerveus is en heel eerlijk, dat ben ik ook. 'Eef' Begin ik maar ik voel dat ik al begin te huilen. En zij ook. 'Het spijt me.. Ik was boos en door die boosheid heb ik zelf ook weer stomme dingen gedaan bij Joey en ik haat mezelf ervoor.' Ze kijkt op en schud dan haar hoofd, een kleine glimlach op haar gezicht. 'Weet je, ik neem het je niet kwalijk. Ik weet hoe hij is.. We hebben allebei stomme dingen gedaan.. en weet je, Hij heeft het Ashton verteld!' De glimlach verdwijnt en diep verdriet komt er voor terug in de plaats. 'Ik weet niet wat ik moet doen' Snikt ze en trekt me in een knuffel. Ik wrijf wat over haar rug en fluister zacht hoe ik wraak wil op Joey.
'Hij heeft ons zoveel pijn gedaan! Ik wil hem laten voelen hoe wij ons voelen' Eva is het met me eens en verteld dat ze een afspraak heeft met hem. 'Geen date, gewoon een afspraak' Ik laat haar los en kijk haar bezorgd aan. 'Ik denk niet dat we wraak moeten nemen ook al willen we het wel.. Het gaat ons alleen maar een hoop shit bezorgen' Zucht Eva en dat begrijp ik.
'Kom je wel weer naar huis vandaag?' Ze knikt en glimlacht. 'Natuurlijk! Ik heb je gemist'

Later die dag kom ik Joey tegen. Z'n wel bekende achterakse lach laat mijn hele lichaam ziek voelen. 'Hei Oliv' Hij knipoogt en dat is waar het me hoog genoeg zit. Ik sla met mijn vlakke hand tegen zijn wang en kijk hem kwaad aan. Hij wrijft over zijn wang en kijkt me verbaast aan. 'Jij egoïstische zak!' Hij is helemaal van de kaart. Hij heeft dit duidelijk niet zien aankomen. 'Met ons beide naar bed gaan is één ding maar het daarna ook aan Ashton te vertellen wat je allemaal hebt gedaan is echt heel laag van je! Je bent een lul, Joey!' Ik draai me pissed off om en loop weg, waar ik Ashton tegenkom. Hij heeft het waarschijnlijk allemaal gehoord.

'Je mag boos zijn, Ash. Dat begrijp ik heel goed maar Eva heeft het heel zwaar hieronder. Dronken gevoerd worden door dat geile mannetje daar zodat hij haar ook kan nemen was heel laag van hem om te doen. Zeker nadat hij mij ook heeft gehad. Als ik jou was zou ik heel die vriendschap de rug toekeren' Ik voel mezelf bozer en bozer worden en voordat het helemaal uit de hand loopt, ga ik snel weg.

Reacties (2)

 • IrisThePiris

  Ohw kom er net achter dat het door 2 mensen is geschreven, haha.
  Goed gedaan beiden:P

  2 jaar geleden
 • IrisThePiris

  Haaii, bijna niemand schreef reacties op je verhaal terwijl je er wel om vroeg, maar ik hoop dat mensen je story wel hebben gelezen want het is zooo nice.. Hopelijk ga je nog verder! Ik heb net alles in 1x uitgelezen en ik genoot van je verhaal!

  2 jaar geleden
  • RiverWild

   Hee Iris!
   Dankjewel voor je reactie! Heel lief van je! We gaan zeker verder. Snel komt er een nieuw hoofdstuk!

   2 jaar geleden
  • IrisThePiris

   Leuk!:)

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here