Foto bij 32. Always. Protect. Forever.

“Why are you allways being so serious!?”
– Mister Jokes

LEO LASAGNE POV

Ik ben super verdrietig want ik heb probleem met de liefde. Vanochtend stond ik op en liet ik de brand in de roti slaan en dan had ik een probleem met de pan. Maar gelukkig ging het net goed als anders omoets de brand weer komen end ie zijn nog bezig met het huis van mijn broer rOy. Die in de brand staat. Maar het maakt ook niets uit! want theo is steeds zo laat van zijn werk tuis en ik snap dat wel want hij moet ook de kost verdienen en zo en hij is ook wel poltiei maar ik mis hem gewoon erg! Dus hij eet de roti toch niet en Sylvia aook niet want ze is boos en een puber dus ze eet niet van alle hormonen in haar lijf. En dan ook nog de leraar die vanavnd al laat aan de deur kwam en aan het praten was dat was zo ongemakkelijk! Waarom vraag t hij of theo thuis is zo laat op de avond dat is toch ook gek! Hij is helemaal nooit huis vavonavdond. Want hij werkt tenzij! En dat is mis chien het! Ik pak mijn spul ook al is het laat en ik ga naar de leraar om zijn huis aan de deur te vragen en hem aan zijn tanden te stellen!
Ik loop naar de leraar.
Ding dong zegt de bel als k aan bel.

DE LERAAR POV

Dag Leo, zeg ik dan als ik hem open gedan heb. Hij heeft nog rode ogen ik denk van al het huilen over zijn liefde en omdat we net een vet raar gesprek gevoert hebben in zijn deur. “waar kan ik je ergens mee helpen is theo thuis?’
Nee zegt de Leo, Theo is zeker niet thuis maar mischien weet jij daar meer van?!!!
Wa”t bedoel je in daar nu weer mee ofzo?!” vraag ik en ik weet ook ergt niet wat hij bedoelt want ik ben hier toch niet de gene die met hem getrouwt is of wel zoms? Nee.
“Ik denk dat je vreemd bent met hem!” roept hij dan ineens en mijn tanden stan vol in mijn mond ik weet het niet meer. “Potver roep ik wat is dat nu voor een ontschuldiging in mijn bijzin roep ik naar Leo Lasagne! Want het is niet waar roep ik en ik gooi mijn krijtje op de stoep! “Ik ben toch al getrouwt met Marijke de ginologe! Ik zou met niemant anders willen dan met haar voor de rest van mijn leven en dan is het nu afgelopen met jou! Weg wezen nu ik wil je niet meer zien heb je dat heel goed begreoepen want ik ben echt heel erg kwaad nu ik ben echtt boos nu!”
“kan het wat zachter de hele buurd wordt wakker geworden door jullie gekat’ zegt Theo dan! “Theo ! roepen we allebei in koor. Hij loopt naar leo en kust hem op zijn wang en dan op zijn mond. Leo hout zo éen oog open om naar mij te kijken om te zien of ik jaleros ben maar dat ben ik natuurlijjk niet ik wil alleen maar de video tapes van me gat van theo zien voor de film van de mijden die mijn testen gestelen hebben eerst. Maar voordat ik dat kan vragen aan hem vertelt hij over hoe dat hij een lange dag heeft en dat het nog lang niet over is hij zegt: ‘wat een lange dag vandaag ‘ en hij begint te vertellen.

Flashback
THEO DE RAND POV

Het is een heele ingewikelde dag geworden veel meer dan ik van tevoren had geschat. Want ik heb Ambie al een tijd laten zoeken naar de kat en toen ze bij de zee was om te zoeken vond ze hem nog niet maar ze belt mij terug me de mobiel en toen vondt ze een krab die met een baard dus van Schork! En dat is de vader van Rita de vriendin van wie ze vermist is! wietsek en dries. En hij was op de zee en voor lopig nog niet terug dus ik naar Rita’s Moeder die is met hem getrouwt en zij is de moeder van Rita en dus samen ouder. Ik moest even ook lang zoeken en toen vond ik haar met rita op straat. En ik vroeg aan de moeder wat zij daar van af teweet? Ze zegt ‘jadat klopt ik had een brief gestuurt maar ik weet niet dat hij terug zou komen mischien is hij er dan wel’ maar toen belde amber dus weer en zij zat nog op het strand in de vuur toren want dat mogt even van de vuur torenwachter omdat ze van de politie is. zij zat in de toren met een verekkeijker te kijken naar ver en zag toen de boot van schork en ze zatg dat die verkeerdt vaart naar de andere kant van de zee in plaats van hier en dus was hij weg. En ze zij ook dat ze toen wel de kat vont en de vermiste meid en de ander ook maar dat ze dat niet zeker kon weten omdat het ver was en er ook veel matrossen op de boot maar ze vermoet wel veel! Maar dat heb ik aleen gehoort want Rita begon heel hart te roepen dat ze al zo lang niet de vader had gehad alleen Schruk maar dat was toch wel anders en ook al had hij wel een vertruowt gevoel hij was er niet bij toen ze geboren werd vroeger. Dus ze wil hem heel graag spreke n ook om iets anders maar dat komt nog een andere keer en dus heeft Rita’s moeder de radio doorheen gepraat om dat te zeggen reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen