ELINE POV
Je volgt Tom naar zijn kamer. Hij neemt een pakje sigaretten en opent het schuifvenster. Zwijgzaam zitten jullie samen op het terrasje van zijn kamer dat op de tuin uitkijkt. Je kijkt zo onopvallend mogelijk naar Toms gezichtsuitdrukking maar die staat op neutraal. Je ziet geen woede, geen verdriet, geen passie, niks. Al wat je ziet zijn die lekkere lippen van daarnet die een trek nemen van z'n sigaret en de rook terug uitblazen en iets daaronder zie je dat hij stijve tepels heeft van de kou.
"Ik ga dan slapen Eline. Morgen moeten we er al vroeg uit. Meetings en zo. Je kan de kamer hiernaast nemen."
Hij dooft zijn sigaret en gaat terug naar binnen. Zijn blik vraagt je hetzelfde te doen en je komt hem achterna. Hij sluit de deur achter je en daar sta je dan. Alleen op de gang. Dit was niet wat je tien minuten geleden verwachtte. Je had op zijn minst gehoopt om naast hem in slaap te vallen, al knuffelend zelfs misschien. Onwetend slenter je naar de volgende kamer en kruip je in het grote bed. Je piekert nog wat en valt uiteindelijk in slaap.

Op de keukentafel ligt er een briefje. Tom en Bill waren het huis al uit.
"Goedemorgen.
In de koelkast en op het aanrecht vind je ontbijt.
Wij zijn naar meetings en interviews tot deze avond.
Ga gerust shoppen of neem een duik in het zwembad.
Mi casa es tu casa.
Tot zo, Tom en Bill."
Je opent de koelkast en haalt wat yoghurt en fruit boven. Je neemt een flesje fruitsap erbij en zet je buiten op de patio.
Je bekijkt de tuin in het daglicht en 't is er prachtig. Het zwembad enerzijds, een vijvertje aan de andere kant. De gezellige lounge, de vele kleine romantische plekjes. Je geniet van de ochtendzon en luistert naar wat muziek op Toms ipod die je vond in de keuken. Tijdens een trager hip-hop nummer denk je aan Tom zijn moodswings. "Vreemde jongen." besluit je en je gaat je opfrissen in de badkamer. Je trekt je sneakers aan, de enige van je collectie die je bijhebt, en stapt naar buiten. De sleutel die naast het briefje lag, stop je in je portefeuille. Je zet de zonnebril op die je zag liggen in de hal en beschermt je hoofd met een petje van Tom dat je op de kleinste maat schuift. Je glimlacht als je je bedenkt dat het haast vriest in België terwijl het hier dertig graden en meer is. Je stapt enkele kilometers, niet wetende waarheen. Joggers passeren je bij de vleet, maar ze zijn zodanig met zichzelf en hun muziek bezig dat je niemand de weg kunt vragen. Google maps zou je natuurlijk kunnen helpen, maar je hebt nog geen plaatselijke simkaart, dus dat zou je een pak geld gaan kosten. Wat verder zie je een plattegrond hangen en je bestudeert hem even. Je neemt er een foto van met je smartphone en stapt verder.
Je ziet een koffiebar en gaat binnen. Je bestelt een grote koffie en een flesje water.
"Excuses me, where can I find the nearest shopping district? Or a mall maybe?" vraag je aan de serveerster. Ze legt het je uit en het is precies nog een eindje wandelen. Ochja, zo doe je ineens een kleurtje op. Mooi meegenomen.

Eenmaal aangekomen ga je de ene winkel na de andere binnen. Je hebt zoveel nodig ook. Je zal snel een baantje moeten vinden om dit alles te bekostigen.
Sneakers, hoge hakken, shortjes, rokjes, topjes, t-shirts, kleedjes, kousen, en ga zo maar door. Met een vijftal veel te zware zakken zeul je door de straten van het hete Los Angeles. Het zweet drupt je af en je neem plaats onder een parasol van een cafeetje. "One bottle of water, please." vraag je en de ober bedient je snel. Je vraagt hem om een taxi te bestellen zodat je het hele eind niet terug hoeft te wandelen. Je komt terug aan in de villa en ploft de zakken neer op je bed. Je doet je nieuwe bikini aan en neemt nog een handdoek uit de badkamer. Je koos voor een zwarte bikini. Het slotje was goud en aan de zijkanten van je slipje zaten kleine gouden details. Heel subtiel en toch sexy. Je opent het schuifraam, legt de handdoek op één van de ligstoelen en duikt meteen het water in. Je trekt een paar baantjes, gaat naar binnen om een banaan, wat crackers en een cola en neemt plaats op de ligstoel. Je smeert je in met zonnecrème, en leest een boekje dat je daarnet kocht.

TOM POV
Na een lange dag vol nutteloze meetings en interviews komen we eindelijk terug thuis. Pumbi is er deze keer ook weer bij. Die was nog bij vrienden op logement tot we terug geïnstalleerd waren. Je opent het venster naar de patio en Pumbi leeft zich uit in de tuin. Je glimlacht tevreden en ziet in je ooghoek Eline liggen. Ze is in slaap gevallen in het zonnetje. Je inspecteert haar lichaam en bijt kort op je tanden. Je volgt de glooiing van haar sportieve lichaam van haar voeten tot haar kin. Je ogen blijven even stilstaan bij haar vrouwelijke vormen en Bill geeft je een tik op je schouder.
"Gluurder." sist hij. Je zucht en gaat je omkleden. "Neem je ook een duik?" vraag je aan Bill.
"Ja ik kom zo."
Je doet een brede short aan en springt het water in. Je stapt uit het water en gaat naast Eline staan.
Ze fronst haar ogen en plooit haar elleboog over haar hoofd tegen de zon om je beter te kunnen zien.
"Hmm." kreunt ze zachtjes. Je glimlacht en zegt gedag.
"Is deze plaats vrij naast je?" vraag je speels.
Eline geeft je een vreemde blik.
"Doe wat je niet laten kunt Tom." klinkt het van haar kant. Ze draait haar met haar rug naar je.
Je zet je neer met je ellebogen rustend op je knieën en laat je hoofd wat zakken.
"Eline, van deze nacht, het spijt me. Ik had dat niet mogen doen. Ik..."
"Je bent Tom Kaulitz zeker?" vult ze je aan.
Je zucht en gaat terug naar binnen.
Je passeert Bill en die springt in het zwembad en Eline neemt ook terug een duik. Je hoort ze lachen en spetteren terwijl je een biertje neemt.
Je gaat douchen en zet de tv op. Je zoekt een leuke serie op netflix en duwt op play. Achter je hoor je Eline en Bill binnenkomen.
"Toon me alles!" zegt Bill hyperkinetisch. Eline komt terug met allerlei zakken. Ze geeft Bill een modeshow en af en toe kijk je subtiel mee.
"Wat eten we vanavond?" onderbreek je de show.
"Ik dacht uiteten te gaan in die nieuwe tent hier." antwoordt Bill.
"Is goed." knik je en je gaat om chips. Je passeert Eline en werpt haar een verleidelijke blik toe. "Mooi." zeg je.
"Je mag het altijd lenen." lacht ze plagerig. De kamer vult zich met spanning en Bill stond erbij en keek ernaar.
"Jongens, ik ga me omkleden en we zijn dan weg zeker?" Hij probeert de spanning te doorbreken maar niet jij noch Eline happen toe.
Bill stapt weg en Eline legt de zakken terug op haar kamer. Op de gang neem je haar pols vast en sleur je haar tegen je borstkas aan. Ze kijkt op naar je, recht in je ogen. Je ziet haar huid blinken van de zonnecrème, met hier en daar nog een witte streep waar ze niet goed gewreven heeft. Je neemt een lok van haar haar en steekt hem verleidelijk achter haar oor. Ze blaast door haar neus en ze wilt van je wegstappen.
"Sorry." zeg je duidelijk en je houdt haar pols steviger vast.
"Sorry." herhaal je wanneer ze niet reageert.
"Eline, zeg toch iets. Het spijt me. Ik moet me zo hard inhouden om je niet elke keer te kussen als ik je zie. Ik zou niks liever doen. Ik moest nadenken gisterenavond. En als jij naast me ligt dan kan dat niet. Dan wil ik je gewoon uitkleden en bespringen. Damn, hoe je daarnet in je bikini lag ook. Je maakt me helemaal gek."
Eline doet haar best om een glimlach te onderdrukken maar mislukt daar hopeloos in. Ze bloost en kijkt je lief aan.
Je neemt met beide handen haar gezichtje vast en drukt je lippen kort op de hare. "Jij. Maakt. Me. Gek. Je maakt me zo gek dat je me eraan doet denken om alles te vergeten wat ik zei in België aan je voordeur." en je wacht op haar reactie met je handen nog rond haar gezicht en een zielige blik in je ogen.
"Ssstt Tom. Stop met zoveel na te denken. Je doet je reputatie geen eer aan." ze lacht en geeft je een klein kusje op je wang.
"Let's go!" juicht Bill die al omkleed was. Je wacht op Eline en samen vertrekken jullie naar het restaurant. Je besluit haar raad op te volgen en er gewoon voor te gaan. Eline stapt uit de wagen en je geeft een speelse tik op haar kont. Ze kijkt je gespeeld kwaad aan en je geeft haar een knipoog en likt aan je piercing. Ze lijkt je signalen te snappen en jullie stappen het restaurant lachend binnen.

Reacties (1)

 • DreamMachine

  Ik word nog steeds blij van dit verhaal:D

  Snel verder(flower)

  ik zit dit trouwens onder werktijd te lezen hahaha

  2 jaar geleden
  • Negenduust

   dankje:)
   ik heb daarnet ook zitten lezen op mijn werk, haha:D

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here