Foto bij Chapter 88

Okay, quite honestly... facepalm ik mezelf heel erg als ik kijk naar hoe ik ons heb beschreven 7 a 8 jaar geleden. Ik weet ook niet meer helemaal precies hoe het was, dus ik heb er nieuwe plaatjes voor gezocht.
Vanaf dit moment, canon, is dit MICHELLE'S plaatje in het verhaal. Ze heeft dus nog steeds gewoon byakugan (anders zou het raar zijn).
Merel komt in het volgende deel:)
Aangezien de plaatjes irritant klein erbij komen te staan kan je er ook hier op klikken (en dan heb je ook vast een preview op die van Merel) (Art is niet door ons gemaakt en zijn eigenlijk OC's van andere mensen. We gebruiken alleen het uiterlijk).
Michelle
& Merel

*Michelle POV*

Ik probeerde al een tijdje te slapen. Naruto zijn warmte maakte me slaperig en het gebeurde dan ook steeds dat ik bijna wegzakte… tot dat Naruto weer een of ander geluidje maakte. Zo nu ook weer.
“Hnn, kan je niet slapen?” vroeg ik terwijl ik een oog open deed.
Naruto bloosde een beetje, “sorry… houd ik je wakker?”
“Een beetje…”
“Sorry…”
Ik glimlachte en schudde mijn hoofd, gaf hem een kusje op zijn wang en ging weer dichterbij hem liggen. “Het is oké.”
Langzaam sloot ik mijn ogen weer voor de zoveelste poging. Naruto legde zijn hand op mijn zij en ik merkte dat hij niet goed wist hoe hij me nu precies vast moest houden. Er was wat met hem aan de hand.
“Gaat het wel…?”
“J-ja,” zei hij snel.
“Hmmm…” Ik probeerde weer stil te zijn.
Vijf minuten later voelde ik Naruto verschuiven. Hij probeerde om te draaien, met zijn rug naar me toe.
“Noooh,” jammerde ik, terwijl ik tegen zijn rug aan ging liggen. “Mijn warmte…”
“Michelle,” Naruto’s stem klonk hoog en wanhopend, alsof hij in paniek was.
“Wat?” vroeg ik, terwijl ik mezelf met een elleboog omhoog drukte.
Naruto bleef opeens erg stil.
Ik ging weer geheel tegen hem aanliggen. Als hij toch niet antwoordde…
“Gha!”
Opeens draaide Naruto zich weer om en keek me aan… er was iets in zijn blik… iets wat ik niet direct kon plaatsen.
Uit het niets drukte hij opeens zijn lippen weer op die van mij en een kreun ontsnapte. Wow, oké!
Ik grinnikte en zoende hem terug, maar stopte toen. “Is dat het? Je wilde nog zoenen?”
Naruto werd hartstikke rood en probeerde zijn gezicht opeens te verbergen. Ik had hem duidelijk verlegen gemaakt door er zo direct over te zijn.
“Hmmmm,” zei ik alsof ik nadacht. Ik begon dit leuk te vinden. Ik keek naar zijn weggedraaide hoofd en drukte een kusje in zijn nek. Gelijk keek Naruto me geschrokken aan.
Ik glimlachte op een onschuldige manier.
“Michelle…”
“Ja?”
Stilte.
“Als er iets is mag je het ook gewoon zeggen hoor,” zei ik terwijl ik mezelf weer opnieuw tegen hem aandrukte. Ik verschoof mijn been en wilde hem weer over zijn been slaan zoals eerder deze avond, maar snel trok Naruto weg. Had ik iets verkeerds gedaan?
“Naru?” vroeg ik bezorgd.
“Ik kan niet slapen,” mompelde Naruto, die absoluut niet naar me keek.
“Waarom niet?”
“Omdat… ik aan dingen moet denken…,” fluisterde hij.
“Zoals wat?”
“Jou… zonder dit vest,” fluisterde hij terwijl die aan het vest trok wat ik nog aanhad.
Ik grijnsde. Oh! Zou hij…
Stiekem schoof ik mijn been toch wat dichterbij en streek over zijn broek heen. Mijn grijns groeide toen ik een bobbel in mijn been voelde prikken. Hij kon niet slapen omdat hij opgewonden was… omg, en hij was er zo verlegen over! Wat schattig! Naruto kreunde bij de aanraking.
“Hmm, je mag het wel uit doen hoor,” plaagde ik hem.
Naruto slikte en ik zag hoe hij ernaar staarde. “M-maar…”
“Ja?” vroeg ik speels.
“Ik dacht niet alleen aan dat… ik…”
“Je herinnerde je ons leuke avontuurtje vanmiddag?”
“J-ja,” zei hij blosend.
“Hmmm, dus eigenlijk wil je zeggen dat je dat nog eens wilt doen?”
“Of… meer,” zei hij, maar opeens werd die zo rood dat hij zich meteen omdraaide. “S-sorry, ik had het niet moeten zeggen.”
Ik grinnikte en ging weer tegen zijn rug aan liggen, waarna ik wat kusjes op zijn schouder drukte. Ik was me heel erg aan het amuseren. Het feit dat hij zo verlegen werd trok me heel erg tot hem aan. Het was zó schattig. Normaal was ik meer into de mannen die precies wisten wat ze wilde en dat ook vooral gewoon namen, maar een deel van me hield ook erg van dit soort momenten. De lieve en schattige momenten, de kwetsbaarheid ervan… Bij vele zou dit irritant zijn geweest, maar bij enkele gevallen zoals Naruto maakte het hem juist leuker.
“Hiiii,” piepte Naruto toen hij mijn lippen op zijn huid voelde. Mijn hand gleed onder zijn arm door naar zijn buik en begon zijn lichaam te voelen. Ik voelde hoe Naruto wat gespannen raakte — hij verstijfde onder mijn aanraking.
“Hmm, ik dacht dat je dit wilde,” fluisterde ik zwoel in zijn oor, terwijl mijn hand naar beneden gleed.
Ik hoorde Naruto slikken, maar hij zei niets. Mijn hand gleed speels over zijn broek heen.
“Hnn,” was het enige geluid wat Naruto produceerde.
Ik verplaatste me wat en begon kusjes in zijn nek te geven. Mijn hand verdween in zijn broek en streelde over zijn boxer heen. Meteen voelde ik hem harder worden. Ik gaf hem een likje, terwijl ik mijn hand weer uit zijn broek haalde.
Meteen draaide Naruto half naar me om en maakte een teleurgesteld geluid. Aww!
Ik grinnikte. “Kom,” zei ik, terwijl ik hem wat omhoog wilde krijgen.
Naruto luisterde naar mijn verzoek en kwam omhoog.
Snel trok ik zijn shirt uit. Het moment dat zijn bovenlichaam bloot was, vielen mijn lippen en handen het weer aan. Naruto hijgde terwijl hij naar me staarde en opeens had hij zijn handen op de rits van zijn vest. Hij keek me afwachtend aan, alsof hij zelfs nu nog mijn toestemming wilde hebben. Ik glimlachte en hielp hem met het losritsen ervan. Hij slikte en staarde naar iedere centimeter huid die er verscheen. Wat Naruto niet had verwacht is dat ik er helemaal geen bikinitopje meer onder had gedragen. Bij het aanzicht van mijn blote borsten slikte hij. Ik liet zijn vest over mijn schouders vallen en duwde het vervolgens van het bed af. Hij was gehypnotiseerd van het plaatje voor zich en voor een moment kon hij alleen maar staren.
“Je mag wel weer voelen hoor,” zei ik zachtjes.
Naruto bloosde, maar liet het zich geen twee keer zeggen. Meteen plaatste hij zijn handen op mijn borsten — dit keer op alle twee. Hij begon ze weer te masseren, harder zoals ik hem verzocht had. Ik glimlachte en drukte weer kusjes op zijn kaak.
“Is dit oké?” vroeg Naruto zacht.
“Mhm,” moedigde ik hem aan. “Je doet het goed.”
Naruto knikte en leek een beetje meer zelfvertrouwen te krijgen. Opeens was hij de gene die kusjes in míjn nek drukte. Ik aaide over zijn rug heen terwijl ik genoot van zijn aandacht.
Hij nipte wat in mijn nek en een kreun ontsnapte uit mijn mond. Zijn linkerhand liet mijn borst los en gleed vervolgens over mijn zij heen. Ik hield van het kriebelende gevoel dat dat me bezorgde.
“Hnn, Naruto,” fluisterde ik, terwijl mijn handen nu ook zijn heupen vonden.
“D-doe ik wat verkeerd?”
“Shhh,” fluisterde ik. “Relax. Het ging goed… ontspan je.”
Naruto haalde diep adem en probeerde rustig te worden.
Mijn hand vond zijn plek terug bij zijn broek en ik begon het samen met zijn boxer naar beneden te trekken. Naruto leek zich een beetje verlegen over te voelen, maar liet me mijn gang gaan. Eenmaal uit staarde ik naar mijn uitzicht. Het zag er anders uit zo half in de schemering. Ik dacht terug aan vanmiddag en moest tegen het verlangen vechten om hem gelijk weer in mijn mond te nemen. In plaats daar van, streelde ik zijn erectie weer.
Naruto hijgde en verplaatste zich, waardoor ik er beter bij kon. Ik voelde hem gewoon harder worden in mijn hand.
Opeens duwde Naruto me op mijn rug en ging hij over me heen hangen. Ik beet op mijn lip en staarde hem aan terwijl ik doorging met hem af te trekken.
Lust verscheen duidelijker in zijn ogen en hij staarde me recht aan terwijl ik met hem bezig was. Ons oogcontact maakte me echt verschrikkelijk geil — wat was dat sexy!
Naruto kreunde opnieuw. Hij verplaatste zijn gewicht naar een arm, waarna hij met zijn andere hand over mijn lichaam heen streelde — tussen mijn borsten door, over mijn buik en mijn zij, zo naar mijn been.
Bij mijn been aangekomen onderzocht hij nieuw terrein. Sommige plekken waren gevoeliger dan andere en hij lette goed op mijn reactie. Toen hij erachter kwam dat ik nogal gek werd van de aanraking van mijn dijen begon hij hier zacht circkeltjes te draaien. Het duurde niet lang voordat ik kreunde. Toen hij eenmaal dichter bij mijn lies kwam trilde ik een beetje. Spontaan had ik zijn erectie weer los gelaten en had ik mijn handen op zijn heupen geplaatst. Nog een kreun verliet mijn mond en ik voelde hoe mijn bikini broekje nat begon te worden. Holy. Shit. Hij had een goede plek te pakken.
Mijn reactie leek Naruto erg op te winden en trots plaagde hij me daar meer.
“Naruto,” kreunde ik, terwijl ik mijn hoofd naar achter sloeg. Ik kon mijn benen niet stil houden. Ugh… wat was het een marteling om hem zo dicht bij te hebben en toch zo ver weg.
Langzaam keek ik weer naar hem en ik zag hoe hij zijn lippen likte. Zijn hand ging gehaast over mijn bikinibroekje heen, waardoor ik nog een keer kreunde, en stopte bij de bovenkant.
“Mag ik hem uitdoen?” vroeg hij voorzichtig.
“Alsjebleift,” hijgde ik. Ik wilde niets liever.
Het leek alsof er een kleine twinkeling in zijn ogen verscheen. Ondanks dat hij er opgewonde over raakte leek hij het ook spannend te vinden. Voorzichtig trok hij mijn broekje omlaag, over mijn benen, tot hij helemaal uit was. Vervolgens gooide hij het op de grond bij het vest.
Vol smacht keek hij naar de prijs die erachter verhult was. Voorzichtig plaatste hij zijn hand op mijn bovenbeen, waarna hij langzaam naar mijn vagina toe gleed. Eenmaal daar aangekomen gleden zijn vingers tussen mijn schaamlippen. Meteen kreunde ik weer.
Naruto leek even helemaal verwonderd van alle nieuwe sensaties. Ik kon op zijn gezicht zien dat hij niet had verwacht dat ik zo nat zou aanvoelen en nu was het mijn beurt om een klein beetje te blozen, een beetje verlegen keek ik naar de zijkant. Zijn duim masseerde mijn clitoris en mijn hand greep het laken. Kleine, korte hijgjes kwamen uit mijn mond terwijl hij daarmee bezig was.
Even later voelde ik een van zijn vingers voorzichtig bij mijn opening. Zijn ogen staarde diep in die van mij, om zeker te weten dat ik er oké mee was. Toen ik hem alleen in genot aan keek duwde hij voorzichtig een vinger naar binnen.
“Hmmn,” kreunde ik, terwijl ik over mijn eigen buik streelde, op naar mijn borst om die vervolgens zel te masseren.
Ik zag hoe Naruto over zijn lip likte terwijl hij naar me keek. Zijn vinger begon langzaam te bewegen. Ik voelde hoe hij meerdere ritmes en bewegingen uit probeerde om te zien hoe ik reageerde. Vervolgens duwde hij er voorzichtig nog een vinger bij.
Toen ik van plan was om hem te helpen met zijn ‘probleem’, had ik niet persee verwacht dat ik er veel voor terug zou krijgen. Ik was gefocused op zijn genot, met het doel om al zijn eerste evaringen zo geweldig mogelijk te maken.
Naruto kuste mijn nek weer, waarna hij een weg naar beneden zocht. Zijn tong gleed over mijn borst, wat tintelingen door mijn hele lijf heen stuurde. Ik hijgde, maar Naruto vervolgde zijn weg naar beneden. Eenmaal bij mijn onderbuik aangekonen haalde hij zijn vingers uit me. Voor een seconde leek hij te twijfelen — zijn ogen kruiste die van mij voor een paar seconde, maar toen voelde ik zijn tong opeens over mijn clitoris strijken.
Ik sloeg weer een hand voor mijn mond en probeerde wat stiller te zijn.
Voorzichtig begon hij me te beffen en gelijk schoot er een trilling door mijn lichaam heen.
Wow, wat een sensatie. Eerlijk gezegd was dit ook voor mij nog nieuw. Ik mag dan wel meer zelfvertrouwen hebben gekregen in de afgelopen jaren — ik was nog steeds redelijk ontschuldig.
Nu kon je dat van mijn karakter en mind absoluut niet zeggen.
“I-Iets meer naar— oh, oh god,” kreunde ik, terwijl ik mijn hoofd weer naar achter sloeg.
Even dacht ik dat er een vraag in me op kwam, maar al snel ebte het weer weg. Wat was het ook alweer…? Doet er niet toe… mijn mind kreeg een black-out.
Voor een moment was de enige sensatie die nog tot me door drong dat van Naruto’s tong die zijn best deed om me te plezieren.
Mijn hand gleed naar beneden en vond een plaats in Naruto’s haar.
“Hmn, Naruto…,” fluisterde ik, terwijl ik hem wanhopig aan keek. “Ik wil je.”
Meteen keek Naruto naar me op, zijn ogen gevuld met opwinding. Hij kwam weer omhoog en kwam dicht bij mijn gezicht, waarna hij me diep in mijn ogen aan keek. Een hint van een blos kleurde zijn wangen. “Als in… in je?”
Ik voelde me ook een beetje verlegen op dit moment en knikte. “In me.”
Naruto slikte en plaatste zijn eikel tegen mijn opening, waarna hij in me drong. Mijn natheid zorgde ervoor dat hij net wat te snel naar binnen schoot en beide kreunde we. Naruto hijgde en wachtte even met bewegen, terwijl hij de nieuwe sensaties tot hem liet indringen — zijn ogen nog steeds op de mijne gericht.
“Naruto,” fluisterde ik, terwijl ik mijn lippen op die van hem drukte. Hard zoende hij me terug en ik proefde mezelf op zijn lippen. We raakte verstrengelt in een passionele tongzoen, terwijl Naruto langzaam begon te bewegen.
Mijn handen gleden over zijn rug, naar zijn billen — god, hij was zo sexy.
Al snel voerde Naruto de snelheid op. De kamer vulde zich met de geluiden van ons gezamelijk genot.
Ik genoot nog meer van het gekreun van Naruto zelf. Ik vond het geweldig om te merken dat hij het fijn vond. Ik wilde niets liever dan hem een positieve herinnering geven aan deze avond.
Opeens raakte hij een goede plek en mijn hand greep de lakens. Holy shit.
Ik merkte hoe Naruto de moeite deed om me vaker daar te raken en ik beloonde hem met nog meer gekreun.
Kort erna voelde ik opeens hoe hij in me klaar kwam en hij stopte met bewegen. Ik glimlachte. Hij was er zo opgewonden over geraakt. Ik vroeg me af hoe het met zijn zenuwen zaten.
Naruto hijgde en keek even naar mij, waarna hij begon te blozen. “Shit, sorry. Ik had het moeten vragen.. ik.. sorry…”
“Nee, het geeft niet,” zei ik, terwijl ik een kus op zijn wang gaf. Het was misschien niet zo slim, maar ik had het liever dan niets doen. Misschien moest ik eens condooms bij me gaan dragen.
Naruto gleed langzama uit me en leek opeens heel in de war voor wat hij nu moest doen. “Ehm… hoe was het? Eh… moet ik… eh…”
Ik lachte. Ik kon het niet laten. Het was werkelijk waar zó schattig.
“Kom hier,” zei ik, terwijl ik hem dicht tegen me aan trok. Het volgende moment zoende ik hem. Naruto leek wat meer te relaxen en zoende me terug. Ik genoot van al zijn aandacht. Ik was dan misschien niet klaar gekomen, maar ik vond het op een of andere manier helemaal niet zo erg voor deze keer. Mijn missie was volbracht en wat ik het liefste wilde was gebeurd — Naruto had plezier gehad in zijn eerste keer. Buiten dat had ik zelf ook enorm veel plezie gehad.
Na een tijd stopte ik de zoen en ging dicht tegen hem aan liggen. “Kan je nu slapen?”
Naruto hijgde nog even en grijnsde toen, “zeker weten!”
Ik grinnikte. Hij was zo liiief.
Langzaam sloot ik mijn ogen en binnen no time waren we beide in slaap gevallen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen