ELINE POV
Toms hand rust op je kont als we het restaurant binnenstappen. Je draagt je nieuw donkerblauw kleedje met nude hoge hakken. Je kleedje sluit strak om je lichaam en je borsten komen er mooi in uit. Het lijkt Tom te bevallen, zijn ogen wijken amper van je af. Jullie nemen plaats in een donker hoekje op het terras achteraan. Het is er heel mooi ingericht met sfeerverlichting en overal kleine kaarsjes. In het tuintje erbij is een kleine vijver met een watervalletje. Je hoort het sijpelen van het water op de achtergrond, samen met wat lichte jazz die opstaat. Je bestelt een cosmo en Tom en Bill nemen elk een mojito om te beginnen. Bij het eten nemen jullie een fles witte wijn en een tweede volgt al snel. Bill begint over de meetings van vandaag en hoe de rest van de week eruitziet. Fotoshoots, tv-opnames, signeersessies, radio-interviews, ... De jongens hebben weinig vrije tijd.
"En jij Eline, wat ga jij ondertussen doen? We kunnen je niet echt veel tonen als het zo druk is, hopelijk komt er snel verandering in!"
"Oh Bill, ik trek mijn plan wel. Ik ga een baantje zoeken en de buurt verkennen. Ik vind mijn draai hier wel." zeg je zelfzeker.
"Een baan? Werken? Je bent gek. Maar zoals je wilt, wat voor baan zou je willen?"
"Sowieso terug in de horeca, misschien is er ergens een leuke zaak waar ze iemand zoeken." Je neemt nog wat wijn en een hap van je risotto. Jullie lachen met de filmpjes die Bill laat zien en liggen al helemaal plat als Tom ze voorziet van idiote commentaar.
Je voelt de alcohol n je hoofd en je kaken krijgen een rode blos. De ober komt afruimen en Tom bestelt een fles water voor jou en voor zichzelf en Bill nog een mojito. Je trekt een zielig gezicht met pruillip maar Tom zorgt ervoor dat je toch enkele glazen water drinkt.
"De G's zijn in town!" roept Bill plots als hij zijn instagram bekijkt.
"Ze zijn in de discotheek hier, gaan we ook?" Tom en jij stemmen in en jullie rekenen af. Tom legt z'n hand boven je kont, deels uit lust en deels uit ondersteuning voor jou. Hoge hakken in combinatie met teveel alcohol is nooit echt top. Je legt je hoofd tegen zijn schouder en glimlacht zorgeloos. Bill neemt de autosleutels en kruipt achter het stuur. Tom zet zich naast jou op de achterbank en legt zijn hand op jouw knie.

Jullie komen aan op de parking en de G's wachten jullie al op. Tom geeft ze elk een handdruk en een klopje op de rug en Bill springt in hun armen.
"We hebben jullie zo gemist!" krijst hij bijna. "Gustav, Eline, Eline, Gustav." zegt Tom en je geeft Gustav een kus. Hetzelfde met Georg. Bill stapt enthousiast naar de ingang en jullie volgen hem. Tom steekt een sigaret op. Je doet teken dat je 't koud hebt en dat je al meegaat naar binnen. De portier bekijkt jullie groepje grondig en opent de deur met een ijzig gelaat. Binnen is het snikheet, pikdonker en de muziek staat loeihard. Jullie gaan langs een gangetje verder en komen uit naast de bar.
"Gin tonic, whiskey, pintje, Eline, jij?" Georg gaat iedereen af en haalt zijn portefeuille boven.
"Doe mij ook maar een gin tonic."
Tom komt ondertussen binnen en bestelt ook een gin tonic bij Georg aan de bar.
Bill wijst naar wat vrije zeteltjes en jullie gaan zitten naast de trapjes. Tom komt naast jou geploft en legt zijn arm achter jou neer. Georg bedient iedereen en jullie klinken op de vriendschap. Je hebt al zodanig veel op dat alles grappig is. Ook Bill en Tom hebben meer dan genoeg. Georg is echt hilarisch, hij en Tom kibbelen werkelijk over alles. Precies een oud getrouwd stel. "Hoe schattig, jullie twee." grijns je af en toe. Dan krijg je twee kwade blikken en liggen jullie allemaal weer in een deuk. Gustav is eerder een stille, maar je leert hem deze week nog wel beter kennen. Er komt een goeie song en jullie gaan allen dansen. Tom staat achter je en wiegt met je heupen in zijn handen. Jouw armen bewegen hoog in de lucht mee op het ritme. Enkele liedjes later bestellen jullie nog een rondje en gaan terug zitten. De G's beslissen na nog een paar eindeloos grappige gesprekken en herinneringen die jullie ophalen, om jullie thuis af te zetten om accidenten te voorkomen. In de auto val je snel in slaap op Tom zijn schoot en hij draagt je naar binnen. Hij legt je op zijn bed en trekt je schoenen en vestje uit.
"Slaap zacht." fluistert hij met een kus erbij.

De volgende ochtend, middag zeg maar, sta je weer alleen op. Als je Pumbi niet meerekent. Hij staat te krabben aan de schuifdeur van de tuin en je laat hem buiten. Dolgelukkig rent hij over het gras en jaagt enkele kleine vogels weg. Van gisterenavond herinner je je niet veel meer maar koppijn heb je gelukkig ook niet. Nooit eigenlijk na een nachtje uit. Je maag voelt wel wat vreemd dus neem je iets te eten. Je gaat douchen en vertrekt dan op zoek naar werk. Pumbi neem je mee aan de leiband, dan heeft hij ook eens wat gedaan.
"Here we go." spreek je jezelf moed in.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen