Nieuwe cover en banner voor de story =]

En Luke komt binnen gelopen. ''Ah hier zit je dus Mike.'' zegt hij dan. Michael kijkt verward op. Luke lacht en loopt naar mijn bureaustoel waar hij gaat zitten. ''dus.. zijn jullie nou een setje of niet?'' vraagt hij dan. Ik ga recht zitten en kijk kort naar Michael. ''Nee, we hebben besloten om elkaar eerst beter te leren kennen.'' zeg ik dan. Luke kijkt kort naar Michael. ''Oke, nou hoop dat het wat word voor jullie.'' zegt hij dan weer.

Aantal weken later
Mijn telefoon gaat af en ik pak hem uit me zak. Ik zie dat mijn zusje Katy me belt. Ik zucht en neem op. ''Hey zusje.'' zeg ik. ''Hey zus.. Zsofia en ik stappen zo op het vliegtuig naar LA.. kunnen we bij jou vader crashen?'' begint Katy meteen dan. Ik schrik even en kijk kort naar de jongens. ''Euh ja dat kan wel denk.. waarom komen jullie dan als ik vragen mag?'' vraag ik terwijl ik van de schrik bekom. ''Nou euhm.. we zijn beide geslaagd en wouden gezellig langs komen.'' antwoord Katy. Ik kijk in paniek naar de jongens en Michael veert recht en slaat z'n armen om me heen. ''Wat is er?'' fluisterd hij zacht in me oor. Ik schud me hoofd en recht me weer tot Katy. ''Oh oke.. ja is goed.. hoe laat landen jullie dan?'' vraag ik. ''Euh.. geen idee.. ik bel je wel als we geland zijn.. moet nu hangen we gaan boarden.'' antwoord Katy en hangt daarna meteen op. Ik stop me telefoon weg en de jongens kijken me nieuwsgierig aan. ''Wat is er Shir?'' vraagt Michael nogmaals. Ik haal diep adem en kijk hem aan. ''Me zusjes zijn onderweg naar hier..'' antwoord ik. De jongens maken een oh gebaar en dan staat Luke op om naast ons te komen zitten. ''Is dat erg dan?'' vraagt hij als hij eenmaal zit. ''Nou.. ze zijn nogal eigenwijs en kunnen nogal druk zijn.. maar zijn vooral ook fan van jullie.'' beantwoord ik Luke zijn vraag. Luke en Michael knikken.. ''We kunnen ze wel aan.'' zeggen ze gelijk. Ik lach even.. ''Zsofia is nog wel handelbaar maar Katy daar in tegen.. is nogal pittig en krijgt altijd der zin.'' zeg ik dan. Michael kijkt me kort bang aan maar hersteld zich daarna meteen. ''Geen probleem we kunnen der wel aan.'' zegt hij nogmaals. Ik rol me ogen en sta dan op om naar binnen te gaan. De jongens volgen me naar binnen waar de heerlijk geur van eten je te gemoed komt. Mijn vader is een geweldige kok. We schuiven gezamenlijk aan tafel en beginnen dan met eten.

Ongeveer 2 uur later zit ik samen met Calum in de auto onderweg naar het vliegveld om mijn zusjes op te halen. Calum parkeert de auto en samen stappen we uit waarna we het vliegveld in lopen op zoek naar Katy en Zsofia. We lopen eerst langs de Starbucks waar we wat te drinken halen en vervolgen dan onze weg richting de aankomst hal waar we op de meiden wachten. Calum gaat op een stoeltje zitten en klopt op z'n benen als teken dat ik moet komen zitten. Ik rol met mijn ogen en ga dan op zijn schoot zitten waarna hij z'n armen om me heen slaat. We zien verschillende mensen door de deur komen en vrienden en familie die elkaar begroeten. En dan eindelijk komen Katy en Zsofia door de deuren gelopen. Ze kijken kort rond en spotten mij dan waarna ze meteen naar me toe komen niet wetend dat Calum onder me zit. De meiden gooien hun koffers neer en ik spring op. Ze vliegen me beiden aan voor een knuffel en dan ineens verstijfd Katy als ze Calum achter me ziet staan die inmiddels ook al was op gestaan. Zsofia kijkt vragend naar Katy en dan achter me waar ook zij Calum ziet staan. ''Katy!'' roept ze dan waarna ze me los laat en Katy door elkaar schud die in haar trans blijft en met open mond naar Calum staart. Calum staat er wat ongemakkelijk bij en tikt me dan aan. Ik draai me om en kijk hem kort aan. ''Oh.. Euhm Calum dit zijn Katy en Zsofia.. Meiden dit is Calum, maar dat wisten jullie vast al.'' stel ik ze aan elkaar voor. Zsofia begroet Calum vrolijk terwijl Katy een klein handje omhoog steekt en langzaam uit der trans ontwaakt. Ik kijk kort naar Katy en zie de uitbarsting al aan komen.. ''OH MY FUCKING GOD!! Hoe kon je Shir.. Waarom heb je me niet verteld dat je bevriend bent met freaking Calum Thomas Hood.. laat me raden.. je kent de andere drie jongens zeker ook?'' flipt ze uit. Ik bijt kort op me lip. ''Ja ik ken Luke, Ashton en Mike ook.'' antwoord ik. ''Mike.. oh bijnaam basis al he.. toe maar.'' zegt Katy dan weer terwijl Zsofia der probeert te kalmeren. Calum stapt geschrokken achteruit. Ik kijk om en pak dan zijn hand waarna ik weer naar Katy kijk die groen word van jaloezie. Ze draait zich om en stampt naar der koffer waarna ze die op pakt en het vliegveld uit loopt. Zsofia pakt ook der koffer en rent Katy achterna. Calum en ik kijken elkaar kort aan en lopen dan hand in hand achter de meiden aan.

Reacties (1)

  • JaydenCroes

    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    LOVE IT!
    Snel verder.

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen