||Embry Call

Het enige wat me nog kan afleiden zijn de rondes die ik moet lopen. Dat is dan ook het enige wat ik gedaan heb de afgelopen paar uren. Het is ook de enige tijd waar ik aan Thorn kan denken zonder dat ik commentaar en allerlei opmerkingen naar mijn hoofd gesmeten krijg van de rest van de pack. Ze bedoelen het natuurlijk allemaal goed, maar het komt niet altijd zo over.
      Ik ben zo dramatisch. Ik doe net alsof ik Thorn al eeuwig ken, we al tien jaar getrouwd zijn en we twee kinderen hebben. En hoewel de laatste twee natuurlijk niet waar zijn, lijkt de eerste wel zo. Het lijkt echt alsof ik Thorn al heel lang ken, in plaats van een paar weken. Maar zo goed kende ik haar blijkbaar niet, want ik ben er pas gisteren achtergekomen dat haar naam Rosemary is. Echt iets voor mijn inprent om haar naam de tegenovergestelde betekenis te geven.
      Ik ga minder hard lopen als ik in de verte een jongen spot en ik kom een paar meter vanaf de jongen tot stilstand. Een jongen in het midden van het bos.
      Met tegenzin transformeer ik terug en trek ik een afgeknipte short aan. Eerlijk gezegd heb ik helemaal geen zin om een verdwaalde tiener te helpen, maar als over een paar dagen zijn lijk wordt gevonden, ga ik me hoe dan ook schuldig voelen.
      'Ben je verdwaalt?' vraag ik terwijl ik vanachter de bosjes tevoorschijn kom.
      De jongen draait zich om en direct voel ik hoe al mijn spieren zich aanspannen. Zijn immense perfectie is het eerste wat me opvalt, samen met zijn inktzwarte ogen. Zijn zwarte haren steken fel af tegen zijn krijtwitte huid en de onzekere glimlach op zijn gezicht bezorgt me rillingen.
      Nog voor ik in mijn wederhelft kan veranderen, schiet de vampier vooruit en grijpt hij mijn arm vast. Ik wil hem van me afduwen, in stukken verscheuren en verbranden, maar ik ben versteend.
      Al het groen om me heen is verdwenen en ik bevind me in een donkere kamer. In de kamer staat een bed, een kast en een houten stoel, maar dat is niet het bijzondere. Op het bed zit Thorn. Verwilderd, vermagerd en bleek, maar onmiskenbaar Thorn. Mijn blik valt op op haar schouder en ik voel een golf van hitte van woede door mijn lichaam trekken als ik een afdruk van een paar tanden in de kwetsbare huid van mijn inprent zie staan. Ze hebben van haar gevoed!
      Op dat moment kijkt Thorn op en haar blauwgroene ogen vinden de mijne. Voor de zoveelste keer droom ik weg bij het aanzicht van die ogen.
      'Embry,' glimlacht ze. Haar stem klinkt rauw, raspend en hees, alsof ze dagen niets te drinken heeft gehad.
      Ik wil wat terugzeggen, maar dan vervaagt het donker en maakt het plaats voor het groene licht in het bos. Versteend kijk ik in de ogen van de vampier, die zijn hand nonchalant in zijn broekzak steekt.
      'Ik zorg dat Thorn alles heeft, maar ik weet niet hoelang ik dat nog subtiel kan doen,' zegt de vampier dringend. Alsof hij wilt dat ik een oplossing ga bedenken.
      'Waarom kon ik je niet van een afstand voelen?' vraag ik direct. Wauw, Embry. Die vampier heeft duidelijk informatie over je inprent en het enige wat je kan vragen is dit. Lekker dit.
      'Ik ben onder de bescherming van Nathan, maar Thorn is dat niet,' zegt de vampier. Zijn stem klinkt als fluweel en huiveringen kruipen over mijn rug. 'Je moet een Spoorzoeker vinden. Een goede.'
      'M-maar-'
      'Ik moet terug voordat ze mijn aanwezigheid missen en je vriendinnetje iets aandoen,' zegt de vampier en hij draait zich om om weg te rennen.
      'Vertel haar dat ik haar mis,' mompel ik onder mijn adem naar de stofwolk die achterblijft.
      Met nieuwe hoop verander ik mijn wolfvorm om het nieuws aan de rest van de pack te vertellen.


Reacties (4)

 • Slughorn

  Oké, wauw! Die William is dus de goede, en Nathan gewoon de slechte leider of iets... ben benieuwd :o

  3 jaar geleden
 • Shibui

  Hmmmm..... T is allemaal zo ingewikkeld!

  3 jaar geleden
 • XHeroes

  Hey ehh lieve Amber

  Had minstens een fucking hereniging verwacht als kado maar dan doe die je me dit aan.

  Ohh who am I kidding snel verder jij.

  3 jaar geleden
  • LaLoba

   awh je krijg je cadeau nog wel, wees niet getreurd

   3 jaar geleden
 • Butterflygirl

  Wtf ik snap er helemaal niks meer van wie wat npu doet enzo hahaha

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen