Foto bij Dankwoord

Dag lieve lezers

Jeetje... Ik kan me nog herinneren dat ik bezig was aan de opstelling van deze verhaallijn, waar ik een paar uur aan gewerkt heb. Toen begon er ik al enthousiast aan te schrijven en opeens was ik bezig aan de epiloog, maar met nieuwe ideeën bezig voor nieuwe verhaallijnen. Dit verhaal is echt als een sneltrein gegaan! Ik ben in april beginnen schrijven en zeven à acht maanden later, in december, is het opeens afgelopen. Als ik het me goed herinner, was ik eind september, begin oktober al klaar met de epiloog. Ik heb er bijna een halfjaar aan gewerkt en elk hoofdstuk is met liefde en plezier geschreven, wat versterkt werd omdat ik in het bijzonder twee abo's had die op elk hoofdstuk weer reageerden.

En dit brengt me naar de volgende alinea: mijn dank naar de stille abo's, maar ook zeker naar deze twee abo's (en ook tot een bepaald punt een derde abo) die mijn verhaal bleven steunen en elk hoofdstuk met veel emotie en overgave lazen. Ik werd bedreigd bij elke cliffhanger (sorry daarvoor nog trouwens, haha) en het was ook gewoon heel leuk om jullie frustraties op Aiden, Autumn, Autumn's vader en Evan te lezen, om jullie telkens te zien speculeren hoe het verhaal eventueel verder zou kunnen gaan. Ik hoop dat dit het einde was waar jullie een beetje op gehoopt hadden, want ik kan mezelf geen mooier einde voorspellen.

Helaas moet ik hier wel vermelden dat de dingen die in dit verhaal gebeuren gebaseerd zijn op de harde realiteit. Want er zijn meisjes die hun vertrouwen in de verkeerde handen leggen na een vervelende gebeurtenis en er zijn mensen die hier vreselijk gebruik van kunnen maken. Er zijn mensen die niet weten wat te doen met hun schuldgevoel, met hun verdriet en met het idee dat er niemand is die hun kan helpen. Zelfmoord door schaamte of door verkeerde invloed van de omgeving (in dit geval Autumn's relatie met Aiden die gebaseerd was op bedrog, het gebrek aan steun van haar omgeving en het feit dat ze daarbovenop ook nog eens gepest werd) is een thema dat ik jammer genoeg vaak teruglees in artikels en dit was voor mij misschien ook wel gewoon een manier om me eens een keer te kunnen plaatsen in de gevoelens van zo'n persoon en een idee te hebben van wat zo iemand meemaakt in zijn of haar leven. Ik denk dat dit zeker ook iets is waar meer aandacht aan besteed moet worden en waar gewoon openlijk over gepraat moet kunnen worden als iemand met zo'n gedachten zit. Ik wilde daarom niet alleen dit verhaal maken om mezelf kennis te laten maken met dit onderwerp, maar ook om dit met anderen te delen en te zien hoe zij erover denken.

Om niet helemaal naar een negatieve sfeer te gaan (dat is in ieder geval zeker niet de bedoeling van dit dankwoord), wil ik jullie alvast meedelen dat ik een nieuw verhaal aan het schrijven ben en dat deze, bij activering van dit dankwoord, ook geactiveerd zal worden en er na twee weken het eerste hoofdstuk zal verschijnen. Dit verhaal is gebaseerd op de bekende tv-serie The Walking Dead en is een zelfverzonnen verhaal met volledig onbekende characters in verwerkt die hun weg moeten vinden in een wereld die nog nooit zo afwijkend was van wat ze gewoon waren.

Let op: Ook in dit verhaal komen heftige thema's voor! Dit houdt onder andere in: gedetailleerde gevechten, seksueel getinte scenario's en gescheld. Als je hier niet tegen kunt, lees dit verhaal dan beter niet.

Link naar het verhaal: https://www.quizlet.nl/stories/162906/chaos-the-walking-dead/

Nogmaals super bedankt voor het lezen en het supporteren van dit verhaal en hopelijk zie ik jullie snel weer terug in het nieuwe verhaal of een ander verhaal in de toekomst!

Groetjes
QuestToAsk

Reacties (2)

 • AmeranthaGaia

  Ik ben groot fan van zowel de show als jouw schrijfwerk, dus ik ga het zeker lezen!

  3 jaar geleden
 • Luckey

  Allemaal waar
  Zeker van de zelfmoord etc
  Hou niet van de walking dead maar wil je verhaal wel een kans geven

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen