Foto bij 33. Calm. Lay. Down.

“I dream sometimes.”
– king of luther


RITA POV

Ik ben In de war. En we kunnen Svan niet meer vinden want ik ben in de war en we hebben hem niet een bij het lijntje gehouden dus we weten nu niet waar hij is en mijn moeder. Maar het is zoo moeilijk te volgen dat ik het niet meer snap.


Flashback

Mama wilde iets zeggen bij de kop thee wat dat zei ze. “Je vader zei ze is niet die je denkt dat het is en ik zucht” huh? “Wie ran? Vraag ik met een wenkbrouw omhoog? “Dan moet ik hem spreken NU!!” Mamaaar mijn moeder schudt haar hoofd en nee. “JA VAL!” Roep ik JAVAL JA VAL JA WEL! Het moet want dat is je nog van mij verplicht omdat je men moedet bent.”” Ja maar daar wordt je niet blij van zegt ze dan maar ik was al niet blij dat ze zegt dat min vader niet is wie het denky wat het is dus ben dat al
Niet miet en wil het dus van hem weten. “” ik zeg dit en ze zucht rn pakt de radio van onser de tafel waar hij altojd is zodat mama op dr zee kan praten. Het kraakt enzo. Ik hoor papas stem maar zeg nog niet bent te zenuwachtigs voor het gesprek zoo. “Jiers je dochte”r zegt mojn moe dan en ik mag achter tegen de radio praten. “ Hoi hoi papa joes de vaard en de krabben??” “Ja uh wel geod hoor maar wil eigenlijk verder varen!.” Dus doei! “Maa maar” stamel ik “Ben jin wel minne echte vrader of niet ofzo?” Het floept de duit. “Ik hoor niks maar wel dat papa denkt en dat hij jij de radio blijft staan om even verstelt te staan van de vraag die ik stelt. “Dag doej zegt hij dan…. dat is gek want dat zegt hij nooit. Dat betekent dus dat er iets jeeel erg aan de hand is en dat hij waars niet is wie hij zegt dat is oh nee react oh nee nog niet.Weer Heden

Maar toen gingen we maar toch weer terug naar Svan want die staat vast nog on zinn gedachten en hij kan me blij maken want ik bent een beetje verliet op hem en dus gaan we weer terug. “Oh de thee!l “ Laat maar zitten zeg ik triest.” En we zijn weer weg van het houwe huis dag!


SVAN POV

Ik ben zo erg de gedachten dat ik moest ijsbertsen en ik weet niet waar ik naar toe ben eweest. Opeens mis ik mijn moeder en weet niet wie dat is met die Ambie Bambie en zo. Ik loop door en doot en opeens sta ik niet meer op de plek waar ik stond en maar in een andere straat in Dipjedip. Ik heb het koud dus ik bel maar aan bij een huis. Het is macht dus niemand doet open. “Oké zuchht ik” en loop om het huis heen. Maar dat? Er is een gat! Ik ben moe en in de gedachten dus ik kruop erin en ik dacht maar ja dis deed ik het maaar. In de slaapkamer zijn allemaal oude zwangerstesten. Ik snap het niet want eentje zegt van Amber de Keldr dat die zeanger is van een Sban en ik SCHRIK!


AMBER DE KELDER POV

SCHORK KOMT TERUG REACTIES IK ZIE DINEN REACTIES!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen