De Triwizard Tournament stond op het punt te beginnen. De afgelopen drie weken had Odin haar vrienden gemeden, zo veel mogelijk getraind en als een paranoïde persoon het groene goedje dat ze van Draco had gekregen opgemaakt. Nu stond ze met de andere twee deelnemers aan het begin van de opdracht onder een grote poort.
      "So miss Odin, what would you think of a small alliance against the Russian over there," siste Auro.
      "First of all, he's Bulgarian. Secondly, why would I want to be friends with a Frenchman?" spuugde Odin.
      "Well, my charms are always an advantage, but I think a beautiful lady like you could use a man that protects her." Auro keek haar met sprankelende ogen aan.
      "How nice, the sissy wants to protect a woman. I'd like you to fuck off and compete with me like a real man," brieste ze voordat ze McGonagall haar keel hoorde schrapen door de microfoon.
      "Within a few minutes the Triwizard Tournament will start. I will go through the rules quickly and then we can start this contest! Rule number one; the contestants shall be respected and left alone when asked. Rule number two; the contestants cannot defeat each other outside the boundaries of a Triwizard quest. No physical or verbal fights. Rule number three; no one is allowed to help the contestants win the Tournament. They have to figure their strategies out on their own. And last but not least, rule number four: no killing and no lethal harming. Do you all understand these rules?"
      De drie deelnemers knikten instemmend voordat ze voor hun startplaats gingen staan. Het signaal om klaar te gaan staan klonk over het veld en de drie magiërs stapten het platform op.
      "On your marks!" riep McGonagall. "Go!"
      Tegelijkertijd werd er een muggle pistool afgeschoten en gingen de klappers voor de kandidaten open. Odin begon te rennen en hield haar stok al klaar. Al snel bleek dat ze alle drie apart een parcours op waren gegaan. Het eerste obstakel waar Odin doorheen moest was een simpele dugbog. Een wezen dat normaal gesproken in het moeras hoorde te leven. Volgens de boeken die ze had gelezen werd het wezen geclassificeerd als XXX, maar nergens was er iets bekend over hoe je het ding moest verslaan. Odin smeet lukraak wat jinxes naar het beest toe, maar er was weinig dat veel effect had tot de dugbog begon te draaien. Hij kwam uiteindelijk op zijn rug terecht en keek haar verslagen aan. Voorzichtig stapte Odin door de zompige grond om verder te rennen op een iets droger pad door een bos. In de verte zag ze een van de twee jongens rennen met achter hem aan een viervoeter.
      "Miss Odin, could you pay attention?" Voor haar stond de reïncarnatie van Severus Snape.
      "Oh bloody hell, what do you want?" brieste ze.
      "Defeat me, show me you're worthy to be a Slytherin," antwoordde de man.
      "Oh fuck that, I'm not going to duel with a dead person. Just let me through and I'll pay your grave a visit so it's not desperately lonesome, okay?" lachte ze sarcastisch voordat ze zich een weg door de mist baande. De illusie van Snape was net zo abrupt verdwenen als het was verschenen.

De race verliep verder soepel. Odin wist precies de juiste kanten op te gaan en ontweek de gevaarlijke beesten. Het gevaarlijkste dat achter haar aan had gezeten was een muggle beest, een leeuw. Deze had ze met een simpele illusie af kunnen leiden waardoor ze tijd had door te rennen. Het beest had pas door gehad dat hij voor de gek gehouden werd toen Odin tegen haar volgende vijand vocht.
      Tegen het einde van het terrein kwamen de drie deelnemers weer samen. Het laatste wat tussen hen en de finish lag was een modderbad met bomen en takken waar overheen en doorheen geklauterd moest worden. De eerste stap die Odin in de modder zette was foute boel. Ze zakte zo ver weg dat ze voelde hoe haar schoen in de grond getrokken werd. Ze zag hoe Dmitri behendig van tak naar tak sprong, volledig gefocust op enige andere beweging van beesten, planten of objecten.
      "So the lady needs some help I see?" sneerde de vervelende stem van Auro. Het Franse accent lag zo dik op zijn Engels dat Odin er bijna van moest kotsen.
      "A little help would be appreciated," gromde ze terwijl ze probeerde haar schoen uit de zompige bodem te trekken. Met een elegante beweging pakte Auro haar vast en trok haar uit de modder.
      "You now owe me something. I'll think of it," knipoogde hij voordat hij verder ging. Odin volgde Dmitri's voorbeeld, maar toen ze bijna uitgleed door de modder die aan haar schoen was blijven hangen verzon ze iets anders. Dit had ze in de vakantie bij een meertje gedaan toen haar tante haar dwong mee te gaan. Toen hing er een touw in een boom geknoopt en als er genoeg vaart was kon je in het water springen door aan het touw te slingeren. Met een simpele spreuk verscheen er een touw in een van de bomen en kon ze richting het einde slingeren. Ze landde net op het randje van de vaste grond, en wist haar evenwicht te bewaren.
      Ineens voelde ze iets aan haar schouder trekken. Auro had met een smerig trucje de overkant bereikt en trok haar nu terug de modder in.
      "I thought of something. You're going to let me win this race!" lachte hij voordat hij richting het einde rende. Ze hoorde het publiek hem uitjouwen, zelfs zijn medeleerlingen. Met moeite wist ze uit de modder te komen. Odin verloor helaas een van haar schoenen en kreeg het voor elkaar ook een deel van haar shirt te verliezen door achter een tak te blijven hangen. Er was nog net genoeg stof over om haar boezem te verhullen. In haar ooghoek zag ze Dmitri langskomen, even naar haar kapotte shirt kijken en blozend zijn hoofd afwenden. Odin zette het op een rennen en wist net voor Dmitri over de streep te vallen.
      "You! You are such an asshole!" schreeuwde Odin terwijl ze Aura's shirt pakte en hem van de vloer tilde. Het publiek was nog niet over zijn daad heen en bleef schreeuwen, tot McGonagall de mensen tot stilte maande.

Reacties (1)

  • ProngsPotter

    Oh dear :'D
    Dat was ook wel een heel gemene zet, maar tbh wel een goede, want nu is hij eerste

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen