Expres geen foto, omdat ze geen kanaal heeft en ik vind niet dat ik hier haar foto moet gaan plaatsen

Amy was niet heel erg bijzonder. Hij kon eigenlijk heel goed zonder haar in het spel, maar als je het ene wil, moet je ook het ander nemen. Hij wist dat zij niet zonder Mark kon. Ze was erg lief en gehoorzaam. De beste eigenschap die had was haar vastberadenheid en haar doorzettingsvermogen. Toch was ze een echt meisje en daar had hij al rekening mee gehouden. Zij zou dezelfde dingen als Mark doen en natuurlijk de hele vieze spellen.

Amy zat naast Mark in de auto en dacht terug aan deze ochtend. Ze kreeg de gewoonlijke Amyplier-tweets en reageerde zo goed mogelijk. Zij had al de hele dag het gevoel dat ze bekeken werd. Heel soms zag ze iemand in de bosjes staan, maar al gauw dacht ze dat het gewoon een fan was. Fans zijn soms echt zo vervelend. Amy trok zich er verder niks van aan. Haar telefoon begon te piepen toen ze die avond onder de douche stond. Het was date-avond met Mark. Ze kon niet goed opnemen, dus liet ze het gaan. Nadat ze klaar en aangekleed was, keek ze naar wat haar toegestuurd was. Het was een berichtje. Ze kende de zender niet en bekeek het berichtje beter. Het leek op een soort keuzemenu.
De tekst was erg simpel.
Wil je meedoen?
Ja
Nee
Je hebt 30 seconden om na te denken
.
Amy moest even lachen. Dit was natuurlijk gewoon een flauwe grap van Mark. Hij vond het nogal leuk om haar beet te nemen zo af en toe. Logisch dat Amy niet wist wat haar werkelijk te wachten stond. Ze wachtte het af en trok zich verder niks van haar telefoon aan. Ze wist niet dat haar telefoon al begon af te tellen.
29, 28, 27, 26, 25, 24, 23, 21, 20...Amy, kies wijselijk. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Amy zag de tekst en trok zich er weer niks van aan. 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10...Amy, er zal niks gebeuren als je gewoon meespeelt. Haar telefoon klaagde van al die berichtjes, maar weer leek het Amy niks te kunnen schelen. 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0...Amy, dit keer zal ik je zeker weten overtuigen. Amy had er ook genoeg van en keek op haar telefoon. Op dat moment liep ze al naar de auto. Op haar telefoon was een foto te zien van een kamer. Daarin zat haar beste vriendin en haar familie. Ze zagen er uitgehongerd uit en vooral mishandeld. Ze koos meteen voor ‘Ja’ en schaamde zich een beetje. Misschien had Mark dit ook wel gekregen en was hij bang dat er iets met haar zou gebeuren. Amy wist zeker dat na deze avond haar leven wel een stuk spannender zou worden.Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen