Met een dubbel gevoel sta je op de stoep voor het restaurant. Wat bedoelt Jess in godsnaam? Waarvoor moet je opletten? Je pijnigt je hersenen maar snapt geen snars van Jess haar waarschuwing. Je belooft jezelf om op je hoede te zijn, je vertrouwt Jess wel, ze leek heel aardig. Maar iedereen lijkt aardig, bedenk je je dan.
"Eline, zet ik je thuis af? Kom, stap in!"
Sebastian klikt zijn jeep los, gaat zitten en wacht tot jij dat ook doet.
"'t Is vriendelijk, maar ik stap liever." zeg je intuïtief. De woorden schokken uit je mond, amper verstaanbaar, en je begint te wandelen.
Je hoort Sebastians auto starten, enkele seconden later komt hij naast je gereden op jouw tempo. Het venstertje schuift omlaag en nogmaals vraagt Sebastian om in te stappen.
"Allez Eline, stap toch in?! Ik breng je!"
"Dankje, maar dit spaart alweer een bezoek aan de fitness uit."
"Zoals je 't zelf dan wilt." en hij duwt zijn rechtse pedaal volledig in. Met sneer rijdt Sebastian verder tot zijn groene jeep slechts nog een stipje op je netvlies is. Je maag plooit dubbel en je start met joggen om de laatste minuut even te wissen.

Buiten adem kom je aan voor de oprit en Tom rijdt net op met Bill naast hem in de auto.
Je leunt voorover met je handen op je knieën, zoekend naar adem. Tom schiet je te hulp en draagt je naar binnen, meteen de zetel in. Een flesje water krijg je toegestopt door Bill en Tom legt een vochtige handdoek op je voorhoofd en wangen.
"Het is de warmte, ik moet nog wennen aan LA, rustiger lopen, acclimatiseren."
Tom en Bill geloven je en vertellen enthousiast over hun dag. Enthousiast, want het was blijkbaar hun laatste dag voor Tokio Hotel voorlopig.
"Kunnen we eindelijk samen leuke dingen gaan doen dan!" brengt Tom vrolijk uit.
"Over leuke dingen doen gesproken..." hij speelt met zijn wenkbrauwen en doet tekens richting zijn slaapkamer.
"Tom, gadver! Ik ben hier ook nog. En doe in't vervolg wat stiller om 6u 'smorgens!" klaagt Bill vanop de patio.
Tom grijnst en sleurt je mee zijn kamer op. Je doet je bikini aan terwijl Tom je haast kwijlend in de gaten houdt en je gaat voor een duik in het zwembad. Bill maakt cocktails en belt de G's. Samen vieren jullie de groep hun welverdiend verlof. Tequila, wodka, gin, alles wordt gemixt en gedronken.
Je rekt je armen uit boven je hoofd en mompelt iets van gaan slapen.
"Nu?" kijkt Tom zielig.
"Jij mag blijven slapen, ik heb morgen mijn eerste echte werkdag."
Je geeft hem een kusje en gaat naar zijn kamer. Je droogt je haren zo goed mogelijk en poetst je tanden kort.
Je hoort dat je een smsje binnenkrijgt. Je trekt je pyjama aan en opent je gsm.
Een onbekend nummer stuurt je 'slaapwel'.
"What the..." fluister je. Je kijkt vanaf het balkonnetje naar buiten maar ziet Tom nog op de luchtmatras in het zwembad met een cocktail, Bill ligt k.o. op een ligstoel en de twee andere dobberen rond in het water. Gustav aan het zwemmen en Georg die Tom wilt doen kapseizen. Zij kunnen het niet zijn, ze zeiden jou ook net slaapwel, dus dat zou vreemd zijn. Je kijkt verder dan de tuin, over de haag en de boompjes, je stapt de gang uit en kijkt door de voordeur links en rechts. Niks. Twee handen nemen je vast langs achter, je krijgt instant kippenvel en springt omhoog.
"Alles oké Eline? Ik wilde enkel nog een kus."
"Je doet me gewoon schrikken." zeg je blozend tegen Tom.
"Ga je mee slapen? Ik ben zo alleen in dat grote bed."
Tom ziet de twijfel in je ogen en knikt. Hij neemt je hand vast en jullie gaan samen slapen.

Als je opstaat zie je de ravage die de 4 jongens achterlieten. Chipszakken, lege blikjes, glazen, bekers, overal. Als ze zich maar geamuseerd hebben na deze drukke periode. Ze hebben dit meer dan verdiend. Je stopt je oortjes in en zoekt een uptempo nummer om op te joggen. Tijdens het scrollen ontvang je een sms. 'Goedemorgen.' Hetzelfde nummer van vannacht. Je hart slaat een slag over en je kijkt weer angstig rond je heen. Je ademhaling verzwaart maar je laat je niet kennen. Je pompt jezelf wat moed in en start met lopen. Aan de ingang van het restaurant haal je opgelucht adem als je Sebastian ziet. Hij ziet je benauwde blik en geeft je onmiddellijk een koffie.
"Als er iets is Eline, je weet me te vinden hé." stelt Sebastian je gerust en jullie gaan aan het werk in de keuken.
Jij begint met de hapjes. Eén voor één komen de andere chefs ook aan. Jess komt vrolijk binnengewandeld samen met Cooper. Ze zijn elkaar weer aan het uitmaken merk je aan hun toon en ze begroeten je vriendelijk. Om 12u opent het restaurant en de eerste gasten komen binnen. Het tempo ligt zeer hoog en soms weet je niet wat eerst doen.
"Eline, pan! Eline, saus! Eline dit, Eline dat." Het zweet staat op je rug, je blaast en zucht en enkele uren later geeft Jess je een schouderklopje.
"Eline, goed gedaan, de eerste shift zit erop, eitje toch?" lacht ze en ze geeft je een knuffel.
Ook Sebastian neemt je vast en klopt enkele keren op je rug. Je krijgt weer een smsje. Ongerust ontgrendel je je gsm. Tom zie je op je scherm. Je glimlacht en leest dat hij vraagt hoe het gaat. Hij vertelt ook dat de jongens nog slapen, Georg ligt zelfs nog in de tuin en Gustav in de zetel. Na het lezen van het bericht ontvang je enkele foto's en je proest het uit. Je stuurt hem terug en begint samen met Cooper en Sebastian voor te bereiden voor deze avond.
Na een lastige avondshift geniet je ten volle van een simpel glas water en doe je je koksvest eindelijk uit. Je doet wat deo aan in de berging en vangt een glimp op van Sebastian die zich omkleedt. Hij staat in ontbloot bovenlijf te zoeken naar een proper t-shirt. Op zijn rug enkele druppeltjes zweet, rond zijn hals een dun zilveren kettinkje en op zijn schouder zie je een ruige tattoo. Je grijpt het shirt dat op de stoel naast je hangt en stapt naar hem toe.
"Hier."
"Dankje." Jullie delen een seconde lang een intense blik, jullie handen laten het shirt niet los. Je lacht en draait je om, terug de keuken in. Je zweert dat je net nog iemand zag door het venster in de deur maar eens in de keuken, niemand. Jess roept je aan de toog en Sebastian komt achter. Jullie kletsen na over de zware werkdag, Sebastian geeft je nog wat tips mee en Jess geeft je een theetje.
"Zal je deugd doen, voor een goede nachtrust na vandaag." ze glimlach en geeft je het glas aan. Je wilt het aannemen maar Jess botst en morst de hete thee over je lichaam. Je schreeuwt van de pijn en Sebastian snelt je te hulp, hij haalt een handdoek, maakt die kletsnat met koud water en dept over je borstkas. Je neemt de handdoek van hem over en hij commandeert om je shirt uit te trekken. Je draait je om en Jess helpt je. Ze neemt de handdoek en dept over je huid.
"Sorry Eline, sorry, zo lomp van mij, sorry." Jess stopt niet met zich te verontschuldigen.
Je bekijkt je vel en ziet dat er blaasjes opkomen.
"Ik moet naar een dokter." zeg je en je wijst naar de blazen. Sebastian gooit je een droog t-shirt toe en neemt zijn autosleutels.
"Ik rijd wel." Sebastian sluit het restaurant af en laat Jess naar huis gaan.
Tijdens de rit bijt je op je tanden en Sebastian belt zijn huisarts op aan het stuur.
Jullie mogen onmiddellijk binnen, ook al is het zo laat en de arts bekijkt je wonden. Sebastian staat achter je en vult de papieren in voor de verzekering.
Sebastian legt zijn hand op je schouder, knijpt zachtjes als blijk van steun en probeert niet naar je borsten te kijken. De dokter smeert een dikke laag zalf en plakt de wonden mooi af. Hij geeft je instructies om de zalf dagelijks minstens 1x te vernieuwen en een propere pleister te kleven, de eerste maanden niet in de zon, tenzij met een aanzienlijke hoeveelheid zonnecrème met factor 50. Je knikt, bedankt Sebastian en gaat zitten in de auto. Sebastian zet je keurig af bij Tom en na een knuffel van jou rijdt hij weer door.

Je ploft je tas in een zeteltje op Toms kamer en gaat je eventjes opfrissen en vertelt uitgebreid aan Tom wat er gebeurd is. Je toont hem de wonde en Tom kijkt je pijnlijk aan.
"Je mooie borsten." pruilt hij en streelt zachtjes over je onverbrande huid terwijl hij tegen je rug aan staat. Samen kijken jullie verliefd in de spiegel en hij plaatst een kus op je oor. Hij gaat terug zijn kamer in en komt onmiddellijk terug met je gsm.
"Je gsm ging af." en hij gooit het toestel op je kledij op de stoel.
Tom stapt de badkamer nors uit en kruipt in bed zonder je nog één woord of blik te gunnen.
Je kijkt hem verward aan en leest het berichtje.
'Laat Sebastian met rust!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here