“I have a responceble powers” – Spider Men

THEO DE RAND POV

De boot komt dichterbij maar jee hij vaar twel heel erg snel voor een boot die gaat stopen op eht strand tvindt ge niet Ambie Bambie? “Ja zegt ze hij heeft de vaart er goed in zitten zo ik zou de heisen zeilen nu als ik Schorkk of de matroos was.

DRIES POV

Ik ben gestrukkeld op de boot en ik heb een stuit op mijn enkel ik kan bijna niet meer opstaan dus nu lig ik van onder te kijken ho Wiestke en haar bilogische vader schork in een knuffel zitetn in de cockpit van de boot. Alle metrozen staan te kijken naar het mooie mooiment van de vader en de dochter die elkaar gevonden hebben nar dertien en een half jaar en heel veel matrerozen laten stiekem een train.
Dan zie ik ineens een vruutoren schijnen en ik zie ook wolken en zo en het strant. “HALLO we gaan naar het strant!” WE gaan veel te hart! met de boot!” “Sssttt “roept een van de matrosen we moeten genieten van de moment! Ik ben even bezig nu! “ maar- zei ik nog maar niemad wilde me horen dus dan doe ik het zelf wel dacht ik.
Dus ik stond op maar wtoen gin g mijn enkel weer liggen en kon ik niets doen.
KCCCHCHHHHHCHCHCHHH zei de boot en we reesten over het land van het strandt! “NEee mijn boot!”riep Schork heel hard en hij liet Wietske los uit zijn helsing. Wat staan julie nu weer te kijken doe iets! Riep hij naar zijn mannen en de mannen gingen rond rennen en treken aan de touwen en de mast. Aaah riepen er een paar en ik moest ook gillen.

Ondertussen
LEO LASAGNE POV
Nu haden we het net goed gemaakt met sex na de nacht en van ochtend en nu is hij toch ineesn weer weg ik ben echt toch weer verdrietge. Ik ga naar zijn computer kamer waar hij alle camera beelden terug kan kijken waant daar ruikt hij soms naar en dan is het net of hij er is. ik kom in de kamer en zijn computer staat nog aan van de beelden van de leraar zijn gat.
“hee dat is grappig zeg ik hard op” want ik zie een eek hoorn bij de leraar in zijn tuin op de camera beeld. Hij kruipt in een boom en weer naar buitne en dan wer omhoog. Wat leuk zegik want ik ben dol op eekhorens ze zijn mijn favoriete diere naar de kat van mij en theo en sylvia en de kaat van mijn broer roy die hij van onze ouders heeft gekregen.
Na een kwart ier heeft de eekhoren heel veel rondjes gelopen in de tuin en hij heeft heel veel noten verzamelt voor in zen boomhuis. Dan is hij zich verstopr dus ik ga een nieuwe bordt met roti halen om op te eten. Ik kom terug met een nieuwe roti maar de eekhoren is er nog steeds niet. dan spoel ik maar door wnt anders ben ik alleean maar naar het huis aan het kijken. Ik spoel door en door en door en door en door en er komt maar geen eekhoren. Ik ben nu al bjjna bij vandaag maar de eekhorn is edenk ik verhuist naar een andere boom of tuin of zo!maar WAT WAS DAT DAT WAS EEN HELE GROTE EEKHOREN OF IETs anders wat geen eekhoren was. Ik zet de computer op pauze maar dan is het al weg.
Dusik terug spoelen.
Hu dat lijkt wel een jongen. Die jongen kruipt in bij de leraar zijn gat!!!
Dus ik lbel Theo meteen op =om te vertellen van een inbrekere want hij is toch politie en nu kan ik ook laten zien daat ik geen waardeurloze echt genoot ben en hout hij mischein nog meer van mij!
Dus ik bellen.
“THeo! roep ik als hij opneemt, ik moet je iets heel erg velangrijks vertelenn!’
Maar hij zegt: “DAT kan ni echt nut watn ik ben al met heel belangrijk bezig want er iz een nieuwe wendig op het strand in de zaak! De boot is gekrest ik her haal gekrest!!! Er zijn over al materozen op het strand en overal bloed en krabben!!!! Ik moet nu de ambelans bellen ik denk dat ik pas laat tuis ben vandaag!!!! DOEEEIIII!”
Wagt is hier toch allemaal aan de hand in dit wilde dorpje! Roep ik racties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen