Percy Max Grimm

Naam
Percy • Eerste naam • Doorboren
Max • Tweede naam • Grootste/beste
Grimm • Achternaam • Flink/onverbiddelijk


Percy kent niet echt bijnamen de meeste noemen hem gewoon Percy, een enkeling Per of Perce. Over het algemeen gewoon Percy, hij waardeert het dan ook als je hem gewoon met deze naam aanspreekt, dit vindt hij wel zo respectvol. Hij is dan ook geen voorstander van bijnamen en met bijnamen kun je hem dan ook best wel pissig maken, wil je hem boos krijgen spreek hem dan vooral met namen aan als krullenbol of iets dergelijks.

Leeftijd
De jongen is zeventien jaren oud, hij is geboren op 11 januari wat hem een Steenbok maakt. Hij zit nog niet zo lang in het huis dit komt omdat zijn ouders hem tot vrij lang verborgen hebben gehouden. Zij hielden van hun zoon no matter hoe hij ook was. Op vijftienjarige leeftijd kwamen zij echter om in een autoongeluk, Percy heeft zichzelf door zijn kracht moeten redden en is toen te voet naar het huis vertrokken. En daar is ie een behoorlijke tijd mee bezig geweest.

Afkomst
Percy komt uit het zuiden van Engeland waar hij in een klein boeren dorpje woonde, hij heeft zijn ouders altijd geholpen op de boerderij en het land en had prive les van zijn moeder. Vrijwel niemand wist van de jongen zijn bestaan af pas toen zijn ouders overleden werd het geheim duidelijk.

All we are is skin and bones.

Innerlijk
Arrogant -- Behendig -- Dominant -- Niet echt intelligent -- Imponerend -- Krachtig -- Oppervlakkig -- Prikkelbaar -- Grappig -- Scherpzinnig -- Trouw -- Sociaal -- Sportief -- Brutaal -- Chaoot

      Percy is de grootste uitslover in de sport die je kent, de jongen kan haast alles en ondanks zijn beperking blijft hij hier ook in verder trainen. Hij is enorm sportief en erg behendig. Hij ontwijkt heel gemakkelijk voorwerpen en heeft een snel reactie vermogen, in de sport is hij een snelle leerling. Hij is dan ook erg behendig. De jongen kan best wel imponerend over komen, dit komt deels doordat hij heel erg zelf verzekerd is. Zijn houding, lengte en spieren spelen dan ook allemaal mee in hoe de jongen op anderen overkomt en dat is vaak nogal imponerend. Hij is erg krachtig, heeft een heldere en duidelijke stem en is dan ook krachtig van mening, al is zijn mening niet het enige want als het op een man op man gevecht aan komt zou hij deze ook met gemak kunnen winnen. Toch bevat hij de nodig humor en een geplaatste grap zo nu en dan kan hij ook wel zeker maken. Hij vindt het geweldig om andermans versprekingen te highlighten in een gesprek en kan je daar dan ook nog wel een hele dag belachelijk mee maken. Deze eigenschap wordt perfect aangevuld met zijn scherpzinnigheid waardoor hij deze versprekingen of verkeerde woordkeuzes dan ook meteen opmerkt. Percy is heel sociaal en kan met vrijwel iedereen een praatje aanknopen, of dit nu komt omdat hij redelijk oppervlakkig is, gewoon niet zo slim of hoe hij eruit ziet het gaat hem in ieder geval gemakkelijk af. De blijvende sociale contacten die hij zelf ook daadwerkelijk mag zijn dan ook blijvend en de jongen is erg trouw.
      Daarentegen heeft hij ook maar al te veel negatieve eigenschappen, hij is erg arrogant, hij weet hoe gespierd hij eruit ziet en hoe geweldig zijn persoonlijkheid wel niet is. Dit is dan ook niet iets waar je mee wil gaan sollen want dan kan hij heel pissig worden, de jongeman is dan ook enorm prikkelbaar en je hoeft maar een keer met je ogen te rollen of een hmpf geluidje te maken en je hebt ruzie. Het contact dat je met hem zal hebben zal in het begin nogal oppervlakkig zijn en geen diepgang bevatten, over zijn eigen leven zal je pas iets los kunnen trekken als hij je echt begint te vertrouwen wat een behoorlijke tijd kan duren. Percy is niet de slimste en kan af en toe behoorlijk domme opmerkingen maken, maar dat maakt hem niet echt dom. Over het algemeen is hij namelijk gewoon op de hoogte van alles en maakt geen hele domme opmerkingen het is met name school wat hem erg zwaar valt, hij is niet goed in leren en heeft ook een groot concentratie probleem. Percy heeft zijn zaken nooit op een rijtje staan, hij weet nooit wanneer hij nu waar moet zijn en wat hij daar dan gaat doen, hij is een enorme chaoot en niet alleen in het opruimen van zijn kamer of het maken van zijn huiswerk maar ook met belangrijke afspraken en persoonlijke dingen die hij door de war haalt. De jongen kan best brutaal zijn naar onbekende of docenten toe maar deze eigenschap is niet altijd heel duidelijk aanwezig.


Geschiedenis
Percy was geen verwende jongen, hij groeide op in het zuiden van Engeland in een klein boerendorpje. Zijn ouders hadden beiden een laag inkomen en konden net rondkomen, met de baby opkomst mocht er dus wel wat extra werk verzet worden. Zodra Percy vier jaar oud was liep ook hij al in een overal de mais van de planten te plukken of de wortels uit de grond te trekken. Vanuit vroeger heeft hij zeker wel geleerd zijn handen uit de mouwen te steken. Hij kreeg in de tijden dat hij niet hoefde te werken thuis les van zijn moeder. Dit kan dan misschien ook wel een verklaring zijn voor zijn concentratie probleem en alles wat met school te maken heeft want de echte basis heeft hij nooit gekregen. In het dorpje wist niemand van zijn bestaan af en hij moest dan ook stil blijven en nooit voor de ogen van de andere dorpelingen laten zien.
Op een donderdag ging het echter mis, met zijn drieën waren ze op weg naar Londen, als familie uitje. Spijtig genoeg verliep het uitje niet helemaal als gepland, ze kwamen in een auto ongeluk hier kwamen zijn ouders allebei in om en dankzij zijn kracht voor lucht heeft hij zichzelf kunnen redden. Hij is uit de auto gestapt en heeft om hulp geroepen, vrijwel daarna is hij weggerend. Wetende dat mensen als hem niet gewaardeerd werden in de samenleving. Hij is al lopend de kant van het huis op gegaan, hij had gesprekken opgevangen tussen zijn ouders en hierdoor wist hij van het huis af. Nu woont hij sinds kort in het huis, een half jaar om precies te zijn.I am a raging sea trapped inside a raindrop.


Dear brain, please shut up.
Uiterlijk
Ik zoek geen uitgebreide beschrijving te geven over zijn uiterlijk, maar het is een jongen met een flinke bos donkerblonde krullen. Hij heeft een strakke kaaklijn met twee stralende blauwe ogen. Hij heeft een iets bredere neus en twee borstelige wenkbrauwen, zijn lichaam ziet er niet verkeerd uit. Hij is goed gespierd met een duidelijk zichtbare sixpack. Hij heeft zelf een vrij casual kledingstijl en is goed op de hoogte van de laatste trends. De jongeman is 1.88 meter lang en weeg 73 kilo.

Beperking/Kracht
De jongen heeft een zware vorm van astma wat inhoud dat hij gewoon mega snel uitgeput is en moeite heeft met ademhalen. Dit gaat dan ook vaak gepaard met een huisstofmijtallergie en een pollenallergie. Hij vermijdt rokende mensen en ook deo of parfum heeft hij liever niet in zijn buurt. Een avondje uit vergt enorm veel van hem, dit houdt in dat hij de hele week niet meer later naar bed kan dan tien uur max. De jongen is dus snel uitgeput wat niet heel handig is als je zo sportief bent als Percy. Toch heeft hij dit wel in iets positiefs om kunnen zetten en zal je hem nooit een pompje zien gebruiken. Dit komt omdat hij door eze beperking het element Lucht feilloos beheerst of ja feilloos als hij genoeg oefent zou hij dat kunnen, hij kan het dus nog niet feilloos. Hij kan spullen en mensen van een afstandje naar achter duwen of naar zich toe duwen door middel van luchtdruk, hierdoor kan hij mensen en zichzelf ook lichtelijk laten vliegen, hoe zwaarder hoe lastiger dus echt vliegen durft hij niet aan. Dingen onder de 20 kilo lukt hem al goed, daarboven gaat niet altijd goed. Hij kan onder water iets langer zijn adem inhouden maar verder niets.

Extra
Angsten • Anderen pijn doen, Kleine ruimtes.
Talenten • Is sterk zijn een talent :')
Talen • Engels, Nederlands.
Likes • Drank, Meiden, Ripped jeans en Smoothies.
Dislikes • Schijnheilig gedrag, Kleinzeerigheid en Angsten.
Huisdieren • Papegaai, Luni
Allergieën • Graspollen
Favoriete bezigheid • Trainen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen