Prologue

▲▽▲▽▲▽▲▽▲▽▲▽▲▽▲▽▲▽▲


In haar ogen is er niets dan uiterlijk vertoon en
het hebben van geld is als een aantrekkelijk vriendenverzoek
op facebook. Je voelt je heel wat, maar de uiteindelijke waarde is nul.      Het betreden van je achttiende levensjaar is een mijlpaal waar over het algemeen naar uitgekeken wordt. Het behalen van jonge volwassenheid is als een opheffing van alles wat je associeert aan zijnde kind en schept de indruk meer inspraak te hebben. Dat is uiteraard een kleinigheidje naast de twee hoofdredenen; auto rijden en legaal alcohol nuttigen.
      Die laatste twee zijn eigenlijk niet bepaald nieuwigheden voor Brooklynn Dynasty Michaels, aangezien ze al wel eens stiekem een glaasje champagne heeft mogen drinken op een van de gala's van haar ouders en haar vader haar wel eens in zijn Bugatti heeft laten rijden over de oprit. De champagne was bitter en ze laat zich liever chaufferen dan dat ze zelf rijdt, dus wanneer je die twee dingen weg streept blijft er eigenlijk niet heel veel over om je op te verheugen.
      Nee, het puntje wat voor haar het meest prominent is op deze dag, is het vooruitzicht haar Soulmate te vinden. Uiteraard heeft Brooklynn haar research gedaan en is ze voorbereid op de twee wendingen die dit kan nemen. Het is namelijk heel simpel; op de dag dat iemand zijn of haar achttiende levensjaar betreed, vindt diegene zijn of haar soulmate, of wel degene die volgens een hogere macht het beste bij je past van de gehele menselijke bevolking. En laten er nu net twee jongens in haar omgeving zijn met dezelfde geboortedatum.
      In het meest ideale scenario is het Kenneth. Hij is knap, deelt dezelfde interesses en zijn vader en Brooklynn haar vader zijn zakenpartners en goede vrienden. Daarbij kennen zij en Kenneth elkaar al van kinds af aan en kan ze het goed met hem vinden. De tweede optie is Jonathan, wiens ouders de duurste hotelketen van het land bezitten. Ook hij mag er zijn, al prefereert Brooklynn blonde mannen mocht ze puur op uiterlijk af gaan. Ook hebben hun ouders het klaarblijkelijk niet zo op elkaar en heeft de jongen een vrij prominente lach welke thuishoort in een tandpasta reclame. Een mooi gebit is een must, maar Jonathan is iets te enthousiast met het bleken.
      Al met al ziet Brooklynn de toekomst dus niet al te somber in, en hoe kun je ook wanneer deze niets dan voorspoed beloofd. Haar leven is zo goed als uitgestippeld en alles gaat haar voor de wind. Haar ouders zijn trots op haar, ze behaalt hoge cijfers welke een plekje op Oxford beloven en hun geld kan in geen vijf generaties gespendeerd worden al zou de geldkraan dicht worden gedraaid. Nu is het enkel nog een kwestie van een passende partner vinden en dan is het totaalplaatje compleet.
      Om meer zou Brooklynn niet kunnen vragen, of zo dacht ze.


Reacties (6)

 • aarsvogel

  Echt heel erg gaaf

  1 jaar geleden
 • Lerwick

  Ziet er zeer interessant uit! (:

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Ben benieuwd hoe dit verder gaat
  Abo

  1 jaar geleden
 • Donaghue

  Oké die quote bovenaan sprak me al erg aan en dit is ook gewoon geweldig, dus ik ben benieuwd!

  1 jaar geleden
  • PaImtree

   Thanks! Quote heb ik mijn hersentjes over gebroken haha.

   1 jaar geleden
  • Donaghue

   Ja geloof ik graag, hahaha.

   1 jaar geleden
 • Maim

  Oh dit is geweldig
  Snel verder!!!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen