Foto bij O23 Eva Amelia Carpenter

Hee hee! Sorry dat het even duurde! Im really sorry
Maar hier is hij! Geniet ervan en laat mij weten wat je er van vind!
Liefs
Esther

De dag waar ik zo bang voor was, is uitgekomen. Een tikkende tijdbom. Het voelde alsof mijn hart letterlijk werd verscheurd toen ik het boze gezicht van Ashton zag. En hij heeft gelijk.. Ik had moeten weten dat uitgaan met Joey een slecht idee was. Eigenlijk heb ik afgesproken met Joey, maar eerst wil ik naar Ashton om sorry te zeggen. Joey wacht maar.
Mijn vinger trilt als ik hem uitsteek en de bel indruk. Kort daarna klinkt er gestommel in de gang, een sleutel wordt in het slot gestoken en dan gaat de deur open. Mijn adem stokt en tranen schieten in mijn ogen bij het zien van Ashton. Hij ziet er slecht uit. Erg slecht.. Rond zijn ogen zijn donkere kringen duidelijk te zien. Zijn huid ziet bleek, en zijn haar piekt alle kanten op. Ook hangt er een geur van alcohol om hem heen.
'Wat kom je doen Eva?'
'Kunnen we alsjeblieft praten?' Mijn stem slaat over en ik begin te huilen. Even is het is stil tussen ons, enkel mijn gesnik is hoorbaar.
'Wat valt er nog te praten?' Hij vouwt zijn armen over elkaar. Een steek gaat door mijn hele lichaam. Het doet pijn. Ook omdat hij gelijk heeft..
'Het spijt me. Ik was dronken en wist niet meer wat ik deed..' verontschuldig ik mij. 'Je was niet dronken toen je koos om met Joey mee te gaan stappen' bijt Ashton boos terug. 'Ik dacht dat -' Ik kan mijn zin niet afmaken want Ashton onderbreekt mij. 'Hou op. Ik heb hier geen zin in. Laat me met rust' Hij draait zich om en gooit de deur met een klap achter zich dicht. Verbijsterd blijf ik staan en staar naar de deur. Met een zucht loop ik zijn voortuin uit, terug naar mijn auto. Het is overduidelijk dat hij me niet meer wilt zien.

Aangekomen in de straat van Joey parkeer ik mijn auto, en stap uit. Direct been naar zijn voordeur, waar ik meerdere keren geïrriteerd op de bel druk.
'Eva wat ..' Ik laat Joey zijn zin niet afmaken, zet mijn beide handen tegen zijn borst en duw hem met volle kracht van mij af. 'Klootzak' schreeuw ik boos.
Hij deinst achteruit maar herpakt zich meteen en stapt op mij af. Ruw pakt hij mij beet, trekt mij naar binnen en trapt de deur achter mij dicht. Om mij er daarna hard tegen aan te gooien. 'What the fack doe je?' sist hij kwaad. Ik sta geklemd tussen de deur en Joey's lichaam en zijn gezicht is enkele centimeters verwijderd van die van mij. Even is het stil tussen ons, enkel zijn gehijg is hoorbaar. De spanning om ons heen is om te snijden. Als ik wegkijk, grijpt Joey mijn kin en trekt mijn gezicht ruw terug. 'Ik vroeg je wat' Angstig kijk ik hem aan, deze kant van hem ken ik niet.
'Je vertelde het aan Ashton' antwoord ik. Joey vloekt en laat mij los. 'Wat is het probleem, het is toch uit met die gast?' Wild gooit hij zijn handen in de lucht.
'Kom op het was een one night stand!' Ik haal een paar keer diep adem, doe een stap naar voren.
'De manier waarop je vrouwen behandeld is respectloos Joey' Direct daarna open ik de buitendeur en loop zijn voortuin uit. Mijn hart bonst in mijn keel. Als hij maar niet achter mij aankomt. Gelukkig klinkt achter mij hoe Joey al vloekend de voordeur dicht gooit.

Thuis aangekomen tref ik Olivia op de bank aan. 'Hee' groet ik haar. 'Hee, hoe was het?' Ze gaat rechtop zitten en zet het geluid van de tv zachter.
'Slecht' Ik laat mezelf op de bank ploffen en sluit even mijn ogen. 'Wat is er gebeurd?' haar hand rust op mijn rug.
‘Ik ben als eerste naar Ashton geweest. Hij was echt heel boos, wat ik kan begrijpen' Ik haal diep adem om de tranen die in mijn ogen prikken tegen te houden. 'Ik denk dat het definitief klaar is tussen ons..' Breng ik uit waarna de tranen zich een weg vinden over mijn gezicht. 'Agh' Olivia slaat beide armen om mij heen en houd mij zo een tijdje vast. 'En Joey? Hoe ging dat?' vraagt ze als ik weer wat rustiger ben. 'Ook slecht. Ik kwam schreeuwend aan en heb hem hard geduwd' Meteen grinnikt Olivia. 'Ik heb Joey ook geslagen vanmiddag' Even kijk ik haar aan en lach. 'Ik had het beter niet kunnen doen. Ik heb nu een kant van hem gezien die ik liever niet zie' antwoord ik. Verbaast kijkt ze mij aan. 'Nadat ik hem geduwd had pakte hij mij ruw beet en klemde mij tussen de deur en zijn lichaam. Hij wilde dat ik hem recht in zijn ogen aankeek, en toen ik dat niet deed greep hij naar mijn gezicht en draaide het zelf naar hem toe' Olivia kijkt mij met open mond aan. 'Hij is echt knettergek' Ik knik. 'Ik heb geprobeerd een gesprek te beginnen maar het had echt geen zin. Ik heb tegen hem gezegd dat hij vrouwen respectloos behandeld en ben toen weg gegaan' Leg ik uit. Haar mond valt nog verder open. 'Niet!' 'Jawel' Met de mouw van mijn trui veeg ik mij gezicht droog. ‘Je bent geweldig’ Ze drukt een kus op mijn hoofd en trekt mij tegen haar aan. Ik ben haar zo dankbaar, ze is altijd zo lief en zorgzaam. Een betere zus had ik mij niet kunnen voorstellen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen