Foto bij Chapter 44.3 ||

Nadieh Ramsey


'Are you sure you have everything?' vroeg ik aan Anne toen ze haar koffer probeerde dicht te stampen. Ze knikte.
'Yes, and otherwise you'll bring it, right?' Ik zette Mijn handen in mijn zij en trok een wenkbrauw op.
'Only if my suitcase can have it!' grijnsde ik, waarna Anne haar hoofd schudde, koffer rechtop zette en we tegelijkertijd onze hoofden draaiden naar de deuropening waar Alexis net stond.
'Ready? The cab is here.' Ik zuchtte en strekte mijn armen om haar een knuffel te geven.
'Make sure Theo stays on the right path alright?'
'I will. Make sure Pitbull doesn't drive you insane.'
'I'm right here!' protesteerde Alexis. IK liet Anne los en grinnikte naar hem.
'I'm sorry Alexis, but you know how you can get.' Hij rolde zijn ogen en pakte de twee koffers om die naar beneden te dragen. Ik draaide me weer naar Anne. 'Come back if England is in the finale alright? I'll need all the support.'
'You really think they'll reach the finale? I'll see you in a couple of days.' zei Anne droog terug, waarna ik mijn ogen rolde en grinnikte.
'Fine, just go already. You don't want to miss your cab.' Ik liep met haar mee naar beneden en zwaaide ze beiden uit tot de taxi uit het zicht was. Ik zuchtte en liep weer naar boven naar het appartement, waar ik een glas wijn voor mezelf inschonk. Gelukkig was de halve finale al snel en kwam Theo vanavond even hierheen, want eerlijk gezegd vond ik het niet fijn om hier alleen in Rusland te zitten. Ach, zoals Anne zei, het zal vast niet lang duren. Engeland moest tegen Duitsland in de halve finale en hoe zeer ik het ze ook gunde, d'r was no-way dat ze die gingen winnen. Gelukkig kon ik via internet een pizza bestellen en alles vertalen, waarna ik ook blij was dat die kwam en tot mijn grote verrassing Theo ook volgde.
'You cheeks! You smelled the pizza, didn't you!?'

Alexis Sanchez


Stil zat ik in het vliegtuig terug naar Londen en keek uit het raam. Het was inmiddels donker en Anne sliep al in haar stoel, maar ik kon het niet. Om eerlijk te zijn had ik het wel fijn gevonden hoe Anne me troostte en was ik blij dat ik haar voor de verandering niet weg had gedrukt, maar ik kon de uitschakeling niet zomaar van me af laten glijden. Het was rond 2 uur 's nachts dat we eindelijk landden op Londen en we snel een taxi naar huis namen. Ik kreeg weer een lach op mijn gezicht toen een over-enthousiaste Atom en Humber op ons afkwamen en ik bedolven werd onder hun blijdschap.
'How comes I can't get a smile on your face and these two can?' grapte Anne en keek me lachend aan, waarna ik verontschuldigend mijn schouders op trok.
'I'm sorry Anne, but I haven't seen these two in so long.' grijnsde ik. Anne grinnikte.
'I understand, no worries. Just teasing you!' Onder toezicht van de honden, pakten we onze koffers uit en gooide alles in de was, waarna we in bed gingen liggen en ik me tegen Anne aanschoof.
'Hey, you wanna cuddle?' grijnsde Anne toen verbaasd en ging met haar hand door mijn haar.
'Hey you know I can be very cheesy!' grijnsde ik naar haar. 'Te amo Anne, thanks for being by my side. It means the world.'
'Aw, you're most welcome.' Ik hoorde in haar stem dat ze het erg waardeerde, waarna ze haar andere arm ook om me heensloeg en ik hetzelfde deed met mijn beide armen. Even lagen we zo, totdat Anne weer begon te praten.
'I slept so much on the plane I can't sleep right now.' grinnikte ze. Ik lachte ook zachtjes en zocht haar ogen in het donker.
'What are you saying?'
'Well.. depends.. Do you want to forget everything that happened?' Ik trok even een wenkbrauw op.
'Are you saying what I think you're saying?'
'I just want to watch a movie.' zei ze toen schijnheilig en wilde haar laptop al pakken, maar ik hield haar tegen.
'I had some other activities in mind. Care to join?' grijnsde ik toen, waarna ik wat meer over haar heen boog en haar zachtjes begon te kussen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen