Voor Chyler!
Warning: dit was iets meer 16+ (ish) dan ik had verwacht. Maar komt geen echte seks in voor. Lol.
OK IK HEB GENOEG GEPRAAT. IK HEB NOOIT IETS COOLS TE VERTELLEN DUS IK GA WEER WEG.

Eigenlijk was Lieke Snow best blij met haar leventje. Sinds een jaar woonde ze samen met haar vriend Ray Palmer in een prachtig appartement dicht bij haar werk. Ze was verliefd geworden op haar stekkie en vooral op de man met wie ze daar woonde. Toen Lieke en Ray elkaar ontmoette was hij nog haar baas. Maar toen hij serieus overwogen had om haar op date te nemen, hadden ze maatregelen getroffen. Nu was Lieke co-baas van Palmer Technologies. En Ray vertrouwde haar volledig.
Tot Lieke haar eigen verbazing had ze nog nooit onenigheid gehad met haar vriend en dat wilde ze graag zo houden. Zelfs als hij te laat voor werk was of als hij stress had voor een belangrijke afspraak, dan nog kon Lieke goed met hem communiceren.
Het was dan ook niet een hele grote verrassing toen haar ouders vertelden dat ze blij waren met haar keuze. Dat was ze zelf toen die tijd ook geweest.

Lieke had de luxe dat Ray elke zondag ochtend een uurtje eerder opstond om een uitgebreid ontbijtje te maken. Meestal werd Lieke dan wakker en bekeek ze hoe Ray zich uitrekte, een broek aan trok en vervolgens met een shirt in zijn hand de kamer verliet. Ze wist niet of Ray wist dat ze altijd naar hem keek, maar dat maakte haar ook niet zoveel uit. Zolang zij maar naar zijn rug kon staren en stiekem kon lachen als hij met kleine oogjes in het donker op zoek was naar zijn shirt.
Daarna rolde ze meestal over naar zijn plek en genoot van Rays warmte. Zijn geur liet een sterke indruk achter en meestal viel Lieke daardoor nog eventjes in slaap.

"Lieke, schat, het is tijd om wakker te worden. De pannenkoeken staan af te koelen en je broodjes zijn bijna klaar." zei Ray, terwijl hij de gordijnen opende. Lieke kreunde zachtjes en opende haar ogen. Ray liep naar haar toe en boog voorover om een kus op haar lippen te drukken. Hij lachte zacht en wreef met zijn duim over haar wang.
"Lekker geslapen?" vroeg hij, terwijl hij weer rechtop ging staan. Lieke knikte en duwde haarzelf omhoog.
"Ik ga naar beneden. Zie ik je zo?" vroeg hij toen.
"Ja, ik ga even wat anders aan doen."
Het was geen geheim dat Ray en Lieke de avond hiervoor een goede avond hadden gehad. Dat kon je makkelijk zien aan de kleding die om het bed lag verspreid en de schaarse outfit van Lieke. Het enigste wat ze droeg was een beha en een onderbroek. Normaal gesproken had ze het erg koud in bed, die avond was dat wel anders geweest.
Ray verliet grijnzend de kamer en Lieke stond op om haar pyjama broek te pakken. Ze wilde een sweater pakken die op haar stoel lag, maar zag toen een vest van Ray over het einde van het bed hangen.
"Ray, ik steel even een vest!" riep ze, maar antwoord kreeg ze niet. Ze haalde haar schouders op en deed hem aan. Zwijgend ritste de rits dicht en deed gauw nog sokken aan, voordat ze naar beneden liep.
De geur van vers gebakken pannenkoeken en brood kwamen al op haar af en toen ze de keuken in liep zag ze dat de hele tafel al vol stond met etenswaar.
Ray had een glas water in zijn hand en bekeek haar stilletjes. De muziek stond zachtjes aan op de achtergrond en Lieke moest toegeven dat ze het best gezellig vond zo.
Ze pakte een barkruk en ging tegenover Ray zitten. Hij boog over de tafel heen en gaf haar een kus. Soms had Ray een bui, waarbij hij op elk moment haar lippen wilde voelen. Meestal was dat de dag na seks. Of.. een paar minuten daarna.
"Je hebt mijn vest aan.." merkte hij op, terwijl hij een broodje pakte uit de mand. Lieke keek even naar het rode vest en knikte toen.
"Staat je goed." zei hij. "Beetje te groot misschien, maar voor de rest.."
Lieke grinnikte zachtjes en beet op haar lip.
"Niet op je lip bijten, je weet wat dat met mij doet." mompelde hij. Lieke keek hem aan en trok haar wenkbrauw op. Ze pakte een pannenkoek van de stapel om hem af te laten koelen.
"En wat doet dit dan met je?" vroeg ze, terwijl ze de rits van zijn vest naar beneden trok. Haar beha en blote bovenlichaam kwamen tevoorschijn.
Ray kantelde zijn hoofd en schudde langzaam zijn hoofd. Een glimlach gleed over zijn gezicht.
"Dat doet meer met mij dan je denkt." zei hij na een tijdje. Zijn hand was ergens halverwege zijn handeling blijven hangen en zijn ogen kneep hij samen.
Net op het moment dat Lieke de suiker wilde pakken, had Ray hem al klem.
"Ah toe." zei ze verdrietig.
"Ah-ah." zei Ray. Hij probeerde zijn blik van haar boezem weg te houden en dat was nog best een klus.
"Wat? Ben je boos?" grijnsde Lieke, waarna ze opstond en naar hem toe liep.
"Boos, nee. Verbaasd, ja." zei hij, terwijl hij de suiker omhoog hield. Lieke legde haar handen op zijn benen en wreef er zacht overheen.
"Ik ga je de suiker echt niet geven, Lieke." zei hij. Lieke maakte een sprongetje, waardoor Ray op stond.
Lieke wist meteen dat ze er nu nooit meer bij zou komen. Hij was simpel weg te lang, vooral als hij ook nog eens zijn arm uitstak.
"Wat moet ik er voor doen?" grinnikte ze, waarna ze tegen hem aan kwam staan. Haar armen hingen nog steeds omhoog, maar ze kwam er bij lange na niet bij.
Ray haalde zijn schouders op en grijnsde.
"Vertel jij het mij maar.." mompelde hij. Hij focuste zich op Liekes ogen en schudde langzaam zijn hoofd. "Ik dacht dat we een gezellig ontbijtje zouden hebben en dan kom je zo naar beneden."
Lieke likte over haar lippen en begon te lachen.
"Vind je het dan niet leuk?" vroeg ze, waarna ze omhoog sprong. Haar lichaam bewoog als vanzelfsprekend mee en Ray ontging dat niet.
"Mijn pannenkoek wordt koud." zei ze toen. Maar Ray gaf nog steeds niet in.
"Oké." mompelde ze en ging op haar tenen staan. Ze legde haar linkerhand in zijn nek en met haar lippen begon ze het overige deel van zijn nek te kussen. Ze voelde hoe zijn lichaam meteen verstrakte. Ze beet zachtjes in zijn vel en ze voelde hoe zijn hoofd iets naar achter ging.
"Ah, fuck it." sprak Ray onder zijn adem. Hij sloot zijn ogen en genoot van haar lippen zijn nek. Hij zette de suiker terug op tafel en legde zijn handen op haar rug.
"Lieke." zei hij, al klonk het meer als een zucht. Lieke keek op en zag dat hij zich niet goed kon concentreren. Een grijns ontstond op haar gezicht.
"Het is tien uur 's ochtends." mompelde hij, terwijl hij voorover boog en zijn voorhoofd tegen dat van haar drukte.
"Voor alles is een eerste keer." fluisterde Lieke, terwijl ze speels haar lippen op die van hem drukte.
"Ik heb honger.." mompelde hij toen. Liekes ogen begonnen te twinkelen.
"Echt niet. Je hebt waarschijnlijk al de helft opgegeten toen je aan het bakken was." kaatste ze terug. Rays wangen werden langzaam rood.
"En jij dan?" vroeg hij bezorgd. Lieke kon het wel waarderen dat hij zelfs nu aan haar gezondheid dacht. Maar het enigste wat Lieke op dit moment wilde was hem en dat had ze volgens mij toch vrij duidelijk gemaakt.
"Ik warm het wel op.. later." mompelde ze, terwijl ze haar tanden zacht in zijn onderlip zette. Daarna zoog ze er zacht aan en sloot van frustratie haar ogen.

De minuten die daarna volgde waren onvergetelijk goed. Hun net nieuwe bank werd voor het eerste ingewijd. En Lieke kon dit moment moeilijk ooit nog vergeten. Het was snel en ruig, maar tegelijkertijd misschien nog gepassioneerder dan ze ooit had meegemaakt. Er kwam lust bij kijken. Lust en verlangen. Ze wist dat Ray precies hetzelfde voelde en ze wendde haar blik geen seconde van de man af.
Hij was zoveel voor haar gaan betekenen en op deze manier kwam dat altijd het beste naar buiten.

Ongeveer een uur later lag Lieke weer in bed. Ze had nog steeds Rays vest aan en schakelde tussen de televisiekanalen door om een leuk programma te vinden. Ze keek op toen Ray de kamer in kwam met een bord pannenkoeken. Zijn natte haren zaten plat op zijn hoofd van het douchen en om zijn middel zat een handdoek gewikkeld.
"Ik wil wel dat je goed eet." zei hij, terwijl hij haar het bord gaf.
"Dankjewel." zei ze gemeend en trok Ray naar haar toe om hem te zoenen.
"Je ruikt lekker." zuchtte ze, terwijl ze toe keek hoe Ray weer rechtop ging staan. Hij liep naar de kledingkast en pakte een boxershort. De handdoek gleed langs zijn benen naar de grond en werd vervangen door zijn boxer. Ray draaide zich om en trok een wenkbrauw op.
"Niet spieken." zei hij lachend.
"Dat doe je expres." zei Lieke, waarna ze haar mes en vork pakte en een stukje pannenkoek afsneed en op haar vork prikte. Ray kroop naast haar en keek toe hoe ze een hapje nam.
"Oh, dat is goed." mompelde ze, waarna ze ook een stukje aan Ray gaf. Voorzichtig schuifelde ze tegen hem aan en leunde zachtjes met haar rug tegen zijn borst. Hij schoof langzaam zijn vest ietsjes omlaag zodat hij haar schouder kussen.
"Ja? Zijn ze lekker?" vroeg hij toen.
Lieke knikte en gaf hem opnieuw een stukje. Hij slaakte een geluidje en legde toen zijn arm rond haar middel.
"Ja.." mompelde hij goedkeurend en drukte toen zijn lippen voor de zoveelste keer die dag op die van haar. "..maar niet zo goed en lekker als jij."

Reacties (19)

 • Clarkley

  die laatste zin doet 't 'm nog steeds tbh

  1 jaar geleden
 • Clarkley

  NEE MAAR EVEN DEZE OS IS ZO BAE IK KAN HET LEVEN NIET MEER AAN EN ALSO WHY IS RAY ZO BAE, WAAROM IS HIJ ZO PERFECT VOOR ALLES. OOK MOETEN WE HET NOG EVEN OVER DIE GIF HEBBEN TBH BC TE FUCKING BAE GOODBYE.

  2 jaar geleden
 • Clarkley

  "..maar niet zo goed en lekker als jij."

  AFLKSFLKAJFLKSDFJ BYE DIT MAAKTE ME VERY DOOD TBH

  2 jaar geleden
 • Clarkley

  Voorzichtig schuifelde ze tegen hem aan en leunde zachtjes met haar rug tegen zijn borst. Hij schoof langzaam zijn vest ietsjes omlaag zodat hij haar schouder kussen.

  WAT IS DE LEEF MAN

  2 jaar geleden
 • Clarkley

  Zijn natte haren zaten plat op zijn hoofd van het douchen en om zijn middel zat een handdoek gewikkeld.

  R I P

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen