“Its a life!” – monster van Franken Stein

SVAN POV

Ineens gaat de duer van de kast open en ik schrik? Wie is dat en vraagt hij ook en ik me af . “Ik weet niet!” Probeer ik te roeoepen metmijn handen in de lucht van d ekast.
“Kom jij maar even mee want je bent een inbreker! Roepdt de meneer “ben je politie?” Probeer ik te vragen maar het lukt niegt zo goed watnt ik kan niet zo goed praten. Maar hij begrijot het wel want hij zegt nee “maar mij man wel hij is detective en ik voel me nu ook zo.” Toen sleog hij me in de boeien die ook daar lagen toevenalig.

SCHORK POV

Ik lig in het zieke huis n ik heb nog kriebels in mijn been van het er af halen. “Dat is een fantoom pijn in je geeste been” zij de dokter. En ze zij “vroeger was ik ginkoloog maar nu de dokter” oke zei ik en zei ja. “Goed” zij Theo de politie De Rand toen tegen Amber”het is tijd dat wij weer aan het werk gaan want deze zaak is dan wel af geront er is altijt wel iets te doen voor de politie en we hebbe nog papier werk te doen van deze zaak dus laten we gaan. En ze gingen weg.

WIETKSE POV

We zijn gevonden door het land en en de politie de Rand. Toen moesten ik en dries weer trug nar de school en ik ben heel neurveus voor want de leraar is vast boos dat we gebroken hebben en ik ben ook nog zwanger en we hebben gespijbelt. En dan ben niet eens over Rita die me ook niet gelucht of gezien heeft sinds het nieuwr begin. Op de school egt aan gekomen lijkt het allemaal.maar mee tr vallen want Rita is er niet eens en de leraar was ook maar weinig met onze aandacht bezig. Hij zij alleen zo dames! Ga gouw erbij zitten en goed op letten want je hebt al veel stoffen gemist!”

Toen was de les weer begonnen en was bijna alles weer als toen aleen Rita was er niet en er lag een greborken krijt op een buro van de leraar en hij keek ook wel als of hij daar spijt voor had maar ik wist nog niet wat er aan de hand is.

RITA POV

Ik ben dus weg gelopen met een ander meisje uit de klas sylva om te zoeken naar Dries en Wietske. Ik kende sylvia nog niet goed want zij zat altijd aan de andere aknt van de klas met de stoerdere meiden en jonges. Ook al was ik zelf ook best stoer vind ik maar dat is iedereen te bepalen natuurlijk.
Maar nu ik haar beter ken is ze al een hele goede vriendin net als Wietske vroeger e ze doet me ook denken aan Svan ij haar gezicht maar dan een meisjes gezicht. En ze is heel zorg zaam echt een goede beste vriendin vind ik en nu naar de zoek tocht naar Wietske en Dries!reactues!?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen