Foto bij Chapter 46.3 ||

Nadieh Ramsey


Ik moest hard lachen toen ik Theo moeilijk zag kijken op het moment dat we een winkelstraat insloegen in Moskou. Hij wilde eerst niks zeggen, maar toen hij zijn mond wilde opentrekken, was Jack hem net voor.
'No, this isn't called a date! This is called being used as a slave!' Andriani en ik begonnen hard te lachen. Little did they know dat dit dezelfde weg was die we moesten lopen op weg naar de dierentuin. Ik gaf de handen van mij en Theo nog een zwiep terwijl we liepen en glunderde naar hem, terwijl ik met mijn andere hand mijn zonnebril goed zette.
'Don't worry babe! Apart from a cheeky foundation, we're not going shopping. We're going to visit the zoo aka Jack's family.' Jack draaide onmiddelijk zijn hoofd naar mij, waarna ik hem grijnzend aankeek en het woord 'baboon' vormde met mijn mond. Hij rolde zijn ogen, terwijl Andriani hem weer gerust stelde door hem over zijn hoofd te aaien. Gelukkig was de zoo er snel en werden we zo binnen gelaten. Als eerste kwamen we langs het vlinderhuis, wat we volgens ons alle vier wel over konden slaan. De jongens wilden naar de reptielen kijken dus gingen we maar mee. Het was vrij interessant, alleen vond ik de slangen niet fijn wat Theo weer grappig vond aangezien ik harder in zijn hand kneep - schijnbaar. Ja hoor. Gelukkig was het daarna tijd voor de grotere beesten: pinguïns, leeuwen, zebra's, apen, giraffes, olifanten en neushoorns. Ik moest hard lachen toen ik Theo druk bezig zag met zijn telefoon en hij uiteindelijk een selfie probeerde te maken met de zebra. Het was toch opvallend hij beweeglijk die zebra werd toen hij dichterbij kwam. Trots liet hij me uiteindelijk het resultaat zijn.
'It's such a good picture of you!' grijnsde ik, terwijl ik over zijn rug wreef. Theo grijnsde en kuste me kort.
'Thanks love.' We liepen verder en kwamen als laatste in een aquarium terecht waar we onderdoor konden lopen en honderden vissen zagen, voordat we de dierentuin uitliepen en in een restaurant belandden.
'Finally, food! That zoo was bigger than I expected!'

Alexis Sanchez


'Finally!' grijnsde ik toen ik eindelijk buiten in Chili stond. De warme lucht kwam als een klap aan, maar na een paar seconden was je er aan gewend en voelde het als een soort warm deken - en ik vond het heerlijk. Atom en Humber kwamen ook enthousiast het kleine vliegtuig uit via het trappetje en liepen op me af.
Anne kwam er ook aan en liep met haar rolkoffertje op me af, waarna ze enthousiast rondkeek. 'I love being back! It has defo been too long.'
Ik trok een wenkbrauw op en grijnsde. 'So you wanna go without me?'
Anne haalde haar schouders op. 'Whenever I need a break from you, maybe.' pestte ze mij.
Ik grinnikte en liep verder naar de taxi die op ons stond te wachten. Snel gingen alle koffers in de achterbak en stapten in de koele taxi. Het was nog een halfuur rijden naar mijn ouderlijk huis, waar het al een drukte van jewelste was. Het duurde dan weliswaar nog een een paar dagen tot de daadwerkelijke bruiloft van mijn zus, maar mijn hele familie was al druk in de weer.
'Alexis, mi hijo! So glad you're here!' Mijn moeder knuffelde me plat, waarna ook mijn zussen volgden inclusief ooms, tantes en nichtjes. Anne werd ook meteen voor de leeuwen gegooid aangezien er nog meer familie was, maar uiteindelijk werden we aan de tafel gezet met eten en konden we even tot rust komen.
'I'm so excited for you to see your dress, Anne!' riep mijn zus al enthousiast. 'It's so pretty! Not as pretty as mine of course, but you'll look beautiful! So beautiful that Alexis would wanna ask you to marry him right on the spot.' Ik schudde grinnikend mijn hoofd, waar Anne gelukkig ook om kon lachen.
'You're making me curious now! So this wedding is gonna be huge, right?'
'Don't you know my sisters, or family? I wouldn't even be surprised if everyone in Chile turned up!' pestte ik mijn zus. Anne wreef even over mijn arm en richtte zich ook tot mijn zus.
'Don't mind him, he's just very happy there weren't any paps at the airport.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen