Tevreden leg ik de laatste wafel op het bord. De jongens eten blijkbaar graag wafels als hun concert gedaan is. Die heb ik dan natuurlijk ook gemaakt. Het is mijn job het lijstje te volgen. Ze zijn nu bezig aan hun meet and greets en dat zou over vijf minuten gedaan moeten zijn. Ik prop snel de extra wafel die ik voor mezelf heb gebakken in mijn mond en sluit genietend mijn ogen. Wafels is gewoon life. Wafels, wafels, ik ben gek op wafels!

“Wat ruik ik hier?” hoor ik de stem van Tom zeggen. “WAFELS!” zegt Georg meteen die naar de tafel toe vliegt. De jongens beginnen met eten en ik kijk hen lachend aan. “Hey, heb je het concert gezien?” vraagt Bill dan. Ik knik. “Het begin heb ik gezien. Jullie muziek is wel okay.” Antwoord ik hem. Ik lieg niet. Ik vind hun muziek echt niet slecht. Niet dat ik het gehele album zou kopen maar sommige liedjes vond ik echt goed. Nooit gedacht dat de Duitse taal goed kon klinken. “Wel okay? Liefje we staan bovenaan de hitlijsten in heel Europa.” Zegt Tom met een eigendunk. “Uhu, heel fijn voor je. En ik sta bovenaan de lijst van kinderen die moeten nablijven. We staan allemaal wel ergens bovenaan een lijst Tom.” Zeg ik nuchter. Ik voel vier paar ogen op me branden en reageer niet. Ik ben wat aan het sms’en met Aurore en Rico. “Wat is er? Niet gewend dat je de hemel in wordt geprezen door het personeel, gitaristje.” Zeg ik lachend zonder op te kijken. “Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind haar GE-WEL-DIG!” brengt Georg lachend uit. “Ze is FANTASTISCH! Zo tegen Tom praten!” Ik voel iemand naast me komen zitten in de zetel. Als ik opkijk zie ik Bill zitten die me lachend aankijkt. “Jij bent me d’r eentje.” Zegt hij. “Ben je slecht gezind omdat ik je broer heb beledigd?” vraag ik dan. Bill schudt zijn hoofd. “Ik hou wel van dat karakter van je.” “Bill, stop met flirten met Satan daar!” zegt Tom al rollend met zijn ogen. “Hey! Zo praat je niet over haar!” verdedigt Bill me. Ik lach flauwtjes. “Maar hij heeft een punt, Bill. Stop met flirten.” Met die woorden sta ik op, neem alle borden nogmaals van tafel en loop richting de keuken om de afwas te starten.

“Hey.” Ik draai me om en kijk in de bruine ogen van Tom. “Hey daar.” Antwoord ik terug. “Het spijt me dat ik je Satan noemde. Ik ben gewoon niet gewend dat…” “Dat niet iedereen aan je pijpen danst?” vervolg ik hem lachend. Hij knikt beschaamd. “Hey, dat is wel cool. We zien elkaar waarschijnlijk toch niet meer he!” zeg ik terwijl ik me terug focus op het afwassen. “Waarom niet?” Hoor ik een andere stem zeggen. Bill. “Jongens, kom op. Ik werk maar gewoon hier hoor. Over werk gesproken, laat me afwassen.” Zeg ik terwijl ik me weer omdraai. “We zijn nog hier voor zeker twee weken!” zegt Bill dan. “Dat is fijn voor jullie. Ik ben hier nog voor zeker twintig jaar.” Grinnik ik. “Ik ben serieus, Estelle. We kunnen afspreken toch terwijl we hier zijn?” Ik draai me om en zie Bill met zielige ogen kijken. “Laten we dat maar niet doen. Kom op, jongens. Wat is jullie obsessie met mij? Ik heb een vriendje hoor dus one night stand kunnen jullie vergeten.” Zeg ik lachend. “Wil je niet vanavond met ons mee naar de club gaan?” stelt Tom voor. Ik schud mijn hoofd. “Ik ben niet zo’n fan van clubs.”
Als ik de afwas heb gedaan stuur ik een sms naar Rico dat hij me moet komen oppikken. De crew van de jongens is ook bezig met alles in de bus te stoppen. Ik neem mijn jas en ga naar de achteruitgang om te wachten op Rico. “Hey, Estelle!” Ik draai me om en zie Bill verschijnen. “Hey, is er iets?” vraag ik. “Ik euhm… Kijk ik vind je echt cool. Ik ben hier voor twee weken en ik zou het zeker meer als okay vinden als we wat tijd samen konden doorbrengen. Ik weet zeker de jongens ook. Hier.” Bill geeft me een kaartje waar zijn naam, de naam van het hotel en zijn nummer staat. In de verte zie ik de auto van Rico naderen. “Dat is echt heel lief van je, Bill. Ik apprecieer het zeker en vast maar ik denk gewoon niet dat het zo’n goed idee is. Het spijt me. Ik was hier maar gewoon om mijn job te doen weet je. Begrijp me niet verkeerd, jullie zijn goede jongens. Ik heb gewoon niet de ambitie om met beroemdheden om te gaan. We zien elkaar vast niet meer hierna en dat is ook okay. Jij hebt jouw baan, ik heb mijn baan. Het was fijn je te leren kennen, Bill.” Ik geef hem een schouderklopje en na mijn uitleg zie ik de auto van Rico verschijnen. “Hey, schat!” zeg ik als ik mijn lippen op de zijne druk. “Hey, babe. De rest zit bij mij thuis.” Ik knik en maak mijn gordel vast. Ik kijk uit het raam en zie Bill zielig kijken. Misschien had ik toch gewoon zijn nummer moeten aanpakken. Ik glimlach naar hem en zwaai dan. Ach wat, Estelle. Wat kan het hem nou boeien dat je zijn nummer niet hebt aangepakt.

Reacties (1)

  • VampireMouse

    Heey ik ben begonnen met lezen hoor woehoee.
    En dat lijstje met eisen heet een rider:)sommige dingen zijn idd te belachelijk voor woordenxD
    X

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen