“Daar is mijn lievelingsmens!” Aurore springt op van de zetel en geeft me een knuffel. Als ik rond kijk zie ik al behoorlijk wat lege flessen liggen. “Hoe was het?” vraagt Sam. “Het was okay, niks bijzonders.” Zeg ik vlak voor ik mijn lippen aan het flesje breezer zet. “Niet te geloven dat jij in een kamer was met Tom Kaulitz!” zegt Keila kwijlend. Ik lach flauwtjes. “Het zijn maar normale jongens hoor.” “Maar normale jongens? Ze zijn de hotste band van het moment, liefje!” grinnikt Alex. “Gaan we nou vertrekken? I WANT TO PARTY!” schreeuwt Baptiste enthousiast.
We verdelen ons in twee auto’s. Ik, Baptiste en Aurore stappen in bij Rico en Alex en Keila stappen in bij Sam. Na een tien tal minuutjes rijden komen we aan.
“SHOTJES!” schreeuwt Baptiste die met zijn armen in de lucht de disco in rent. Hij wordt gevolgd door de jongens en Sam. Keila, ik en Aurore gaan hoofdschuddend naar binnen.

We zijn een uurtje verder en zoals voorspeld blijf ik alleen over. Ik neem een slok van mijn cola terwijl ik rondkijk. Sam ligt op de bar, halfnaakt, terwijl er bodyshots worden gedaan op haar. Alex doet natuurlijk met liefde mee aan bodyshots. Keila staat in een hoekje met een jongen te zoenen. Aurore en Baptiste spelen een partijtje biljart en Rico staat met een meisje van school. Jaloers kijk ik toe hoe hij met haar praat. “Hey, wat doe jij hier nou? Je wou toch niet naar clubs?” Geschrokken draai ik me om. “Bill? Wat doe jij hier? En waar is de rest?” zeg ik terwijl ik mijn cola op de bar zet. “Georg en Gustav staan op de dansvloer en Tom is een of ander meisje aan het zoenen.” Zegt hij verveeld. “Waarom ben jij alleen dan?” vraagt Bill. “Wel, twee zijn aan het biljarten, de andere twee zijn bezig daar met bodyshots, nog eentje is net zoals Tom aan het zoenen, en de andere is gewoon aan het praten met iemand van school.” Mompel ik. Dat laatste maakt me enorm slecht gezind. Het is geen geheim dat Lindsay Rico een stuk vindt en nu staat hij er doodleuk mee te praten. “Klinkt dus dat onze avonden hetzelfde zijn.” Lacht Bill. Ik knik gewoon. “Wil je wat drinken?” vraagt hij. “Nee hoor, ik heb nog cola.” Zeg ik terwijl ik mijn glas neem om er daarna nog een slok van te nemen. “Waarom zijn jullie eigenlijk hier? Moeten jullie niet naar zo een of andere gigantische club met VIP gedeelte en zo?” vraag ik. Bill schudt zijn hoofd. “Daar worden we meestal verwacht. Niemand verwacht mensen zoals ons in een bar zoals deze snap je. We zijn echt veiliger hier.” Zegt Bill. Okay, dat klinkt best wel logisch. “Rook je?” vraagt hij. “Alleen met gelegenheden.” Antwoord ik. “Zoals mij dus. Wil je samen sigaretje gaan roken buiten?” “Ik weet niet hoor…” Ik kijk om me heen en zie Sam nog steeds op de bar liggen. Er liggen nog een hoop biljartballen op de tafel, Keila is nog steeds aan het zoenen en natuurlijk staat Rico nog steeds bij Lindsay, helemaal geweldig. Ik draai me om en kijk in Bills smekende ogen. “Ach, een sigaretje kan geen kwaad.” Zeg ik lachend als ik mijn tas van de grond neem.

Ik zit naast Bill op een laag stenen muurtje. “Heb je een vuur?” vraag ik als ik een sigaret uit mijn tas neem. Ik overhandig hem ook eentje. Hij grabbelt in zijn broekzak en haalt er een aansteker uit. “Hier.” Zegt hij terwijl er een grote vlam uitkomt. Ik haal mijn sigaret er door en neem een grote inhaal. “Zo, waar verblijven jullie?” vraag ik dan maar om een gesprek aan te knopen. “Dat had je geweten als je mijn kaartje gewoon had aangenomen.” Zegt Bill plagend. Ik rol mijn ogen. “Okay, dan stop ik wel met interesse tonen hoor.” Ik wil opstaan maar Bill trekt me terug. “Relax, Estelle het was maar een grapje. We verblijven in het Hilton dat is aan de Groenplaats of zoiets.” Ik knik. “Ja, dat weet ik zijn. In het hartje van Antwerpen.” “Hoe komt het eigenlijk dat jij zo goed Duits praat? Ik bedoel maar, je spreekt echt vloeiend Duits. Is één van je ouders Duits?” Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. “Nee, mijn vader is Frans en mijn moeder is gewoon van hier. Ik volg een talenrichting op school. Ik heb er gewoon aanleg voor.” Glimlach ik. “Dat is echt indrukwekkend. Ik kan ook Frans!” zegt Bill dan trots. “Laat horen!” zeg ik lachend. “Je m’appelle Bill Kaulitz et je suis 18 ans.” Zegt hij trots. “J’ai 18 ans.” Verbeter ik hem. “Neen hoor, ik ben is toch echt wel je suis in het Frans.” Zegt hij eigenwijs. “Ja, lieve Bill maar in het Frans gebruiken ze het werkwoord ‘avoir’ voor leeftijd uit te drukken. Ga niet discussiëren over de Franse taal met een half Frans meisje.” Zeg ik lachend. Bill knikt. “Oké, oké jij wint. Zullen we terug naar binnen gaan? Het begint wat koud te worden.” Ik knik instemmend, gooi mijn peuk op de grond en ga er dan opstaan. Samen met Bill loop ik naar binnen. Iedereen is nog steeds bezig met wat ze bezig waren voor ik naar buiten ging. Ik werp een jaloerse blik op Rico en Lindsey. Die staan echt wel te dicht bij elkaar naar mijn zin.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen