Sorry voor gisteren niet uploaden, ik was de hele dag weg naar Londen centrum met de meiden waar ik hier op moet passen! (:

"Je hebt wát Harry?!" vroeg Gemma geschokt. Haar stem was spontaan een paar octaven omhoog geschoten. Ze zuchtte diep "zeg alsjeblieft dat dat een grapje is.."
Ik schudde mijn hoofd. "Helaas niet". Ik had het opgebiecht. Ik moest het gewoon aan iemand kwijt. Ik kon het schuldgevoel niet meer verdragen. En het was niet alsof het opluchtte, maar ik kon het ook niet alleen maar voor mezelf blijven houden. Ik deelde altijd alles met Louis, maar dat ging nu niet. Ik had niet echt iemand anders om het mee te delen, naast Gemma. Dus ja, zij had nu de pech.
"Waarom zou je? Ik mag toch maar hopen dat Louis daar niet achter zal komen binnenkort. Hij zal nog meer gebroken zijn dan hij al was" ratelde ze door.
Ik rustte mijn gezicht in mijn handen en wreef er langzaam doorheen. Waarom had ik het gedaan? Ik had seksuele frustraties. Had ik ze zelf op kunnen lossen? Vast wel. Was dat net zo leuk? Nee, natuurlijk niet. Ik wou gewoon seks. Seks met Louis. Niks anders. Niemand anders, eigenlijk. Maar goed, vannacht had de alcohol gesproken. Ik werd altijd wel klef van alcohol. Gelukkig hadden Louis en ik daar beide altijd last van, dus dat resulteerde vrijwel altijd in een happy ending. Behalve in de tent natuurlijk op de camping destijds. Dat zou nogal vreemd zijn geweest als dat die avond gebeurd was.
"Heb je nog iets van hem gehoord?" vroeg ze nu.
"Vandaag?"
"Ja?"
"Nee, vandaag nog niet" gaf ik toe. Moest ik hem bellen. Ik had er geen zin in. Het voelde fout. Ik kon niet doen alsof alles oké was. Want het was verre van oké. Ik had hem bedrogen. En dat nog geen week nadat hij vertrokken was.
"Je moet het hem vertellen, voordat hij er op een andere manier achter komt" ging ze verder.
Ik keek haar verbaasd aan "de enige die ik het vertel ben jij hoor. Dus hij zal er niet achter komen".
Gemma schudde haar hoofd "ik zal echt niets zeggen, maar je weet maar nooit. Een relatie is gebaseerd op eerlijkheid, Harry".
"What the fuck is er eerlijk aan iemand bedriegen? Ik heb de fout al gemaakt" klaagde ik.
Gemma zuchtte "je mag het van mij ook in zijn gezicht zeggen over twee weken hoor, maar ik betwijfel of je dan ineens wel het lef gaat hebben".
"Als ik het nooit ga vertellen, zal ik ook geen lef nodig hebben" zei ik nonchalant. Gemma zuchtte en nam een slok van haar thee "je moet het zelf weten. Maar als je hem toch niets gaat vertellen, kun je hem net zo goed bellen en vragen hoe het gaat".
Ik was even stil en slikte ongemakkelijk. Gemma keek me afwachtend aan. Ze zette me onder druk. Maar het was een gezonde druk. Ik wist dat het beter voor mij was om onder zulke druk gezet te worden. Anders ging ik dus echt helemaal geen actie ondernemen.
Ik nam mijn telefoon er bij. Ik had mijn display veranderd in een of andere standaard natuurfoto. Dat liet me minder ongemakkelijk voelen iedere keer wanneer ik mijn display op lichtte. Gemma merkte het op en trok een wenkbrauw op, maar zei niets.
Ik belde Louis' nummer, wetende dat het daar een stuk later zou zijn. Ik hoopte maar dat hij nog niet sliep.
Daar zat ik verkeerd. Een nogal slaperige stem gaf antwoord.
"Harry?" klonk zijn verwarde, slaapdronken stem.
"Hey. Sorry, ik wist niet of je al sliep" zei ik zachtjes.
"Het is oké. Is er iets mis?" vroeg Louis me.
"Nee, ik had je gewoon nog niet gesproken en vroeg me af hoe het met je ging" zei ik.
Het was even stil. Ik hoorde een aantal voetstappen. "Het gaat wel oké. Sorry, heb me even verplaatst. Wil Lottie niet wakker maken".
Gemma keek me aanmoedigend aan. Alsof ze wou dat ik een of andere liefdesbetuiging ging doen. Of iets ging opbiechten. Ik sloot mijn ogen gefrustreerd. Gelukkig kon Louis dat niet zien.
"Harry?" klonk zijn hese stem.
"Ja?"
"Oh ik dacht even dat de verbinding weg gevallen was. Hoe was je dag?" vroeg Louis. Nou ja, dat was al een stuk meer dan hij me normaal gesproken zou vragen om eerlijk te zijn. Gemma zag de verbazing in mijn gezicht en grinnikte even.
"Niet veel spannends gedaan vandaag" gaf ik toe.
"Wie is daar nog meer?" vroeg Louis nu. Hij had het gegrinnik gehoord. Gemma nam de telefoon van me over en begon een of ander enthousiast gesprek. Nou ja, Gemma klonk enthousiast. Tenminste iemand die nog enthousiast was. Zou het echt aan mij liggen? Vond Louis me nog wel echt leuk?

Reacties (1)

 • EvaSalvatore

  Still gonna woop your ass styles

  And you! I love that you are writing again!

  2 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   In het algemeen! Ik miste dit verhaal

   2 jaar geleden
  • Qualantinos

   hahaha aww that's nice to hear <3

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen