Foto bij 39. Blood. Eyes. Mofement.

“Luke!!! i AM the Vader!!!!!”
- Donkere vader

WIETSKE POV

De school is afgelopen en alles lijkt weer als toen het was meer nu heb ik ook zwanger en moet ik naar mojn oude huis. Dries wil ook mee maar ik moet dingen alleen dealen dus ik zei om haar af te leiden dat ze maar snel naar Roo de Roti moet gaan. Misschein heeft hij al een Roti voor der gemaakt toch lekker ga nou!!”
Jaha oké” zegt dries en ze wil me smakken maar kk ben ongemakkelijk.
“Ik wil gewoon naar huis struinen Dries ik zie je morgen wel doeiiii!” En ik struindde verder door de staart naar nummer 17x.

Ik kwam aan en TOEN was er iets datbik niet verwachtte want ik zag mijne vader, dat misschienne niet mijn e vader is? Zoennen met de Roi Roti. Hij maakt dus helemala gren Lasgne? Ik ben in de wat maar ze stoppen al met soenen en kijken me aan. Ik bel aan en ze doen de deur allebei open en schrikken! Ik ben het!
“HOI PAP BEN WER TERUGVEN HEB JE GEMIST.” En we gaan wee snikkern en hij trekt me in een knuffel. Alles is weer perfect. Ohnee want Roi en de jongens Ruben en Bran. Hoe gaat dit aflopen?

LEO LASAGNE POV

Ik zit met deze jongen op de bank met trots. Misschien miet ik gweob detective worden. Dan kan ik alle cloes vinden en oplossen en ben ik zuper goed. “Blijf zitten anders komt er gedonder van hoor.” En ik stond op om roti te maken voor Theo en Silvia later en dan kan ik die jongen laten zien. Ik kom terug iit de keueken en ik zie dat die jonhen op de grond zit.
“Wat zij ik nou over gedonder!?’ Maar hij antwoordt biet.

SVAN POV

Die mannis niest aardig. En ik vind de bank niet fijn, want dat hadden wr niet in de kelder alleen maar grond dus daar ga ik ook zitten. Met je gedonder.

Weer LEO LASAGNE POEF

“Oh je komt uit ene kelder. Nu snap ik het al beter.” En Hij knikt enzo.
“Wil je zo ook wel Roti.” Je ziet er namelijk niet iit aals een gevaarlijk maar zielige inbreker. Neem maar wat vast. “ ik voel me verbonden met deze jongen. Hij lijkt op mijn theo en Sylvia en dat vind ik mooi en vooral dat hij er nu is. Want de andere zijn er niet de een is op school en de ander op werk en dat maakt me verdrietig. Ik ben alleen vindnik en ik knik.
Reacties?????

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen