"Just say it" zei ik zodra ik opgenomen had, de tranen over mijn wangen stromend. Ik had mezelf terug getrokken op de binnenplaats, in een hoekje waar het heel rustig was.
"Lou.." begon hij. Ik kneep mijn ogen dicht en beet mijn lip totdat ik bloed proefde.
"Lou, rustig maar, zo erg is het nog niet. Ik wou alleen zeggen dat ze weer opgenomen is in het ziekenhuis. Ze is vanmorgen helaas weer gevallen uit het niets. Een black out, wederom".
Ik liet een diepe zucht ontsnappen terwijl ik mijn tranen weg veegde "oh".
"Het is geen goed teken, maar ze is er nog. Mama is er nog, Louis" zei hij zachtjes. Mama is er nog.
Ik knikte en probeerde mezelf weer op te pakken, waarna ik zachtjes "thank god" fluisterde.
"Ik wou je even op de hoogte houden, Louis. Als er nog iets gebeurt zal ik het melden, oké?"
"J-ja dankjewel pap. Sterkte er mee" zei ik zachtjes.
"Geen probleem. Jij ook sterkte" zei hij nog voordat hij het gesprek beëindigde. Ik staarde even naar mijn telefoondisplay en liet een trillende zucht ontsnappen.
Zodra ik mijn telefoon weer weg gestopt had in mijn broekzak en ik naar links keek, richting de ingang, zag ik een bekend gezicht langs komen. Hij liep weg. Het was hem, ik was er zeker van.
Hij was naar de kapper geweest. Zijn haar was nu kort. Mooi kort. Heel modieus. Modern. Zijn postuur was echter hetzelfde gebleven en eveneens zijn nette kleding. We hadden oogcontact voor twee seconden voordat hij weg liep. Het waren een intense twee seconden. Zoals die seksuele spanning die er altijd was geweest. Maar nu was hij weer weg en voelde ik me weer leeg.
Oh ja, ik had les.. Ik kwam uit mijn staren/dagdromen en liep weer terug naar het klaslokaal, waar de les al begonnen was. Liam keek me fronsend aan "is het erg?"
Ik zuchtte zacht "het kon erger. Ze is weer ineen gezakt, maar ze leeft nog". Liam knikte begrijpend en gaf me een schouderklopje.
Ik probeerde mezelf af te leiden door de les te volgen, maar Harry bleef maar door mijn hoofd spoken. Ik had hem niet meer gezien nadat ik op vakantie gegaan was. En ik had hem niet meer gesproken nadat hij me dronken opgebeld had. Het was zacht uitgedrukt wanneer ik zei dat ik een beetje van de kaart af was toen ik hem weer zag.
"Weet je wie ik net tegen kwam?" fluisterde ik tegen Liam. Ik had niets moeten zeggen. Ik had mijn mond moeten houden. Nu moest ik er over praten. Waarom deed ik dat? Geen idee. Nervositeit? Maybe.
"Wie?" vroeg Liam nieuwsgierig.
"Meneer Styles" antwoordde ik.
"Je bedoelt die knappe kunst leraar?" vroeg Liam verder.
Ik keek hem nogal sarcastisch aan. Liam begon te grinniken.
"Knapper dan ooit tevoren" zuchtte ik geërgerd. Liam trok een wenkbrauw op "heeft hij zijn haren spontaan geblondeerd of zoiets?"
Ik begon te grinniken "dat zou denk ik niet in zijn voordeel werken".
"Tomlinson, Payne.. Willen jullie de les verder voortzetten? Want jullie weten overduidelijk precies wat jullie moeten zeggen" klonk de stem van de leraar nu.
Liam en ik schudde gehoorzaam onze hoofden en keken naar de lesstof die op het bord geschreven stond nu.
Terwijl ik naar het bord staarde dwaalden mijn gedachten weer af. Ik kreeg alleen maar beelden voor ogen van Harry. Van hoe we altijd met elkaar omgingen. Van zijn prachtige gezicht. Hoe ik mijn vingers altijd over zijn kaaklijn liet glijden, om vervolgens zachtjes mijn lippen over de zijne te laten strijken. Hoe Harry dan zijn vingers ietwat steviger in mijn heupen zette en me gepassioneerd kuste. Soms gingen we dan nog ietwat verder en schuurde Harry zijn lichaam tegen het mijne. Daar was hij verdomd goed in. Om de een of andere reden was hij enorm flexibel en los in de heupen. Zijn lange haar van destijds bungelde dan boven me en sierde zijn geamuseerde gezicht. De beelden in mijn hoofd werden veel te grafisch. En hoe veel ik ook probeerde om het te vergeten, het lukte voor geen meter. Ik deed zo erg mijn best om me te concentreren op de les, maar mijn eigen gedachten haalde me iedere keer weer in.
Ik miste hem. Ik miste hem zo fucking veel. Het deed pijn. Ik wist niet dat deze eerste keer elkaar weer zien pijn ging doen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen