"Ze is echt weg, Harry" mompelde Louis gesmoord in mijn blouse. Ik maakte een bevestigend geluid terwijl ik hem nog steeds dicht tegen me aan hield.
"Gecondoleerd Louis" fluisterde ik zachtjes terug in zijn haar. Na zo'n 10 minuten gevuld met omhelzen liet hij me langzaam los en keek hij me aan, terwijl hij zijn tranen weg veegde.
"Je bent naar de kapper geweest" merkte hij op.
Ik knikte "het leek me wel eens tijd daarvoor". Louis knikte "I like it".
Ik glimlachte gelijk toen ik dat hoorde. Dat deed me goed. Niet dat ik niet achter mijn eigen keuzes stond natuurlijk, maar het was altijd mooi om bevestiging te krijgen.
"Hoe was je vakantie?" vroeg ik hem nu. Het was even stil en ik hoopte oprecht niet dat ik de verkeerde vraag gesteld had.
"Het was oké, voor zover mogelijk was. Ik heb veel tijd doorgebracht met Lottie gezien ze me begreep" vertelde Louis. Ik knikte bevestigend.
"Lou.. Ik weet dat dit misschien niet het ideale moment is.. Maar het spijt me oprecht zo enorm. Ik heb je vakantie alleen maar meer verpest. Dat was het domste wat ik ooit kon doen" begon ik nu. Vast en zeker niet de ideale timing, maar het moest er uit. Er hing gewoon een enorme spanning tussen ons en ik wist dat dit de reden was. Ik wou mijn Louis terug.
Louis was even stil en zuchtte uiteindelijk zachtjes. "We kunnen dit gesprek wel eeuwig gaan ontlopen, maar het zal er toch een keer van moeten komen. Sorry voor de manier waarop ik me gedragen heb de weken voorafgaand aan de vakantie. Ik voelde me echt slecht en dat heb ik ook wel erg duidelijk aan jou laten merken. Ik was constant chagrijnig en we hadden amper fatsoenlijke gesprekken nog. Ik was oprecht verbaasd dat je er nog geen punt achter gezet had. Maar Harry, dat geeft je nog geen recht om vreemd te gaan".
Ik knikte langzaam. "Sorry Lou. Ik vond het heel lastig om te bedenken hoe ik je nog moest vermaken, gezien je nergens echt zin in leek te hebben. Het was alsof de hele vonk tussen ons plotseling verdwenen was. We leefde onderhand langs elkaar heen, ondanks dat we in hetzelfde appartement rond liepen. De twee keren dat ik vreemd gegaan ben, waren oprecht toen ik hartstikke van de kaart was. Je weet hoe ik automatisch meer zin krijg in seks zodra ik gedronken heb. En combineer dat maar eens met hartstikke lam en dan ook nog eens het verlangen hebben naar liefde en aanraking, die ik niet van jou kreeg. Niet dat ik het jou per se kon verwijten en niet dat dat alles goed maakt. Maar ik probeer je een beetje inzicht te geven in mijn denkwijze".
Louis knikte "ik kan het begrijpen aan de ene kant. Ik snap waar het vandaan komt. Het is nog steeds enorm fout want vreemdgaan hoor je gewoon niet te doen. Maar ik begrijp waar ik je tekort schoot. Het is alleen echt gewoon op een enorm pijnlijk moment getimed".
"Ja, dat begrijp ik. Maar goed, als ik het oprecht tijdens de goede momenten van onze relatie gedaan had, was het nog meer verwarrend geweest, is het niet?"
Louis grinnikte en knikte "daar heb je ook weer een punt".
Ik zuchtte en ging nogmaals met mijn hand over mijn gezicht "sorry Lou, mijn oprechte excuses".
"Wie was de tweede?" vroeg hij me vervolgens rechtuit. Ik keek hem verward aan. Verbaasd dat hij dat vroeg en dat hij het überhaupt al wou weten.
Ongemakkelijk grinnikend keek ik weg "dat wil je niet weten".
"Chrissy?!" vroeg hij nu verbaasd.
Ik keek hem fronsend aan "obviously not".
"Oh.. Is het zo erg dan? Heb je jezelf in de nesten gewerkt?"
"Kinda, yeah" mompelde ik onhandig.
"Het is toch niet een van je leerlingen hè?" vroeg hij nu verbaasd.
Ik sloot mijn ogen, beet op mijn lip en knikte onhandig. "Oh shit.. Wie?"
"Hanna" antwoordde ik zachtjes.
"De meid die al de hele tijd achter je aan zit?"
"That's the one" mompelde ik.
"Jezus.. Shit Harry".

Reacties (1)

 • EvaSalvatore

  En toen waren ze van crissy af...
  Hanna smijt deur open

  HELLO BITCHES

  2 jaar geleden
  • Qualantinos

   Ik heb de slappe lach, die vind ik mooi hahahahaha

   2 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   Ik zag het ooj zo voor me. Sad harry and sad lou en dan komt hanna binnenstormen

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen