“Hey, mam!” zeg ik als ik binnenloop. “Hey, Suzanne!” zegt Keila die achter me loopt. “Hallo, mevrouw Estelle’s moeder!” vervolgt Tom. “Goede dag, mevrouw.” Zegt Bill als laatste. In een rij lopen we door de woonkamer en ploffen neer in de zetel. “Hey Keila! Estelle, wie is dit allemaal?” zegt mijn moeder verbaasd. “Dit is Bill, die jongen waarmee ik heb afgesproken. Dit is zijn broer, Tom. Hij zit ook in die band en hij was toevallig met Keila.” Mijn moeder trekt haar wenkbrauw op. “Jij komt ook altijd met verrassingen, Estelle.” Mompelt ze. “Sorry, mam!” zeg ik met een engelengezichtje. “Dus, willen jullie wat drinken?” vraagt mijn moeder. “Laat maar, mam. Jij moet aan de baby denken en rustig gaan zitten. Ik neem wel wat te drinken. Wat willen jullie?” vraag ik terwijl ik opsta. “Cola!” zeggen Tom en Keila tegelijkertijd. “Ik help je wel met dragen.” Zegt Bill liefjes. Hij staat op en achtervolgt me naar de keuken. “Alsjeblieft.” Zeg ik als ik hem twee glazen cola overhandig. Ik heb zelf de andere twee vast. “Zo.” Ik zet de glazen op tafel en plof dan weer in de zetel neer. “Hey, ik ben boven. Ik laat jullie jonge soort hier alleen. Laat de woonkamer heel, oké?” glimlacht mijn moeder. “Mahaaam!” zeg ik verontwaardigd. Ik sta op en geef haar een kus op de wang. “Slaapwel, mam.” “Slaap wel, kleine meid.”

“Je bent echt wel close met je moeder, he.” Merkt Tom op. Ik knik. “Altijd al geweest maar het is nog sterker geworden sinds dat ze zwanger is en mijn vader is vertrokken.” Zeg ik. Meteen kijken de jongens me moeilijk aan. “Hey, het is oké. Ik heb het prima hoor. Verpest de sfeer nou niet.” Lach ik. Meteen zuchten ze opgelucht. “Zullen we de andere ook uitnodigen?” stelt Keila voor. Ik kijk naar de jongens. “Wat vinden jullie ervan? Ik bedoel jullie zijn niet zomaar…” “IK WIL ESTELLE’S VRIENDJE ONTMOETEN!” Tom staat op en begint enthousiast te springen. “Voor mij is het ook prima, hoor.” Zegt Bill grinnikend. “Ik plaats wel in de groepschat!” zegt Keila enthousiast die haar mobiel bovenhaalt en meteen voel ik mijn telefoon vibreren.

KeiKei x
Heyhey, jongens! We zijn bij Estelle thuis! We chillen wat, komen jullie ook?
Alex da idiot
Wie is we? En ja ik kom wel hoor, heb toch geen leven.
KeiKei x
Ik, Estelle, Bill en Tom
Sam xx
Bill en Tom als in de tweeling van TH? IM ON MY WAY BITCHES
Aurore mi amor <3
Ik ben er over een half uurtje. Dan komen mijn ouders thuis en ben ik EINDELIJK van mn zus en haar vriendin af.
Bapt x
Denk je nou echt dat ik chillen met mijn beste vriendinnetjes afsla? NUHU! Ik kom eraan, babes!
Rico <3
k.

“Wow, wat is dat voor antwoord van Rico.” Mompelt Keila. Ik rol met mijn ogen. “Geen idee, we zullen wel zien. Hij komt dus dat is wel cool.” Ik probeer een lachje op mijn gezicht te toveren maar ik weet maar al te goed waar dit over gaat. Hij is stik jaloers op Bill. Hij vond het al niet fijn dat ik met hem afsprak en nu zit hij ook nog bij mij thuis. Waar maakt hij zich zorgen om? Al snel hoor ik de eerste voetstappen het huis betreden. De groep weet dat ze gewoon via de achterdeur kunnen komen. “Hey there!” Baptiste komt vrolijk mijn woonkamer binnen gesprongen. Zijn oog valt op de Kaulitz twins en hij strekt zijn hand uit. “Ik ben Baptiste, enorme fan van jullie muziek! Fijn jullie te ontmoeten.” Hij glimlacht naar de tweeling en ze glimlachen terug. “OMG WAAR ZIJN DIE LEKKERE DINGEN!” horen we plots. Dat kan maar 1 persoon zijn… En jawel hoor… “OMG!” Sam komt de woonkamer binnen gespurt en springt letterlijk op en neer terwijl tranen over haar wangen rollen. “Ik hou zoveel van jullie! Ik heb al jullie CD’s en en…” ze komt niet uit haar woorden. “Hey, het is ok.” Grinnikt Bill die een arm rond haar slaagt. “OMG BILL KAULITZ GEEFT ME EEN KNUFFEL!” “Sam, doe kalm of je vliegt eruit, bitch.” Zeg ik rustig. Meteen kalmeert ze en ze zet zich op de bank naast Baptiste. “Sorry voor dat. Ik wil echt zeggen dat ze niet altijd zo is, maar dat is ze wel.” Zegt Baptiste tegen de tweeling. “Hey!” zegt Sam verontwaardigd. “Hello, daar!” Aurore en Alex komen het huis binnen gewandeld en een lach verschijnt op mijn gezicht. Aurore is echt mijn allerbeste vriendin ooit. “Ik ben Alex.” Alex loopt naar de tweeling en schudt hun hand. “Ik ben Aurore.” Aurore volgt het voorbeeld van Alex. Die kennismaking verliep een stuk rustiger. “Dus wie van deze is je vriendje nu?” vraagt Tom nieuwsgierig. “Hij is er nog niet.” Mompel ik. Waar blijft Rico nu. De rest is hier al een poosje en hij zei dat hij ook ging komen. “Je vrienden zien er echt leuk uit, Estelle.” Zegt Bill die naast me zit. “Zijn ze ook, meestal.” Grinnik ik. “ALTIJD BITCH!” hoor ik Baptiste roepen. Ik schud mijn hoofd. Baptiste is echt de beste vriend die ik me kan voorstellen. We jennen elkaar de hele tijd maar ik weet als ik hem nodig heb dat hij er voor me zal zijn. “Hey, ik heb net een sms van Rico. Hij is er binnen twee minuutjes.” Zegt Alex dan. Ik knik en reageer er niet echt op. Zijn sms in de groepschat was echt niet leuk. Waarom zo kort? En ja hoor, voetstappen naderen de woonkamer. Mijn mond valt open als ik dit zie. “Hey, jongens! Jullie vinden het toch niet erg dat ik iemand heb meegebracht, he?” naast hem staat een meisje met lange blonde haren, kort rokje, hogen hakken en fel roze lipstick. Beter bekend als… Lindsey.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen