Foto bij Paralyzed eight,

Na mijn therapie ben ik onderweg terug naar de afdeling, een van mijn beste vriendinnen komt zo langs, we gaan samen lunchen beneden in het restaurant, waar ik ontzettend veel zin in heb. Eenmaal op mijn kamer pak ik mijn telefoon uit mijn kastje. Ik kijk even naar de appjes op mijn home scherm. Ik heb er een paar van mijn moeder, van Romy, verder zijn het facebook tags en wat groepsapps. Ik open het appje van Romy.

Romy (11:00): Hey vriendin!! Ik ga om half 12 de deur uit, ik zie je om 12 uur! x
Julia (11:15): Hey mop, ik zie je dan, heb er zin in! MIs je x
Romy (11:15): Ik zie je strakjes, heb er zin in!
Julia (11:16): Ik ook, ik wacht beneden op je. X


Ik leg mijn telefoon op mijn schoot en kijk naar de tijd. Ik ga vast naar beneden toe. Ik vind het altijd wel leuk om daar te zitten, in de receptiehal en lekker eventjes mensen kijken. Van verpleegkundigen, tot artsen, bezoekers, patiënten, van alles komt er langs en het is er altijd wel druk. Dat doet mij wel even goed, je krijgt bijna het idee dat je op een druk station staat en iedereen gauw zijn trein moet halen.''En, heb je hem al gezien?'' vraagt Lisa, die in mijn kamer staat. Ik schud lachend mijn hoofd. ''Jij wel?'' vraag ik. Ze knikt. ''Jazeker! Ik ben zelfs met hem op de foto geweest.'' lacht ze en laat de foto op haar telefoon ziet. ''Zo leuk!! Echt een droomkoppel.'' lach ik. Ze lacht. ''Nee, ik wil hem niet van jou stelen, dan schaam ik me dood.'' lacht ze. Ik lach. ''Ik ga naar beneden, een vriendin van mij komt zo.'' zeg ik. Ze knikt. ''Vergeet je je medicatie niet?'' ze wijst naar de tabletten op mijn nachtkastje. ''Oja.'' mompel ik. Ze grinnikt. Ik pak het pillenbakje op en stop het in de zak van mijn spijkerjasje. ''Ik zie je later.'' glimlach ik.

Ik rij met mijn rolstoel richting de liften en druk op het knopje, ze hebben hier express knoppen op rolstoelhoogte zodat patiënten er ook bij kunnen, wat super fijn is. Ik rij mezelf de lift in en kijk op als er een man in pak in de lift staat. ''Goedemiddag.'' mompelt hij. ''Goedemorgen.'' hij praat wat verder in het luchtledige? Oh wacht, hij draagt zo'n oortje. ''Ja, ik sta met 5 minuten beneden, dan zorg ik dat ik klaar sta.'' zegt hij en kijkt strak voor zich uit. Ik kijk even op mijn telefoon en leg hem weer weg zodra ik de 'Ping! Begane grond.' hoor. Ik rij de lift uit en kijk een beetje om me heen, ik sla linksaf en rij mezelf richting de ingang, ik ga wel even buiten zitten, het ziet er uit als lekker weer. Ik merk wel dat zodra ik in een rolstoel zit je veel mensen ziet kijken, verbaasd vooral. Waarschijnlijk omdat ik zo jong ben.. Ik bijt op mijn lip. Soms vind ik het vervelend als ik zo aangestaard wordt. Ik wordt uit mijn gedachten verstoord zodra ik ergens tegenaan bots. Once again.. ''Hey! Kijk uit!!'' hoor ik iemand zeggen. Ik schrik even en kijk op naar de persoon die voor mij staat.

Ik probeer zo snel als mogelijk weer te schrijven en uploaden!! Ik heb nu herkansing dus beetje erg druk... hehe

Reacties (2)

  • IrishNialler

    Sowieso Liam

    2 maanden geleden
  • IrisThePiris

    Leuk verhaal, ben benieuwd naar de afloop! Abooo en ik blijf 'm zeker volgen:)

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen