nog steeds mensen die willen lezen?

Het leken minuten, maar in werkelijkheid stonden we tot een gat in de nacht te dansen. Zijn lippen hadden de mijne nog maar amper losgelaten. Hoe fout dat ook was, het kon ons geen barst schelen. Zijn handen slierden over mijn heupen en bleven op mijn kont rusten. Zijn aanrakingen lieten me huiveren. Dit was niet goed, hij voelde niks voor mij en toch liet ik dit gebeuren. Maar het was zo leuk.
“Gaan we naar huis?” fluisterde Bill tegen mijn lippen aan. Ik twijfelde amper. Het engeltje op mijn schouder, dat me normaal in zo’n situaties zou tegenhouden, lag knock out op de grond.

Godverdomme. Een barstende hoofdpijn kwam me tegemoet toen ik mijn ogen opende. Ik rende in een recordtempo naar het toilet en spuugde er de maaginhoud van vorige avond uit. Lekker. Ik zakte uitgeput tegen de muur naar beneden. Toen ik wat hersteld was, kwam ik tot een gruwelijk besef. Ik had geen kleren aan. Niks. Nada. Noppes. Poedelnaakt. Ik sprong overeind en keek tegen een paar vermoeide ogen op in de spiegel. Een rilling liep over mijn naakte lichaam. Het enige wat me nu kon geruststellen was het feit dat Bill niet in mijn bed lag, of dat hij op z’n minst wel nog kleren droeg. Ik ging op de tippen van mijn tenen terug naar de kamer en zag meteen dat Bill weldegelijk in mijn bed lag. Fijn. Zachtjes ging ik naar het bed en ik trok een stuk van het deken naar omlaag.
“Fuck”, mompelde ik toen ik zag dat hij geen kleren aanhad. Bijkomend zag ik op het tapijt naast het bed een gebruikt condoom liggen. On the bright side, we hebben het ten minste veilig gedaan. Ik kon mezelf wel slaan, wat had ik gedaan? Bill had geen gevoelens voor mij, daar was ik bijna zeker van. Hij zou dit verschrikkelijk vinden, dit is niet hoe hij is.

Ik stond bevroren naast het bed, wanneer Bill opeens kreunde. Ik schrok van zijn plotse beweging en sprong een stukje achteruit.
“Q? Doe nou eens kleren aan, zeg.” Ik hoorde hem mompelen, hij had zijn hoofd onder het kussen gestopt. Ik zweeg, omdat ik nog steeds te gechoqueerd was van de hele situatie. “Q?” Zijn hoofd kwam boven het kussen piepen, waarna hij me vragend aankeek.
“B-Bill. Het spijt me.”
“Wat? Hoezo? Ik heb wel wat hoofdpijn maar..” Hij keek verward om zich heen en stopte met praten toen hij zag dat ook hijzelf geen kleren droeg. “Oh. Shit.”

Reacties (2)

  • Inviolable

    Jaa ik lees ook! Me likess

    3 jaar geleden
  • lunarosa

    Jaa! Super leuk,:)

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen