Foto bij 4. Inny

Ik probeerde niet te struikelen. Maar de stok me enorma gewichten op mijn nek was zwaar. Heel zwaar. Strafsport, ugh. Alleen omdat ik Marlo twee weken geleden wilde opzoeken, moet ik 2 maanden lang naar strafsport en strafwerk.. wat is dit nou weer voor onzin?
Opeens bleef mijn voet achter een wortel steken, ik viel voorover en aangezien mijn handen vol waren aan de stok viel ik vol op mijn mond. Gelijk begon ij te huilen. Ja ik huil nogal snel. De stok drukt in mijn nek en mijn gezicht word in de modder gedrukt. Ik kwam niet meer overeind. Als ik me om zou draaien zou de stok me laten stikken en hier blijven liggen zorgde ervoor dat ik geen lucht kreeg. Ik raaktte in paniek. Met al mijn kracht probeerde ik de zware gewichtstok van mijn nek te halen. Dat lukte niet, maar mijn hoofd kwam op mijn linker oor te liggen dus ik kon wel gewoon weer ademen.
'Hey! Dit is strafsport, niet ligsport eikel!' Riep een hobpaat en ik kreeg een schop tegen mijn kuit. 'Opstaan kleintje!'
'Lukt-niet,' jammer ik.
'Als je niet binnen 10 secondes overeind staat zorg ik ervoor dat je taakstraf krijgt!!!'
'NEE!! Geen taakstraf!!' Dat was al helemaal niet de bedoeling! Taakstraf was voor 1 jaar lang nóg zwaardere straffen uitvoeren!
'10... 9... 8... 7...'
'Alstublief,t' huil ik, ik spande mijn spieren aan. Ik voelde een zweetdruppel over mijn voorhoofd rollen. De druppel vermengde zich met het zand op de grond.
'4... 3....2...'
Opeens draaide ik me om, werd gekilt, maar ik kreeg de stok overeind en stond wankel op twee benen.
'Goed?" Vraag ik.
De man kijkt me emotieloos aan door zijn highbril.
'Nee,je hebt je stok niet om je nek.'
Ik werp een blik op de stok die op de grond rust en war ik slap tegenaanleun.
'Je krijgt taakstraf,' hij draaide zich abrupt om en stapte op zijn board.
En toen deed ik iets verschrikkelijks. In mijn woede tilde ik de stok op, zwaaide hem esn keer achter mij langs en gooide hem toen naar de man. De hubpaat was nog geen meter weggezweefd of kreeg onvereacht een zwaar object in zijn rug. Hij viel voorover en tuimelde van al redelijke hoogte richting de grond. Hij had een helm op. Maar toen lag hij stil. K staarde naar de nietbewegende man op de grond een lichte vlam paniek ontstaat in minn borst, wat heb ik gedaan?
Ik draai me om en ren weg. Het is een lange weg terug naar de Cuub. Maar ik weet precies wat ik moet doen...

Reacties (5)

 • Diago

  Ik begon bijna te huilen onder dit hoofdstuk

  2 jaar geleden
 • Blaaskaak

  DAT KUNNEN ZE NIET MAKEN WAT EEN OEKELS

  2 jaar geleden
 • TropiaXL

  Wat zielig!!! Dat kunnen ze niet maken!!

  2 jaar geleden
 • AnneFrank

  Awww nee!!

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Wat sneu.

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen