Foto bij Paralyzed eleven.

Nieuwsgierig open ik het briefje. Het is een krabbelig, maar leesbaar handschrift. Zachtjes pratend in mezelf lees ik het briefje voor.

Julia,
Sorry voor wat er vanmiddag gebeurd is. Het was niet de bedoeling om je zo te laten schrikken.
Ik ben van je onder de indruk sinds ons gesprek, ik wil je graag nog eens zien.

Bel me, alsjeblieft. (0655768701)

Liefs,
Liam.


“OH MY GOD!!!!!!!” Roep ik verbaasd uit. Ik sla een hand voor mijn mond en lees met grote ogen het briefje nog een keer, en nog een keer. Ik kan dit niet geloven, is dit een droom? Droom ik, hallucineer ik nu?! Dit kan toch niet kloppen.... Maar ik heb nu toch echt het briefje in mijn handen. Het briefje met zijn nummer erop. Ik pak mijn telefoon en maak een foto van het briefje. Ik besluit hem in onze groepsapp te zetten, met mijn vinger op het nummer.. ik bedoel stel deze foto lekt uit, staat zijn hele nummer op internet.. Ik open de groepsapp ‘GIRLGANG. ❤️‘ en stuur de foto.

Julia (14:00): Meiden... kijk dit!! Dit is van Liam Payne, DE LIAM PAYNE.
Romy (14:01): Waaaaatt!! Doe normaal Juul!! Flirting queen!
Aimee(14:01): JUUL!! Ik ben jaloers!!!
Kirsten (14:02): ohmygod!! Bel hem!!!
Julia (14:03): Ik durf het niet... aahh!! Help. Waar zijn jullie als ik jullie nodig heb?

“Wow....'' zeg ik. ''Wat is er wow?'' hoor ik achter me. Lisa. Ik vouw het briefje dicht en geef het aan haar, Hardop leest ze het briefje. ''WAAAAT.'' roept ze vol verbazing, onwijs hard. ''DIT IS NIET NORMAAL.'' roept ze en kijkt me met grote ogen aan. Ze duwt het briefje terug in mijn hand. ''Bel hem!! NU!!!'' lacht ze en pakt er een stoel bij. Michelle verschijnt ook in de deuropening. ''Ik hoorde iemand schreeuwen.'' lacht ze. Ik knik. Lisa pakt een stoel en gaat zitten. ''Ik heb het nummer gekregen van Liam Payne.'' zeg ik. ''HUH?!'' Roept Michelle op haar beurt ook verbaasd. ''Oh my god!! Bellen!'' zegt ze en gaat op mijn bed zitten. ''Hoe is dit gebeurd?” Vraagt Michelle. Ik vertel haar het hele verhaal, van begin tot eind. Hoe ik hard tegen hem aanbotste, hoe boos de beveiligers waren en hoe bang ik was, en hoe lief Liam voor mij was. “Hij vroeg mijn kamer nummer en nu heb ik dit briefje met zijn nummer!” Zeg ik. “Bel!! Kom op.” Zegt Lisa. “Ik durf het niet.” Stamel ik. “Waarom niet?” Vraagt Michelle. “Straks vind hij me toch niks, of is het een vals nummer ofzo...” zeg ik. “Tuurlijk niet... je moet gewoon bellen!” Zegt Lisa. “Hij zal zijn nummer niet zomaar aan iedereen geven, denk dat best veel mensen daar misbruik van maken.” Zegt Lisa. Ik knik. Ik kijk nog even op mijn telefoon en zie een paar berichten in de groepsapp, waaronder eentje van Jane, zo dat is een wonder.

Jane (14:30): Kom op zeg. Alsof Liam Payne zijn nummer gaat geven aan iemand in een rolstoel. Het zal vast een nepnummer zijn. Heb je een pilletje teveel ingenomen vandaag Julia? Hahahaha!!!
Kirsten(14:31): Jezus Jane, doe even normaal. Wat is dit voor kut opmerking?!
Jane (14:32): Wat? Het was maar een grapje.
Julia (14:35): Leuk grapje, ik lig in een deuk hier.

Waar slaat dit grapje op? Het is niet grappig, het is gewoon gemeen. Ik kijk even op naar Lisa en Michelle. “Gaat het?” Ik knik. “Ga je nog bellen?” Vragen ze. Ik knik. “Maar nu wil ik even naar bed en slapen graag.. Lisa knikt maar kijkt verbaasd en helpt me op bed. “Ik bel later wel.” Zeg ik. “Oké, ik zie je later weer.” Zegt ze. “Tot later. Wil je de deur dichtdoen?” Vraag ik en zucht, kijkend naar mijn handen. “Tuurlijk.” Ik kijk haar na, waarna ze de deur sluit. Ik kan het grapje maar niet loslaten...Hii, ik ben sinds kort begonnen aan een nieuw verhaal... Nu vroeg ik me af of jullie deze wel zouden willen lezen. Het is een Harry Styles fanfic, gebaseerd op.....Laat me weten in de reacties hieronder of je dit zou willen lezen en wat je er eventueel graag in terug zou willen zien. Uiteraard zal dit een 16+ verhaal ook worden...
Liefs!

Reacties (3)

 • IrishNialler

  Wat een bitch die Jane

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Eerlijk gezegd heb ik helemaal niks met temptation Island. Maar ik zou het wel beginnen met lezen omdat je zo goed schrijft. Of ik het verhaal uiteindelijk leuk vind weet ik niet haha

  2 jaar geleden
 • IrisThePiris

  Yess, zoals altijd mooi geschreven, ben benieuwd op volgende hoofdstuk! En ik ga zeker een kijkje nemen bij je nieuwe story!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen