||Rosemary Tyler Ahotley

Ik word wakker als ik voel hoe er een stuk stof over mijn hoofd word getrokken. Zodra ik begin te knipperen, voel ik een bonkende pijn bij mijn slapen op reizen, maar ik wil niet weer wegvallen.
      Het eerste wat ik zie zijn een paar donkerbruine ogen, die me bezorgd aanstaren. Vervolgens voel ik de zachte hand van Emily door mijn natte haren strijken. Ik laat mijn blik afdwalen naar mijn de binnenkant van mijn arm, waar een felrode gebitsafdruk staat. Ik kan niet naar mijn schouder, waar de andere afdruk zit, kijken, maar ik hoop dat die er wat minder heftig uitziet, anders ben ik gedoemd tot coltruien en lange mouwen shirts voor altijd.
      'Dokter Cullen komt het allemaal zo hechten,' glimlacht Emily zachtjes en moederlijk. 'Nu gaan we eerst wat voedsel in je systeem krijgen.'
      'Oh ja, eten,' kreun ik onder mijn adem. Ik kom langzaam overeind en stap wankel van het bed waar ik op neer ben gelegd. Ik had verwacht dat ik om zou vallen, maar tot mijn verbazing gebeurt dat niet. Ik weet niet wie me gewassen en aangekleed heeft, waarschijnlijk Emily, en het kan me eerlijk gezegd ook niet zo schelen op dit moment, want het heeft me duidelijk goed gedaan.
      'Wat is er precies gebeurd?' vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen. We lopen van de trap af naar beneden, terwijl Emily me zoveel als mogelijk steunt. 'En ik wil naar mijn zusje.'
      'Laten we beide doen als je een beetje ben aangesterkt,' glimlacht Emily en ik knik goedkeurend, niet in staat om te protesteren.
      Zodra mijn tenen de houten planken van de vloer raken, wordt ik van de grond getild. Warme en sterke armen verwarmen mijn koude lichaam en ik smelt als boter tegen het lichaam van de jongen die ik het meest gemist heb.
      'Embry,' grinnik ik alsof er niets gebeurd is, maar dat is niet waar en dat weten we beide. Ik begraaf mijn hoofd in zijn nek en snuif zo nonchalant als mogelijk zijn geur op. Aftershave, bos en Embry, mijn favoriete geur. Ik krul mijn armen om zijn nek, maar laat mijn benen hangen, te trillerig om ze om zijn middel te wikkelen. Eindelijk heb ik het gevoel dat ik thuiskom, bij Embry.
      Een huivering kruipt over mijn rug als ik voel hoe Embry zachtjes zijn lippen tegen de wond in mijn nek drukt en het liefst barst ik hier en nu in tranen uit, maar ik heb een hekel aan huilen, dus bijt ik op mijn lip en verman ik me.
      'Hé, ik ben niet doodgegaan hoor,' mompel ik onder mijn adem als hij me op mijn voeten zet. 'Als je me nou gewoon verteld had wat voor toneelspel dit is, dan had ik waarschijnlijk een beet minder.'
      Embry's donkerbruine ogen vinden de mijne en ik kan zien dat hij enorm verdrietig en gepijnigd kijkt na mijn woorden. Bijna voel ik me schuldig, maar ergens voel ik een irritatie opborrelen jegens het feit dat ze me inderdaad na al die weken niets verteld hebben. Het is niet dat ik ze verraden had, want dat was blijkbaar een groot toneelspel van Nathan, maar dan had ik in ieder geval voorbereid geweest.
      'Ik wilde het je wel vertellen, maar ik was zo bang dat je me zo verafschuwen,' fluistert Embry zachtjes.
      Met een spottende grijns sla ik halfslachtig zijn handen van mijn wangen. 'Ik vind het vet cool, idioot,' zeg ik met rollende ogen, terwijl ik aanstalten maak om langs Embry naar de keuken te lopen.
      'Pardon? Vet cool?' vraagt Embry met ogen ter grootte van schoteltjes. Hij lijkt te stikken in zijn eigen woorden en ik frons mijn wenkbrauwen.
      'Ik heb een grote fantasie, Embry, en je hebt geen idee hoe vaak ik gewenst heb dat wolven en vampiers bestonden. Niet dat ik er op zo'n manier achter wilde komen,' mompel ik met een blik op mijn felrode arm. 'Maar ik ben desalniettemin ergens blij dat ik eindelijk een beetje spanning in mijn leven gehad.'
      Ik voel een paar warme armen me tegen een lichaam trekken en ik leun met een tevreden glimlach tegen Embry's borst.
      'Je bent het raarste persoon dat ik ooit ontmoet heb,' hoor ik Embry grijnzen. 'Maar dit is genoeg spanning voor de rest van je leven.'
      'Hmm, dat zullen we nog wel eens zien.'

Reacties (3)

 • Butterflygirl

  Laat Embry in een wolf veranderen en rij op zijn ruuuug

  3 jaar geleden
 • Slughorn

  Nawh cute ^^

  3 jaar geleden
 • Chantilly

  Awhhhhh dit is gewoon echt te schattig(H)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen