Ik was er voor gegaan. Ik had het gedaan. Ik had me voorover gebogen en had mijn lippen voorzichtig over de zijne gestreken terwijl ik mijn ogen gesloten had. Harry's grip om de blote zijdes van mijn torso verstevigde terwijl zijn lippen ietwat dichter tegen de mijne aan gedrukt werden. Ik zette mijn handen naast hem neer en maakte de kus ietwat intenser door mijn lippen te bewegen, zodat hij zijn mond ietwat zou openen. Harry ging daar volgens mij maar al te graag in mee. Hij kwam zelf ietwat overeind en trok me op zijn schoot terwijl onze lippen elkaar weer vonden. Ongeduldig trok ik hem dichter bij me met de hand die ik in zijn nek gelegd had. Harry had zijn handen naar mijn heupen laten dwalen en hield ze stevig vast met zijn grote handen. Ik liet mijn andere hand naar zijn hand op mijn heup glijden en nam de warme hand vast. Onze vingers verstrengelde zich terwijl de kus voort duurde. Ik wou zijn lippen niet meer los laten. Mijn god, hoe erg ik zijn zachte lippen op de mijne gemist had. Het gevoel van zijn lippen. De perfecte vorm tegen mijn lippen. Het was een kus die niemand anders zo perfect kon uitvoeren. Met niemand anders zou het aan voelen zoals Harry dat liet voelen. En juist dat liet me genieten van het moment. Ik had het zo enorm gemist.
De kus duurde dan ook ruim 10 minuten. Tegen die tijd deed mijn tong onderhand pijn en waren onze lippen opgezwollen en roze van het kussen. Ik keek hem onschuldig aan en glimlachte toen, waarna ik hem omhelsde en dus mijn hoofd op zijn schouder legde. Harry hield me dicht tegen zich aan, terwijl ik nog steeds op zijn schoot zat.
"Gosh Lou" mompelde hij hees in mijn haren, waarna hij kort een kusje er op drukte.
"Daar had ik echt de behoefte toe" mompelde ik in zijn nek met gesloten ogen.
"Daar had ik al dagen de behoefte toe" fluisterde hij zachtjes. Ik gniffelde zachtjes en bleef een tijdje zo zitten. Uiteindelijk voelde ik hoe Harry me vast nam en zelf languit ging liggen, terwijl hij er voor zorgde dat ik er ook bij kon gaan liggen. Ik strekte mijn benen weer uit en verstrengelde ze met de zijne, waarna ik mijn hoofd op zijn borst liet zakken.
Ik geeuwde en rekte me uit, voordat ik mijn armen om zijn middel sloeg en me dicht tegen hem aan trok. Harry gniffelde "dit was niet wat ik verwachtte. Ik hoop nog steeds dat het geen droom is".
Ik grinnikte "het is geen droom".
"Thank god" mompelde hij tevreden terwijl hij zijn armen dichter om me heen sloeg. Het was een hele tijd stil. Ik ging er eigenlijk van uit dat slapen nu ook wel weer de prioriteit werd. Er werd geen goede nachtrust meer genoemd naar mekaar, maar na zo'n 5 minuten voelde het onderhand vreemd om het nog te benoemen.
Ik wurmde me ietwat naar boven zodat ik mijn hoofd tegen zijn sleutelbeen kon leggen in plaats van zijn borst. Harry maakte een goedkeurend geluid en verplaatste zijn handen ietwat naar het lagere gedeelte van mijn rug. Nou ja, dat voelde ook wel beter.
Ik nestelde mijn gezicht dicht tegen zijn nek en drukte zachtjes een kusje voordat ik mijn ogen sloot. Ook tastte ik uiteindelijk naar zijn hand naast onze lichamen, om vervolgens wederom onze vingers te verstrengelen. De heerlijk warme hand. Ik glimlachte tevreden. Natuurlijk wist ik niet hoe ik me over een aantal uren zou voelen, maar momenteel was ik nergens liever. Ik voelde me geweldig in zijn greep, in zijn bed. Het was die aantrekkingskracht die nooit weg zou gaan. Ik kon wel gaan ontkennen dat ik die aantrekkingskracht voelde. Maar nee, ik kon het niet ontlopen. Het was alsof we naar mekaar toe getrokken werden als magneten. Deze kus liet op zich wachten, het was alleen een kwestie van tijd geweest. En Harry leek er ook blij mee te zijn, als ik zo zijn reacties mocht geloven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen