Foto bij Chapter 49.3 ||

Theo Walcott


Nadieh en ik stonden versteld van het hartelijke onthaal door Melanie. Wie had dat verwacht? Maar goed, ze had ook heel goed nieuws te vertellen, dat ze verloofd was én terug naar Engeland zou verhuizen. Ze had het echt getroffen met Adam en ik was ook blij dat ze haar geluk terug gevonden had. We wisten ondertussen wel allebei dat ik niet de juiste man voor haar was.
'I can't believe Mel was so... kind. It was almost strange,' begon Nadieh toen we die avond op een terrasje op de Santa Monica Pier zaten en naar de ondergaande zon keken. We hadden zowat de hele middag bij Mel en Adam thuis rondgehangen. We hadden veel gekletst en natuurlijk veel in de tuin gespeeld met Finley. Het was ongelofelijk hoezeer dat jongetje alweer gegroeid was! Ik had hem enkele voetbaltrucjes geleerd en was er de hele middag zoet mee.
'Yeah, she seems really happy with Adam, though. I'm pleased for her,' zei ik en nipte van mijn cocktail.
'Yes, me too. And she didn't even make a drama out of us seeing Finley!'
Ik knikte blij. 'It's such a nice feeling that everyone finally seems to get along. It's also better for Finley.'
'Definitely!'
We kuierden verder over de pier en toen we terug bij het strand waren, deden we onze schoenen uit om nog een stukje door de branding te lopen.
'So how are you coping with missing out on the World Cup final?' vroeg Nadieh nadat we een tijdje in stilte hand in hand hadden gewandeld.
'It still stings of course but seeing Finley today made everything better,' antwoordde ik.
Nadieh schonk me een lieve glimlach en kneep even in mijn hand. 'N'awww such a family man!'
Ik haalde losjes mijn schouders op. 'There are just more important things than football sometimes, believe it or not!'
'Like me?' grinnikte ze en keek me toen met een engelenblik aan.
Ik keek haar terug aan en kreeg verliefde kriebels in mijn buik. 'Yes, like you. Most definitely you.'
Ik trok haar even tegen me aan om een kus op haar hoofd te drukken en na het lieve gebaar pletste ik met mijn voet opzettelijk wat water naar haar. Ik moest hard lachen toen ze twee meter van me wegrende en haar handen in haar zij plaatste.
'THEOOOO!'

Anne Ramsey


De trouwceremonie vond plaats in het kerkje van Tocopilla. Marjorie straalde van kop tot teen en ook de rest van de familie was supertrots op haar, vooral Martina omdat ze de eerste van haar kinderen was dat trouwde. Na de plechtigheid zaten mijn taken als bruidsmeisje erop en toen we van de kerk naar de receptie verhuisden, had ik even een momentje met Alexis.
'So did you like the ceremony?' vroeg ik benieuwd.
'Sí! It's beautiful to see my sister so happy. Did you enjoy being a bridesmaid?' vroeg hij vervolgens op een plagerig toontje aan mij.
Ik rolde mijn ogen. 'It was definitely an honour,' zei ik.
Op de receptie werd Alexis meteen aangesproken door verschillende mensen. Van familieleden die hem lang niet meer hadden gezien tot stadsgenoten die gewoon enorme fan van hem waren en een selfie wilden. Voor Alexis was het allemaal geen probleem en hij maakte graag tijd voor iedereen. Ik liet hem maar doen en ging ondertussen een praatje maken met Tamara. Even later kwam Alexis weer bij ons staan en uiteraard kon zijn zus het niet laten om een opmerking te maken.
'There you are, popular brother! Hijacking our sister's wedding, hmm?' grapte ze en stootte hem aan met haar elleboog.
'Pipe down, hermana! You know I'm not asking for it to get recognised,' vitte hij terug, maar wist wel dat zijn zus hem aan het plagen was. 'Now if you excuse me, I haven't had time yet for my favourite person,' grijnsde hij en legde zijn arm rond mijn schouders.
Tamara lachte hard en deed alsof ze beledigd was. 'And that isn't me?! Fine, I get it! Go be cheesy with Anne!' Ze knipoogde nog eens samenzweerderig naar mij en ging toen bij een ander groepje staan.
'My sister can be so annoying,' zuchtte Alexis dramatisch waarna hij ondeugend grijnsde. 'Luckily my other one is married now!'
'Don't be an ass!' grinnikte ik waardoor hij zijn armen nog strakker rond me legde. Hij verstopte zijn gezicht even in mijn hals waarna hij er cheeky een kusje plaatste.
'Okay, okay, I'll be nice,' grijnsde hij. 'It's a wedding after all!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen