Harry had ons met de auto naar een gebied buiten de stad gebracht. Het was heerlijk weer. Hij dacht dat buitenlucht vast wel goed voor me zou zijn. En dat was het vast ook wel. En dus had hij een wandeling gepland in het bos. En gezien hij ook nog een andere tas meegenomen had, zag ik die picknick middenin ook nog wel aan komen. Niet dat ik het erg vond overigens. Het was heel gezellig.
Harry deed overduidelijk moeite om me te vermaken en dat beviel me wel. We waren ver weg van het campus en dus zouden we geen bekenden tegen komen. Het was al bijna alsof we in Florida waren.
"Kom je eigenlijk nog wel vaker in Florida?" vroeg ik Harry nu voordat ik een slokje van mijn thee nam.
"Niet heel vaak. Soms, als ik er tijd voor heb, en zin in heb. Ik geloof dat er ook nog wel een aantal kledingstukken van jou liggen" vertelde Harry.
Ik dacht even na over wat ik kon missen, maar er viel me zo niets te binnen. Overduidelijk niet heel belangrijk dus.
"Dus geen grote veranderingen meer ondergaan in Florida?" vroeg ik vervolgens.
Harry dacht na en schudde uiteindelijk zijn hoofd "altijd heerlijk weer in Florida vergeleken met hier. Soms ga ik er heen als ik zin heb in stranden. Er was laatst een straatfeest, maar dat is overduidelijk minder leuk zodra je er alleen heen moet".
Ik had het best willen zien, maar het was nogal logisch dat ik daar niet bij was geweest. Ik wist dan ook niet of het per se logisch was om naar Florida te gaan met hem nu we in deze situatie zaten. Ik probeerde mezelf al te vervloeken voor die kus, maar dan zou het al helemaal uit de hand lopen.
"Ook geen spannende evenementen in de kunstenaarswereld plaats gevonden? Een gemaskerd bal? Een opera?"
Harry grinnikte "jawel. Maar ook daar is weinig leuks aan als je in je eentje bent. Meestal verzon ik een excuus om niet te komen".
Ik had het gevoel dat ik dus toch altijd wel iets toegevoegd had. Dat voelde wel ietwat vleiend moest ik toegeven.
"Ben jij nog op jacht geweest met Jamie en Dave?" vroeg Harry mij nu ook maar eens.
Ik begon te grinniken "ik heb Jamie nogal vaak afgesnauwd als hij me vroeg of ik mee ging. Dus nee, ik denk niet dat ik daar nog welkom ben".
Harry keek me fronsend aan. Ik glimlachte onschuldig.
"Maar..." begon hij vervolgens. Ik keek hem afwachtend aan. "Hoe gaan ze dan ooit iemand versieren?"
Ik begon te lachen "nou, niet. Soms, heel soms, lukt het Dave. Maar goed, dan kun je ook wel gokken wat voor een meid het dan is. Zeker geen relationship material, kan ik je zeggen".
Harry grinnikte "het lijkt me best lastig om relationship material te vinden tijdens het uitgaan. Natuurlijk zijn die mensen er wel, maar een gedeelte van de menigte is toch wel daar voor een eenmalig iets, gok ik zo".
Ik knikte bevestigend "Hanna, bijvoorbeeld".
Harry begon te zuchten "shh Lou, ik was haar net heel even vergeten".
"Oh?" vroeg ik grijnzend, nogmaals een slok nemend van mijn thee terwijl ik genoot van het warme zonlicht.
"Je was een veel betere kusser dan haar hoor, geloof me" vertelde hij nu.
"Waarom vind ik dat niet verrassend? Je weet donders goed dat onze kussen altijd geweldig voelen" zei ik nu grinnikend.
Harry grinnikte "jawel, maar ik ben het een beetje vergeten inmiddels. Zullen we herinneringen ophalen?"
Ik zuchtte "zo smooth. Maar zo goed". En dus kroop ik naar hem toe en ging ik er voor. Voor een gepassioneerde kus. Er was toch niemand in de buurt.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen