Foto bij 067

And she tucked herself
away in a corner,
quiet and foreign
to the crowd around her
and all that kept racing
through my head
is that the best kind
of beauty is the
kind that is mostly
ignored.
- Christopher Poindexter

Harry Styles


Toen ik me van mijn condoom had ontdaan, haar had geholpen het bloed op te kuisen, en mijn lakens had ververst, liep ik de badkamer weer binnen. Ze zat op het toilet en wiebelde ongemakkelijk heen en weer.
"Hoe voel je je?" vroeg ik, haar geamuseerd bestuderend. Schouderophalend keek ze tussen haar dijen.
"Het voelt vreemd. Weet je zeker dat dat was hoe het zou moeten werken?" vroeg ze. Ik lachte luid en zag grijnzend hoe ze zichzelf voorzichtig aanraakte waar ik daarnet nog haar onschuldigheid had weggenomen, als om af te tasten wat er veranderd was.
"Ik denk dat ik genoeg oefening heb gehad, dankjewel." Ze snoof en ging wankelend rechtstaan. Ze stond nog steeds niet echt stevig op haar slanke benen.
"Wel, het doet pijn. Ik denk dat het helemaal niet zo goed voelt als iedereen altijd zegt." klaagde ze met haar neus in de lucht, terwijl ze haar witte broekje weer aantrok. Ze liep langs me en waste haar handen fronsend in mijn wasbak.
Ik ging achter haar staan en sloeg mijn armen losjes rond haar middel.
"Geef het wat tijd. Het wordt beter, baby." mompelde ik in haar blonde golven. Ze droogde haar handen af aan het zwarte grote T-shirt dat ze droeg.
"Haz?" vroeg ze toen aarzelend.
"Hmm?"
"Was het goed voor jou?" fluisterde ze. Verward keek ik langs ons naar ons spiegelbeeld. Toen ik oogcontact met haar maakte, zag ik de onzekerheid in haar ogen.
"Wat?" mompelde ik ontzet. Ze slikte.
"Je hebt al zoveel meisjes gehad die duizend keer ervarener zijn. En beter. Ik bedoel... Ik weet wat je daarnet zei, maar nu je me gehad hebt..." Ik greep haar kaakbeen ruw beet en draaide haar hoofd, zodat ik haar abrupt het zwijgen kon opleggen met een verhitte kus. Haar verraste kreuntjes werden gesmoord, terwijl ik mijn hete mond slordig tegen de hare bewoog. Zonder de kus te verbreken, draaide ik haar om in mijn armen. Ze sloeg die van haar rond mijn nek en liet me mijn vingers met een goedkeurend geluidje onder haar T-shirt glippen. Langzaam streelde ik op en neer haar middel; ik was bijna in staat hem volledig te omvatten met slechts mijn handen. Fucking hell.
Haar mond viel open toen ik met mijn ene duim over haar tepel gleed, en ik maakte er gretig gebruik van om mijn tong rond de hare te laten draaien. Toen ik me lostrok, zoog ze haar lippen verlangend naar binnen.
"God." kreunde ze nagenietend, terwijl ik mijn arm stevig rond haar middel krulde en met de duim en wijsvinger van mijn andere hand rond haar mond veegde. Ze kuste mijn vingertop toen ik hem ruw tegen haar gezwollen lippen drukte.
"Het was fucking perfect. Beter dan al die andere meisjes samen." mompelde ik naar waarheid.
Hoe kon ze zelfs twijfelen aan haar effect op me? En het was in zoveel opzichten ook mijn eerste keer geweest. Nog nooit had ik een engel als haar tussen mijn lakens gehad, prachtig en onschuldig en fucking hemels. Slapen met iemand waar je van hield, was zo fucking veel mooier dan gelijk wat ik ooit had ervaren. Duizend keer mooier dan ik zelfs had durven te hopen. Zo één zijn met haar, zo verbonden, was het machtigste gevoel ter wereld. Shit, ik wilde haar opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw. Ik was fucking onstilbaar. En als het voor haar niet zo fucked up pijnlijk was geweest, had ik haar nooit van mijn hele fucking leven uit mijn bed laten ontsnappen. Diep in haar zitten, veel te strak en warm en zacht en nat en puur, was veruit het beste gevoel dat welke man dan ook mogelijk kon ervaren. Fucking subliem, mijn Lily. Het was het wachten meer dan waard geweest.
Maar net daarom verafschuwde ik mezelf. Want hoe kon wat voor mij het hoogtepunt van mijn leven was geweest, voor haar zo'n hel geweest zijn? Ze had er geen seconde van genoten. Ik had haar pijn gedaan. Was dat al geen bewijs dat ik haar niet hoorde te hebben?
Nu had ik haar definitief geruïneerd. Bevuild met mijn gretige, gulzige handen. Ik had er niet eens spijt van gehad toen ik me daarnet diep in haar zoete lichaam had begraven, als de klootzak die ik was.
Fuck, toen ze me had gevraagd met haar te slapen... Haar proberen af te wijzen had meer wilskracht gevergd dan ik ooit nodig had gehad. Wie kon mogelijk 'nee' zeggen tegen haar? Niemand zou de kans laten liggen haar te kunnen hebben. Ze was betoverend. Fucking sexy op de meest onschuldige, naïeve, schattige manier.
En ze had voor mij gekozen.
"Heb je er spijt van, baby?" vroeg ik. Ze schudde haar hoofd fel; haar mooie blonde golven dansten rond haar engelengezichtje.
"Nee." zei ze vrolijk. Ik knikte langzaam en liet mijn ogen over haar heen glijden. Ik had niet verwacht dat ik zo mogelijk nog meer van haar kon houden dan ik al deed, maar nu ik haar volledig had gehad... Hoofdschuddend streelde ik over de perfecte curve van haar rug. Geen idee met welke magie haar lichaam was gebouwd, maar de dingen die ze me had kunnen laten voelen, waren buitenaards. Ik verlangde nu alweer gevaarlijk hard naar het paradijs tussen haar benen.
Ze glimlachte liefjes en zette een stap naar me toe. Grijnzend kuste ik haar, met mijn handen rond haar middel, en die van haar ondeugend ineengevouwen achter haar rug. Ik kon onmogelijk genoeg van haar krijgen.
"Fuck, kom hier." gromde ik gesmoord, voor ik mijn palmen tot rond haar ribben liet glijden en haar dichter tegen me aan trok. Onmiddellijk plaatste ze haar kleine handen op mijn borstkas. Ze lachte nog eens schattig toen ik mijn lippen overal op haar gezicht en in haar nek drukte.
"Harry!" giechelde ze, schaterend toen ik in het puntje van haar neus beet en vervolgens een natte, slobberige kus op haar mond gaf.
"Vies!" zeurde ze geamuseerd. Met de achterkant van haar hand veegde ze over haar lippen. Ik grinnikte.
"Wat wil je de rest van de dag doen, prinses?" vroeg ik haar. Afwezig speelde ik met één van haar zachte plukken haar. Ze sloeg haar armen losjes rond mijn nek en keek me met schitteringen in haar prachtige ogen aan.
"Hmmm, knuffelen." begon ze op een zangerig toontje, voor ze kort van haar ene been op de andere wipte.
Ik luisterde grijnzend verder naar haar kleffe voorstellen: "En kussen. En naar films kijken die je haat, zodat je je verveelt en mij probeert af te leiden. En in bed liggen. En nog wat meer knuffelen." Hoofdschuddend nam ik haar hand in de mijne, en leidde haar naar mijn kamer. Grijnzend wilde ik haar al naar mijn bed brengen, maar een plotse wind liet me verstoord over mijn schouder kijken.
"Waarom staat het raam nog steeds open? Het is ijskoud buiten." gromde ik. Ik wendde me af om het te gaan sluiten, maar ze greep mijn bicepsen en hield me tegen.
"Nee, wacht! Laat het open!" smeekte ze me, abrupt serieus en zelfs lichtjes in paniek. Ik trok mijn wenkbrauw op.
"Open? Waarom? Of wil je doodvriezen?" sneerde ik. Ze schudde haar hoofd.
"Ik heb het warm." loog ze. Fronsend liet ik mijn ogen over haar gezicht flitsen. Toen knikte ik langzaam.
"Je bent bang door de brand." Onmiddellijk schudde ze haar hoofd.
"Wat? Harry, dat... Dat is belachelijk!" lachte ze zo fake, dat het bijna komisch werd. Al ging haar leven ervan af, ze kon onmogelijk liegen.
"Het was mijn fout, baby. De kamer gaat niet zomaar beginnen te branden." Ze tuitte haar lippen.
"Het was een ongeluk." verbeterde ze me. Ik wuifde het weg.
"Ik heb de club in de fik gestoken, oké? Niemand anders. En ik weet dat je het moet verwerken, maar de kans dat je zoiets opnieuw overkomt is klein, Lil. Je bent veilig nu." Ze gleed afwezig met haar vingertoppen over haar onderarm en haalde haar schouders op.
"Ik voel me gewoon nog steeds wat benauwd, dat is alles." ze ze zacht.
"Minimaliseer niet wat je voelt, Lily." gromde ik; ik wilde niet dat ze zaken voor me achterhield. Ze knikte langzaam.
Uiteindelijk zuchtte ze trillerig, en legde verslagen uit: "Vanaf ik mijn ogen sluit, zie ik hoe we gevangen waren in de club. En ik... Ik herinner me nog hoe ik dacht dat dat het einde kon zijn. Ik kan niet..." Haar stem viel weg.
"Ik kan het nog niet direct vergeten." vervolgde ze uiteindelijk op fluistertoon. Slikkend richtte ik mijn ogen op haar vingers, die ze nerveus in en uit elkaar vouwde.
"Ik had zo gehoopt dat dit niet zou gebeuren met je. Niet na alles wat je al overkomen is." mompelde ik hees. Ze fronste.
"Het is niet zo erg, Haz. Ik heb gewoon wat tijd nodig om te vergeten hoe bang ik was." zei ze zacht. Het was een tijdje stil.
"Ik neem je niets kwalijk, oké? Niets van dit alles is jouw fout." Slikkend overbrugde ze de weinige afstand tussen ons, zodat ze haar slanke armen rond mijn middel kon slaan. Ik knuffelde haar niet terug, maar ze gaf niet op en bleef me vasthouden.
"Je kan niet zomaar verbergen hoe je je erover voelt om mijn gevoelens te sparen, Lil. Doen alsof er niets aan de hand is, maakt mijn schuldgevoel niet kleiner." Ze drukte een zachte, tedere kus op mijn wang.
"Er is niets aan de hand." mompelde ze. Verslagen sloeg ik nu ook mijn armen rond haar heen. Ik knuffelde haar stevig.
"Het raam kan wel nog even open blijven." zuchtte ik na enkele seconden. Ze zei niets, maar kuste me slechts liefdevol. Het was meer dan genoeg voor me.

De rest van de dag spendeerden we samen onder de lakens. Ik had haar gemist - meer dan ik ooit zou durven toe te geven, dus de kans hebben haar zoete stem en lieve lachje de hele namiddag te horen, was fucking hemels. Zeker nu ik wist dat ik haar de volgende dag niet zou moeten verlaten.
Ik leunde achterover in mijn kussens, genietend rokend, terwijl ze schrijlings op mijn schoot zat en opgewonden vertelde over een domme grap die Niall enkele dagen geleden had uitgehaald met Aiden. Ik was niet geïnteresseerd genoeg om te luisteren naar het verhaal, en bestudeerde haar in de plaats bewonderend. Een gezonde blos kleurde haar bolle wangen, haar ogen schitterden vrolijk, en haar zachte mooie haar omlijstte haar blakende gezicht. Ze zag er oprecht gelukkig uit. En het idee alleen al dat ik misschien de oorzaak kon zijn, was voldoende om me euforisch te laten voelen.
Hoe kon ze mogelijk van me houden? Haar liefde was het laatste wat ik verdiende. Hoe was ik, een grote fuck up, er in godsnaam in geslaagd het hart van het meest perfecte meisje ter wereld te veroveren?
Ik glimlachte lui naar haar toen ze haar verhaal beëindigde. Beschuldigend duwde ze tegen mijn borstkas.
"Je hebt geen woord gehoord van wat ik je net verteld heb, toch?" zei ze. Ik grijnsde en liet mijn hand via haar heup omhoog glijden, tot ik haar ene borst in mijn palm kon nemen. Langzaam masseerde ik hem. Ze sloeg mijn vingers echter weg en kneep haar ogen tot spleetjes, al krulden haar mondhoeken toch omhoog. Onaangedaan door haar frustratie, nam ik een trek van mijn sigaret. Terwijl ik de rook uitblies, ging ik rechtop zitten. Ik hield mijn sigaret tussen wijs- en middelvinger; met mijn andere arm trok ik haar tegen me aan, zodat ik haar intens kon kussen. Ze maakt echter een ontzet geluidje toen ze de prominente, scherpe smaak van nicotine op mijn tong proefde.
"Ugh." klaagde ze verafschuwd, nadat ze haar gezicht had weggedraaid. Met een hese kreun kuste ik haar volledige gezicht, voor ik haar kin greep en haar zoete mond weer op de mijne dwong. Ik voelde hoe ze haar neus optrok, maar desondanks bewoog ze haar lippen deze keer wel tegen die van mij. Toen ik me met een sensueel smakje weer lostrok, en haar met een intense blik bleef aanstaren, stak ik mijn sigaret opnieuw in mijn mond. Ze opende die van haar lichtjes, in een verwonderd gebaar, terwijl ze met grote ogen naar het oplichtende puntje keek. De rookwolk tussen ons hulde haar kort in een waas, maar zuchtend aaide ik over haar wang toen de nevel weer opklaarde. Deze keer kuste ze me zelf verlangend, duidelijk niet langer gevend om de verboden smaak van de sigaret. Ze greep mijn schouders en drukte zich dichter tegen me aan, terwijl ik haar tong langzaam en haast zwoel masseerde met die van mij. Blindelings duwde ik de peuk uit op de rand van mijn bed, voor ik mijn beide armen steviger rond haar heen sloeg en ons omdraaide. Met haar benen rond mijn middel liet ze zich neerleggen op mijn witte laken.
"Harry." zuchtte ze, terwijl ze haar heupen opduwde. Ze drukte haar hielen in het matras en kromde haar rug lichtjes, met een zachte, hoge kreun genietend van mijn liefkozingen. Tevreden glimlachend streelde ze door mijn haar. Ik kuste haar jukbeen en duwde mijn T-shirt omhoog, zodat ik haar perfecte bovenlichaam kon onthullen. Zwaar ademhalend richtte ik me wat op, zodat ik haar kon bestuderen. Fuck.
Mijn hand trilde uit puur verlangen naar haar, merkte ik, toen ik hem rond haar slanke heup krulde. Slikkend betastte ik haar, terugdenkend aan eerder op de dag. Haar jonge lichaam was er amper in geslaagd me te nemen. Shit, ze was zo klein. Zo fucking broos. De lengte van mijn hand bedekte de volledige breedte van haar kleine buik. Ongelovig schudde ik mijn hoofd, nu alweer intens verlangend naar het zoete gevoel één te zijn met haar. Ik streelde verder, tot aan de glooiing van haar borsten. Mijn ademhaling verliet mijn mond haperend toen ik de stof verder omhoog duwde. Ze hield het voor me vast, met verlegen blosjes op haar wangen, terwijl ik voorover boog en mijn geopende mond op de beginnende welving van haar decolleté drukte. Overal liet ik grote, natte sporen achter op haar roomblanke huid, tot ik haar tepel tussen mijn tanden nam en mijn tong er kort langs liet glijden. Ze kreunde nog eens verleidelijk. Ik gromde en nam haar andere borst in mijn hand. Ik wilde haar constant goed laten voelen; haar tonen hoe ze haar eigen lichaam meer kon leren te appreciëren.
Toen ik me oprichtte, duwde ze mijn grote T-shirt met rode kaken over haar lichaam naar beneden. Met een kleine glimlach kuste ik haar roze lippen opnieuw.
"Haz?" vroeg ze zachtjes, tussen kusjes door.
"Hmm?"
"Wat nu?" fluisterde ze. Onzeker keek ze naar me op, voor ze kort over mijn wang streelde. Erna legde ze haar hand slikkend op mijn rug. Haast teder gleed ze met haar zachte vingertoppen over de littekens en onregelmatigheden op mijn huid.
"Wat bedoel je?" antwoordde ik. Ik krulde mijn hand rond haar bovenbeen en keek haar afwachtend aan.
"Ik bedoel: wat nu met ons? Wat is er veranderd?" Ik zag in haar ogen dat ze het bijna niet durfde te vragen. Ik zuchtte.
"Ik wil dit proberen, Lil. Jij en ik."
"Dus..." begon ze hoopvol, met grote onschuldige ogen wachtend op mijn antwoord.
"Dus, jij bent de mijne, ik ben de jouwe. Als je me wilt, tenminste." knikte ik. Direct ontspande ze onder me, terwijl ze een ademloze, vrolijke lach liet horen. Het leek het antwoord te zijn dat ze had willen horen.
"Natuurlijk wil ik je!" zei ze snel, met de breedste glimlach die ik ooit op haar gezicht had gezien. Ik grijnsde.
"Mooi zo." mompelde ik, voor ik haar opnieuw intens kuste. Haar handen gleden over me heen, elke imperfectie onderzoekend, terwijl ik liefkozend op en neer haar zij streelde. Met het besef dat ze eindelijk officieel mijn meisje was, kwam een gevoel van oprecht geluk, groter en tastbaarder dan ik ooit had ervaren. Als het van mij afhing, liet ik haar nooit meer gaan. Ik zou fucking gek moeten zijn mijn grote liefde ooit nog uit mijn handen te laten glippen.
Iets in me besefte dat dit een naïeve gedachte was, en dat ik het op en dag sowieso zou moeten doen. Het was onvermijdelijk. Maar de andere, meer optimistische kans, overtuigde mezelf ervan dat ik haar had - ze was compleet, onomkeerbaar, en voorgoed de mijne.
Toen ik me lostrok, giechelde ze schattig, voor ze haar hand voor haar mond sloeg.
"Ik ben echt heel gelukkig." zei ze zachtjes. Mijn hart vulde zich met een zalige warmte. Dat was alles wat ik wilde: haar geluk.
Ik grinnikte en kuste haar wang.
"Mmm, ik ook, baby." humde ik, zuchtend vervolgend: "Zo fucking gelukkig. Fuck. Ik hou van je."
Ik kuste haar teder, voor ik met mijn neus langs de hare streelde en zuchtte: "Ik hou zo ongelooflijk fucking veel van je." Ze stootte een verwonderd geluidje uit, terwijl haar mondhoeken zo mogelijk nog meer omhoog krulden.
"Ik ook van jou." fluisterde ze. Mijn hart hamerde haast uit mijn borstkas. Met een verlangende blik in haar ogen kuste ze me opnieuw.
"Ik kan het nog steeds niet geloven." prevelde ze tegen mijn lippen. Ik kantelde mijn hoofd en boog volledig over haar heen, mijn handen naast haar hoofd op mijn matras.
"Wat?" mompelde ik gesmoord. Ze duwde me enkele tellen van haar weg.
"Dat je hetzelfde voelt." Ik snoof en kuste haar opnieuw. Mijn krullen vielen langs haar gezicht.
"Het was zo fucking duidelijk. Ik zou alles voor je doen." ademde ik in haar mond. Ze nam mijn onderlip tussen die van haar en trok haar ene been op. Haar knie raakte mijn middel. Toen ik me lostrok, schudde ze haar hoofd.
"Het was helemaal niet duidelijk! Je duwde me van je weg!" protesteerde ze. Zuchtend duwde ik mijn lippen op die van haar.
"Omdat ik je wilde beschermen." mompelde ik. Ze kuste me enkele seconden, maar duwde me toen weer achteruit. Ik streelde met mijn duim over haar jukbeen.
"Als ik je niet zo graag zag, zou ik bij je gebleven zijn, ongeacht de risico's. Wat er de laatste weken gebeurd is... Ik ben compleet fucked up, baby." zei ik zacht. Haar mond viel open.
Nog voor ze iets had kunnen zeggen, vervolgde ik: "Je denkt dat jij het niet kan geloven? Shit, je weet nog niet half hoe ik me voel. Ik heb niets gedaan om je liefde te verdienen." Ze schudde haar hoofd en richtte zich op met haar ene hand achter zich, zodat ze me nog eens kon kussen. Ik legde mijn hand in haar nek en humde genietend.
"Je bent veel te hard voor jezelf. Je hebt me zo blij gemaakt, Harry. En je doet zoveel meer dan je denkt." fluisterde ze. Ik legde haar weer neer en kuste haar vuriger dan voorheen. Met mijn hand op haar rechterdij duwde ik haar benen verder open, voor ik mijn heupen volledig tegen de hare drukte en mijn vingers in haar golven verstrengelde. Ze opende haar mond gewillig voor me, en greep mijn bicepsen toen ik haar T-shirt met mijn handen rond haar middel weer wat omhoog sjorde. Direct drukte ik mijn volledige lichaam tegen het hare, haar buik tegen die van mij en mijn krullen verstrengeld in haar zachte blonde golven. Toen ik me achteruit boog, legde ze haar hand kreunend protesterend in mijn nek, en hief ze haar hoofd op, zodat ze haar lippen rond mijn bovenlip kon vouwen. Ik gromde goedkeurend, en keek met verwijdde pupillen hoe ze, nadat ze haar tong heel zachtjes, haast plagerig kort, langs die van mij had laten glijden, weer neer ging liggen en haar lippen naar binnen zoog met half gesloten ogen. Erna likte ze er langzaam over, en zuchtte tevreden, mijn achtergebleven smaak nog proevend. Haar kleine hand gleed langzaam van mijn nek tot op mijn borstkas.
"Waarom ging je ervan uit dat ik al wist dat je van me houdt?" vroeg ik opeens. Verward keek ze naar me op.
"Wat?"
"Daarnet zei je dat ik het al wist." verduidelijkte ik ongeduldig. Ze knipperde enkele keren met haar wimpers, voor ze zich rechtop duwde.
"Het boek." zei ze enkel zachtjes, na enkele seconden fluisterend, toen ze mijn niet-begrijpende blik zag: "Je verjaardagscadeau." Ik bleef haar nog een tel verdwaasd aanstaren, maar keek toen fronsend naar mijn blauwe sportzak even verder. Ik gleed vanonder mijn warme lakens en verliet het warme bed, onmiddellijk rillend toen ik de kille lucht in de kamer op mijn verhitte huid voelde. Lily trok het laken evenzeer op, tot aan haar kin. Zuchtend hurkte ik naast mijn tas en ritste het open. Met het boek in mijn handen wandelde ik naar haar terug. Ze schoof op haar knieën naar me toe toen ik op de rand van mijn matras ging zitten en aarzelend naar de letters op de kaft staarde.
"Kijk." fluisterde ze, terwijl ze haar ene hand als steun op mijn schouder legde, en met de andere het boek opende. Verwonderd bleef ik naar haar prachtige gezicht staren, geduldig wachtend tot ze de juiste pagina had gevonden.
"Hier." Ze wees de onderlijnde zin aan: 'You know I love you'. Ik fronste en liet mijn vingertoppen over het papier glijden.
"Wanneer Daisy Gatsby ziet." verklaarde ze. Slikkend keek ik haar weer aan. Ze bloosde.
"Het lijkt zo stom nu. Maar ik wist niet wanneer ik je ooit opnieuw zou zien, en ik wilde dat je wist hoeveel je voor me betekent." zei ze beschaamd.
"Lily..." begon ik hees. Ze haalde haar schouders op.
"Het maakt niet uit. Je weet het nu hoe dan ook." glimlachte ze. Ze liet haar hand zakken, en streelde met haar blik op mijn lichaam gericht over de huid op mijn rug. Ongelovig keek ik weer naar de woorden voor me. Shit, al die tijd geleden had ze me al duidelijk proberen te maken dat ze van me hield. Dan al was het wederzijds geweest. Mijn schuldgevoel groeide toen ik me herinnerde hoe licht ik over haar perfecte cadeau was gegaan. Fuck, ik was een klootzak.
"Vanwaar komt deze?" schrok ze me opeens op.
"Hmm?" Verstoord keek ik naast me, recht in haar grote ogen. Ze streelde over mijn zij
"Deze." herhaalde ze zacht, en op ongeruste toon. Ik hief mijn arm verward op en keek naar het korte, dikke, zilverkleurige litteken ter hoogte van mijn middel. Ik fronste en keek schouderophalend weer naar het boek voor me.
"Ik weet het niet zeker meer." mompelde ik. Ze maakte een ontzet geluidje.
"Wat? Harry, dit moet een serieuze verwonding geweest zijn!" zei ze verontwaardigd. Zuchtend richtte ik mijn ogen weer op de rafelige markering op mijn gehavende huid.
"Ik herinner me niet waar al mijn littekens vandaan komen, Lil. Ik denk dat ik deze heb gekregen in mijn eerste jaar in New York. Ik was dronken, was zo dom om te vechten met een groep, geen idee meer waarom. Een van hen had een mes bij. Het viel allemaal nog mee. Het was maar een schrammetje." mompelde ik afwezig.
"Een schrammetje?" herhaalde ze geschokt. Ik reageerde niet.
"Vroeg je daarom zo vaak naar mijn cadeau? Omdat je dacht dat ik het had gelezen en niet hetzelfde voelde?" vroeg ik in de plaats. Onthutst staarde ze me aan toen ik mijn ogen in haar reusachtige boorde.
"Ik... Wat? Harry, je hebt een verwonding van een mes gehad en nu begin je plots over...?"
"Niet mijn eerste of mijn laatste. Ik leef nog." antwoordde ik kort en ongeduldig, voor ik het boek dichtklapte en omhoog hield.
"Je hebt al die tijd geloofd dat ik niet van je hield?" drong ik aan. Ze slikte, maar schudde haar hoofd toen verbluft.
"Eh... Ja, ik denk dat... Ja." zei ze, nog steeds wat in de war. Met een bezorgde frons staarde ze weer naar mijn zij.
"Lily... Fuck. Ik heb nooit verder gelezen dan je boodschap aan de binnenkant van de kaft." bekende ik. Slikkend keek ze in mijn ogen.
"Dat vermoedde ik daarnet al." zei ze zacht. Ik vloekte nog eens.
"Het ligt niet aan jou, oké? Of aan je cadeau. Het was fucking perfect. Ik kan gewoon niet..." Ik hield op met praten. Ze schoof wat dichter naar me toe, haar benen open - een achter mijn rug op het matras, de andere over mijn knie en bungelend tussen die van mij. Ik sloeg mijn arm rond haar middel en legde mijn vrije hand op haar heup.
"Door Mike?" vroeg ze voorzichtig. Fronsend bestudeerde ik haar prachtige gezicht.
"Ik weet dat je niet graag binnengaat in Columbia omdat het je aan hem doet denken. Het is logisch dat boeken dat dan ook doen." verklaarde ze langzaam. Bijtend op haar onderlip legde ze haar kleine, zachte palm op mijn buik.
"Ik had moeten nadenken voor ik je dat boek gaf." fluisterde ze. Met een verwonderde zucht bestudeerde ik mijn meisje. Shit, ik was een open boek voor haar. Het verraste me dat het me zo gelukkig maakte.
"Nee. Je bent... Je bent zo fucking lief." mompelde ik, kwaad dat het me na al die maanden nog steeds kon verbazen. Ze was onwerkelijk.
"Ik hou van je." zei ze enkel. Ik vouwde mijn hand rond haar kaakbeen en bracht haar gezicht dichterbij. Teder kuste ik haar volle, roze lippen, voor ik mijn boek onhandig op de grond liet vallen en me opzij boog. Ik kroop over haar heen en legde haar met mijn arm rond haar middel neer op mijn bed. Ze opende haar benen verder voor me, en aanvaardde mijn abrupt sensuelere kus gretig. Ze liet korte, zachte kreuntjes horen, duidelijk onbewust, en kamde langzaam door mijn bruine haar. Ik rolde mijn heupen vooruit tussen haar dijen, en ademde met een genietende zucht uit in onze kus. Plots draaide ze haar hoofd en trok aan het laken onder ons. Ze wriemelde heen en weer, tot ik me oprichtte en haar met een opgetrokken wenkbrauw aankeek.
"Ik heb het koud." klaagde ze, terwijl ze haar heupen omhoog duwde en het deken vanonder onze lichamen wurmde.
Rollend met mijn ogen hielp ik haar eronder te kruipen, mompelend: "Jij wil het raam open laten. Ik heb hier niets mee te maken." Ze reageerde niet, maar trok het over onze halfnaakte lichamen.
"Hmmm. Beter?" vroeg ik, voor ik mijn armen stevig rond haar heen sloeg en me met mijn mond tegen die van haar tegen haar aan nestelde. Ze giechelde gesmoord en liet haar benen tussen de mijne glijden.
"Veel beter." zuchtte ze tevreden.

De volgende dag werden we ruw gewekt door mijn ringtone. Ik kreunde gefrustreerd en reikte naar mijn gsm om het geluid uit te schakelen, maar ik vond niets op de tast. Verslagen zuchtend liet ik het rinkelen; ik liet mijn hand weer onder Lils grote T-shirt glijden, tot tussen haar schouderbladen. Ze bewoog ontevreden vanuit haar positie op me.
"Neem op." klaagde ze tegen mijn nek.
"Ze bellen later wel terug." gromde ik. Na enkele seconden greep ze het kussen naast ons en klemde het over haar oren. De schelle toon werd zo mogelijk nog ondraaglijker toen mijn mobiel evenzeer begon te zoemen.
"Harry!" zeurde ze. Ze gooide het kussen weer weg en richtte zich op.
"Blijf liggen." snauwde ik, kwaad dat ze mijn warmte wegnam door zich van me los te maken. Fronsend opende ik mijn vermoeide ogen en greep haar middel in mijn grote handen, maar ze griste mijn gsm van mijn nachtkastje en dropte het in mijn hand.
"Fuck off." mompelde ik nog, voor ik opnam.
"Wat?" blafte ik hees. Met een tevreden zucht ging Lil weer op me liggen. Ze kuste mijn borstkas.
"Ook een goedemorgen." mompelde Jim.
"Wat moet je, Jim?" zei ik. Ik liet mijn vingers door Lily's zachte haar glijden.
"Zeg 'hallo' tegen Jim van me." prevelde ze tegen mijn hals.
"Als je 'hallo' tegen Jim wil zeggen, bel je hem zelf maar." sneerde ik. Ze richtte haar gezicht op en keek me met slaperige ogen aan. Schattig glimlachend drukte ze haar lippen tegen mijn kaaklijn.
"Wie was dat?" vroeg Jim vrolijk.
"Lil." zuchtte ik, met mijn ogen rollend. Ik haatte dat hij van me verwachtte een ander meisje naast me te hebben.
"Doe haar de groeten!" zei hij. Ik gromde gefrustreerd en drukte een snelle kus op Lily's hoofd, voor ik rechtop ging zitten en het laken van me afsloeg. Ik hielp haar van mijn schoot, en zag fronsend hoe ze naast me neer ging liggen en met een vredige uitdrukking op haar knappe, jonge gezicht haar ogen weer sloot.
"Zal ik haar mijn gsm doorgeven? Dan kunnen jullie gezellig praten en mij laten slapen." spotte ik koeltjes. Jim grinnikte.
"Dus alles is in orde tussen jullie?"
"Hmmm." Ik gleed uit bed en sloeg mijn armen rillend rond me heen. Ik grimaste toen ik diep zuchtte en wolkjes uit mijn mond zag komen. Fucking hell.
"Mag het raam dicht, baby? Het vriest hier bijna." onderbrak ik Jims nutteloze gesprek. Ik draaide me om en keek naar mijn engel in bed. Ze knikte en verborg zich wat meer onder mijn warme laken.
"Stoor ik, baby?" zei Jim met een hoog stemmetje. Ik knarste met mijn tanden en sloot mijn raam.
"Hou je fucking mond en ga Gina nog wat neuken." snauwde ik. Ik draaide me om toen ik Lily zacht hoorde giechelen achter me. Hoofdschuddend keek ik haar aan, terwijl ze geamuseerd lachte in haar hand.
"Fuck Rose en haar grote mond." gromde Jim aan de andere kant van de lijn.
"Hey, let op je fucking woorden." Ik zette mijn hand op mijn heup en fronste ongeduldig.
"Waarom bel je?" zuchtte ik toen.
"Kan je zo snel mogelijk even langskomen? Ik heb een nieuw trainschema voor je." Ik zuchtte verveeld.
"Ik doe momenteel geen wedstrijden."
"Dat wil niet zeggen dat je niet fit moet blijven. Ik heb je je lichaam de voorbije weken al genoeg laten verneuken. We hebben heel wat schade in te halen, Harry."
"Fuck, oké. Nog iets?" snauwde ik. Hij humde.
"Ik wil nog iets anders met je bespreken. Ik kan je misschien helpen iets bij te verdienen." Ik trok mijn wenkbrauw op.
"Is het legaal?" vroeg ik. Lily duwde zich op en keek me wantrouwig aan. Ik grijnsde naar haar.
"Wat? Natuurlijk! Doe niet zo dom! Je weet hoe ik denk over illegale shit!" snauwde hij.
"Dan ben ik niet geïnteresseerd. Tot straks." antwoordde ik kortaf.
"Harry!" riep hij nog, maar ik drukte het gesprek al weg en wandelde terug naar bed.
"Legaal? Haz, je gaat toch niets..." begon ze al, zich rechtop duwend met haar ellebogen, terwijl ik mijn gsm weer op mijn nachtkastje legde.
"Het is Jim, wat denk je nu zelf? Hij heeft één of andere saaie job voor me. Compleet wettelijk." mompelde ik verveeld. Ik kroop naar haar toe en schoof naast haar onder mijn laken. Ze knikte langzaam.
"Ga je het doen?" Ik zette mijn ene elleboog als steun naast haar schouder en liet mijn vrije hand gluiperig onder haar shirt glippen. Teder streelde ik over haar onderbuik.
"Hmmm. Ik heb niet veel keuze. Ik ben praktisch blut."
"Ik kan je hel..."
"Spreek het zelfs niet uit." Verslagen haalde ze haar schouders op. Ik ontspande en boog over haar heen, zodat ik haar teder kon kussen.
"Goed geslapen, baby?" veranderde ik van onderwerp. Glimlachend kamde ik door haar blonde haar. Ze lachte liefjes terug.
"Perfect. En jij?" Ik klom over haar heen en kuste haar zachtjes.
"Als een roos." Bedachtzaam keek ze in mijn ogen.
"Ik denk dat ik ook een andere job moet zoeken." zei ze toen. Fronsend leunde ik achteruit.
"Wat? Waarom?"
"De club is er niet meer, dus dat kan ik vergeten. En als ik huur wil blijven betalen..." Ik schudde mijn hoofd resoluut.
"Lily, nee."
"Hoezo nee? Ik kan niet elke maand een vast bedrag van mijn rekening halen, Haz! Mijn ouders zouden direct weten dat er iets aan de hand is!"
"Dan betaal je geen huur. Kan me geen fuck schelen." Verontwaardigd opende ze haar mond.
"Lily, denk na! Je bent zeventien! Je zou niet moeten werken in een shitty club om hier te kunnen wonen, oké? We leven hier bijna met tien! Denk je dat het iemand kan schelen dat je niet meebetaalt?"
"Maar ik wil betalen!" Ik rolde met mijn ogen.
"Natuurlijk." mompelde ik binnensmonds. Fucking koppig als altijd, mijn eigenzinnige meisje. Ik aaide over haar wang en gromde gefrustreerd toen ze weg boog van mijn aanraking.
"Baby doll, luister. Je werkt je nu al te pletter voor school. En ik ken je, oké? De examens komen er bijna aan. Ik denk niet dat je andere afleiding kan gebruiken."
"Het lukt me wel!"
"Je bent nu al aan het stressen over al je deadlines! Ik laat je er geen nieuwe verantwoordelijkheid bij nemen!" Ze kneep haar ogen tot spleetjes.
"Ik ben niet aan het stressen!" loog ze. Ik snoof en liet mijn hand tot op haar bovenbeen glijden.
"Ik heb je studieplanning gisteren na het avondeten op de salontafel zien liggen. Dertien uur studeren op je rustigste dag? Je bent duidelijk aan het stressen." Ze pruilde verwaand.
"Ik kan het wel aan." zeurde ze.
"Dat weet ik. Maar geef jezelf nog wat ruimte om te ademen." Ik zuchtte diep en boog over haar heen, terwijl ik mijn hand omhoog liet glijden, tot vlak onder haar broekje.
Haast zwoel kuste ik haar. Ze greep mijn haar reflexmatig en spreidde haar benen wat meer, terwijl ze haar heupen onbedoeld wat omhoog duwde, recht in mijn palm. Ik vouwde mijn hand rond haar hitte en verstevigde mijn greep.
Met een klagerige kreun kuste ze me terug.
"Leid me niet zo af." klaagde ze gesmoord. Ze bewoog haar heupen oncontroleerbaar in mijn grote hand.
Ik duwde mijn tong in haar warme zoete mond en grijnsde.
"Harry." zuchtte ze gefrustreerd, al kantelde ze haar hoofd toch en trok aan mijn haar toen ik met de hiel van mijn hand haar meest gevoelige plekje masseerde, over haar dunne broekje.
Ik vouwde mijn lippen rond haar nek.
"Je kan misschien zoeken naar een job na de examens. Wat denk je daarvan, baby? Goede deal?" fluisterde ik in haar haar, voor ik speels aan haar oorlelletje likte. Ze liet me haar broekje opzij duwen en mijn vingers rond haar heen cirkelen.
"Oh." kreunde ze.
"Hmm? Wat denk je?" drong ik aan, toen ze niet antwoordde.
"Haz, ik weet niet of ik..." Ik trok mijn hand al terug weg, maar ze greep mijn pols en keek me smekend aan.
"Oké! Oké. Na mijn examens." ging ze op wanhopige toon akkoord. Grijnzend kuste ik haar weer, maar ze boorde haar nagels met een gefrustreerde hum in mijn schouder.
"Ik haat het wanneer je wint." klaagde ze.
"Ik win altijd." mompelde ik hees tegen haar mondhoek. Ik schoof achteruit en greep haar onderbenen. Moeiteloos trok ik haar naar me toe, en dwong haar in de voor mij gewenste positie te gaan liggen. Ze was zo fucking klein; ik kon doen met haar wat ik wilde. Ze plooide haar benen toen ik haar broekje voor haar uittrok. Grijnzend ging ik weer boven haar hangen, terwijl ik haar dijen spreidde met mijn hand op haar knie, en dezelfde vingers vervolgens tegen haar drukte. Ze jammerde zachtjes; ze was nu alweer zo fucking gevoelig. Ik verzamelde haar opwinding op mijn vingertoppen en streelde amper voelbaar over haar heen.
Ik rekte het zo lang mogelijk. Vlak voor ze kreunend en wriemelend kwam, trok ik mijn hand weg.
"Harry!" piepte ze ontzet. Onrustig ademde ze onder me, terwijl ze haar tenen krulde tegen mijn dijen en haar heupen opduwde tegen die van mij. Ik greep de rand van haar T-shirt en duwde het omhoog. Met een ontevreden zucht liet ze me het over haar hoofd uittrekken. Kwaad kneep ze in mijn arm toen ik het achteloos op de grond liet vallen. Ik grinnikte slechts en kuste haar.
"Je bent zo wreed." zei ze kwaad in mijn oor, toen ik haar nek kuste.
Pas na een paar minuten vol kussen en sensuele liefkozingen, bracht ik mijn hand weer tussen haar benen. Ik streelde opnieuw over haar heen. Ze ontspande en zuchtte tevreden, haar rug krommend en haar arm boven haar hoofd op het kussen laten rustend. Zelfgenoegzaam bestudeerde ik haar. Ik zag nu al dat haar genot groter was dan voorheen. Ik deed hetzelfde: vlak voor ze kwam, trok ik mijn hand weg. Reflexmatig vloog die van haar al naar beneden om af te werken waarmee ik begonnen was - zo fucking wanhopig was ze intussen, maar ik greep haar pols en duwde hem genadeloos weg.
"Haz!" zei ze kwaad. Ik humde tevreden en liet mijn ogen over haar naakte, rusteloze lichaam glijden. Shit, ze verlangde zo naar verlossing. Nog niet...
Er was iets zo verleidelijks aan deze hele situatie. Mijn meisje, op het randje van krankzinnig en radeloos verlangend naar mij. Mijn aanraking. Ze kronkelde kort onder me, en vocht in mijn greep. Ik zag de twijfel in haar ogen: zou haar gekmakende lust het winnen van haar zo verlegen, zo onschuldige kant? Ik liet haar pols los en trok mijn wenkbrauw uitdagend op, maar ze staarde slechts terug met onregelmatige ademhaling. Verder deed ze niets. Haar hand trilde, maar ze hield zich in. Ze durfde zichzelf niet aan te raken. Mijn mondhoeken krulden omhoog.
"Wat doe je?" vroeg ze wanhopig. Ik schudde mijn hoofd en kuste de welving van haar borsten opnieuw. Na een tijdje herhaalde ik mijn eerdere handelingen.
"Niet stoppen, alsjeblieft." smeekte ze, toen ze mijn ruwe vingers weer tegen zich voelde. Een schokje schoot door haar lichaam, en verbluft kreunde ze.
"Voelt goed, baby?" Ze knikte met grote ogen.
"Zo goed." fluisterde ze ongelovig. Ik humde goedkeurend. Ik grijnsde toen ik de geluiden van mijn vingers tegen haar kon horen. Ze was fucking nat. Ik had haar compleet gek gemaakt.
Haar ademhaling werd al snel onregelmatiger, en haar rug krommend, bewoog ze onrustig onder me.
"Oh god." kreunde ze wanhopig, voor ze haar mond al opende om met een laatste uitroep te komen. Vliegensvlug trok ik mijn hand weer weg. Ze snakte naar adem en kneep haar ogen met een haast gepijnigde gezichtsuitdrukking dicht. Met haar tanden op elkaar geklemd sloeg ze haar onderarmen voor haar ogen.
"Ik haat je." jammerde ze op woedende toon. Ze probeerde haar benen dicht te klemmen om zichzelf uit haar lijden te verlossen, maar ik duwde ze open en bleef haar wriemelende lichaam neergedrukt houden. Het huilen stond haar nader dan het lachen.
"Ik ga je laten komen, schatje. Gewoon nog eventjes geduld, oké?" Ze schudde haar hoofd.
"Nee, niet oké!" protesteerde ze met haar jonge, geëmotioneerde stem. Ik duwde haar golven uit haar gezicht, en greep haar hand vast toen ze mijn vingers kwaad wegsloeg.
Toen ik haar even later een vierde keer bijna liet komen, maar mijn hand net op het einde weer wegtrok, snikte ze uit pure woede en onmacht.
"Stop het!" riep ze. Haar wangen waren bol en rood, en een verleidelijk, glanzend laagje inspanning lichtte haar perfecte, goddelijke lichaam op. Mijn mond waterde. Met felle, reusachtige ogen en wilde golven duwde ze zich rechtop. Ik krulde mijn ene arm rond haar fijne middel en kuste haar verlangend, want shit, ze was mooier dan ooit. Tevergeefs probeerde ze me achteruit te duwen, maar ik bleef haar kleine, slanke lichaam omarmen, en streelde teder over haar zachte huid.
"Ik wil niet dat je me kust! Ik wil dat je me goed laat voelen!" snauwde ze, toen ze haar gezicht had gedraaid en woest in mijn armen klauwde met haar vingers. Ik had haar nog nooit zo onrustig meegemaakt. Ze kon niet ophouden met bewegen, wanhopig manieren zoekend om zichzelf de verlossing te schenken waar ze zo naar verlangde. Trillend staarde ze in mijn ogen.
"Als je maar niet denkt dat ik ooit nog iets voor jou doe!" Ik grinnikte geamuseerd, en compleet vertederd door haar streelde ik over haar wang.
"Raak me niet aan!" Ze sloeg mijn arm weg. Ik trok een wenkbrauw op.
"Oh nee? Hoe ga je dan komen?" Ze opende haar mond verontwaardigd.
"Ik bedoel: raak me niet aan waar het niet nodig is!" protesteerde ze met haar heldere stem. Ik duwde haar achterover en legde haar weer neer.
"Waar is het dan nodig, baby?" pestte ik. Grijnzend duwde ik haar benen open. Ze kreunde direct.
"Daar?" Mijn hand zweefde over haar heen. Met waterige ogen hief ze haar bekken op.
"Alsjeblieft, Harry. Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft." smeekte ze. Fucking hell. Ik werd elke seconde harder en harder, tot ik ervan overtuigd was dat ik op het punt stond te barsten. En haar zo wanhopig horen vragen haar te laten komen, hielp allerminst. Ik had nog nooit zoiets sexys gezien als dit. Zo fucked up prachtig, zo verlangend naar me. Ik besloot haar te geven waar ze al zo lang op aan het wachten was.
"Hmmm." Ik streelde over de binnenkant van haar benen, en klakte met mijn tong. Haar borstkas ging wild op en neer. Ze zou nog geen halve minuut nodig hebben.
"Zo fucking nat. Ik heb mijn lakens voor niets ververst." zuchtte ik nep-teleurgesteld. Haar wangen kleurden bloedrood. Opgewonden keek ik naar de sporen die haar opwinding op mijn bed hadden gemaakt.
Plagerig streelde ik weer over haar heen, met mijn duimen over de rozige, kussenachtige huid rond haar minuscule opening. Ze voelde heet en gezwollen tegen mijn vingertoppen.
Met een ontzette kreun boorde ze haar tanden in haar onderlip. Nog geen tien seconden later bewoog ze ongecontroleerd onder me, en rolden haar ogen weg. Ze bewoog gewillig mee met mijn hand, al haar verlegenheid aan de kant schuivend, en strekte haar tenen. Met een hoge kreun kneep ze het laken fijn tussen haar vingers. Ik had haar nog nooit zo hard zien genieten van mijn aanraking als nu. Ik bracht mijn lippen tot bij haar oor en siste haar de meest vulgaire dingen die ik kon bedenken toe, maar het leek enkel bij te dragen tot haar lust. Ze kraste over mijn rug, kronkelde onder me, snikte haast uit puur, bijna ondraaglijk groot genot. Ik had haar alles kunnen vragen, haar alles kunnen laten beloven of zeggen of doen, met slechts de veelbelovende aanraking van mijn vingers. Ik had haar volledig in mijn macht. En haar zo onderdanig, zo betoverend sexy zien liggen onder me, was bijna genoeg om zelf te komen.
"Harry, ik..." piepte ze wanhopig. Haar lippen verwijdden, en ruw bleef ik over haar heen strelen, tot ik haar met een hevige schok voelde komen onder me. Zo snel mogelijk legde ik mijn vrije hand over haar mond, zodat de rest van de loft niet kon horen wat we aan het doen waren. Ze wist met zichzelf geen blijf. Eindeloos lang bleef ik over haar heen strelen, terwijl ze kreunend en wriemelend mijn aanraking onderging. Met grote lustvolle ogen keek ik op haar neer, mijn verleidelijke engel. God, Lily...
Ze kreunde aanlokkelijk, opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw, compleet buiten adem en gedempt in mijn grote hand, terwijl ze mijn armen greep en haar hoofd achteruit kantelde. Uiteindelijk kalmeerde ze, en volledig uitgeput ontspande haar hele lichaam. Haar slanke benen vielen verder open, terwijl ik heel zachtjes over haar heen bleef strelen. Zachte genotsgeluidjes verlieten haar roze lippen, voor een gelukzalige glimlach haar volledige gezicht oplichtte. Kleine schokjes schoten door haar lichaam, alsof ik met elke aanraking een kleine stroomstoot door haar kleine figuur zond. Uiteindelijk duwde ze mijn arm weg en klemde haar benen dicht.
"Oooh." kreunde ze een laatste keer zacht, voor ze futloos en vermoeid haar ogen sloot. Ze slikte.
"God, dat was..." Langzaam liet ik mijn ogen over haar heen glijden, mijn meesterwerk bewonderend. Haar borstkas ging nog altijd onregelmatig op en neer, haar zachte blonde haar plakte tegen de vochtige, sexy glanzende huid van haar nek. Ze trilde lichtjes na. De effecten van haar hoogtepunt raasden nog steeds door haar heen.
"Hoe deed je dat?" fluisterde ze, terwijl een rilling over haar rug liep. Ik greep het laken en trok het over ons heen. Grijnzend knuffelde ik haar perfecte naakte lichaam, in een poging haar weer op te warmen.
"Magische handen." fluisterde ik arrogant in haar oor. Ze giechelde en vouwde haar kleine handen rond mijn zijden, ter hoogte van mijn ribben. Glimlachend kuste ik haar, traag en loom. Langzaam gleed ze met haar kleine voet op en neer mijn kuit. Ik omarmde haar nog wat steviger, al was ik eerder uit op iets intiemers. Subtiel drukte ik mijn harde kruis tegen haar dijbeen. Ik beet op mijn lip.
"Lil?" Ze humde en zuchtte toen ontspannen. Ik greep haar hand en bracht hem tussen mijn benen. Ze glimlachte.
"Voel je dat?"
"Ja." fluisterde ze.
"Door jou, schatje." Ondeugend keek ze me vanonder haar lange wimpers aan.
"Dat is vervelend." speelde ze mee. Grijnzend kuste ik het puntje van haar neus.
"Hmm, ja. Wat ga je doen om me te helpen?" Ze schudde haar hoofd met een trotse flikkering in haar ogen.
"Niets." Ik verstijfde.
"Niets?" snauwde ik, abrupt serieus. Ongelovig duwde ik me wat op.
"Nee, ik ben te moe." Ik kneep mijn ogen tot spleetjes.
"Je bent niet serieus." siste ik. Ze knikte slechts. Wanhopig liet ik mijn ogen over haar naakte lichaam glijden. Ze kon dit niet maken...
"Lily, fucking hell. Je kan je jongen niet zomaar fucking hard en opgewonden laten zitten. Dat is fucking barbaars." Toen ze niet reageerde, maar slechts met een uitdagende blik naar me staarde, vloekte ik gefrustreerd.
"Fuck off." blafte ik, voor ik van haar af klom en naar mijn kast stampte. Woest rukte ik de deur open. Ze kon me zo frustreren; ik kreeg er fucking migraine van.
"Ik ga douchen." snauwde ik. En mezelf dan maar van mijn probleempje afhelpen, bedacht ik me bitter.
Nog voor ik de badkamer binnen wandelde en de deur met een klap dicht had gesmeten, had ik haar eigenlijk al vergeven. Ze had me volledig rond haar kleine vinger gewonden, en er was niets dat ik nog kon doen om het te veranderen.
Toen ik even later de kamer weer binnenliep, lag ze met een frons naar het plafond te staren. Zuchtend speelde ze met de rand van het laken. Ik wandelde naar haar toe en boog over haar heen.
"Waaraan denk je?" vroeg ik zacht, voor ik een korte kus op haar mond drukte. Met een zwakke glimlach duwde ze mijn natte krullen uit de weg.
"Niets." loog ze. Ik trok een wenkbrauw op.
"Goede douche gehad?" vroeg ze toen met een vrolijke flikkering in haar ogen. Ik gleed met mijn duim en wijsvinger langs haar kaaklijn en keek fronsend op haar neer.
"Ik hoop dat je er elke seconde van gehoord hebt en dat het je heel ongemakkelijk heeft gemaakt." gromde ik. Ze giechelde.
"Ik heb elke seconde gehoord." beaamde ze.
"Mooi zo." knikte ik. Ik schiep toch nog enige vreugde uit het idee dat ze geschokt en met rode wangen had moeten luisteren naar hoe ik haar naam schaamteloos had gekreund terwijl ik mezelf had laten komen. Ik ging op de rand van mijn bed zitten en duwde haar blonde haar bezorgd fronsend achteruit toen ik de zenuwachtige trek rond haar mond zag.
"Wat scheelt er, baby?" vroeg ik zacht. Ze trok het laken wat hoger en zuchtte toen diep.
"Marcus heeft daarnet een bericht gestuurd." Ik verstrakte.
"Wat? Wat wil hij?" snauwde ik. Zuchtend drukte ze een kus op mijn pols toen ik mijn hand op haar wang had gelegd.
"Afspreken."
"Ik sterf nog liever." gromde ik duister. Langzaam duwde ze zich wat op, het laken ter hoogte van haar sleutelbeen vasthoudend zodat haar kleine naakte lichaam bedekt bleef.
"Ik ga niet antwoorden." Ik knikte goedkeurend.
"Goed." Zuchtend aaide ik over haar wang.
"Maak je niet druk, baby. Zolang ik bij je bent, kan hij je niets maken." mompelde ik. Ze glimlachte lief naar me, en richtte zich nog wat meer op. Gretig kuste ik haar. Ik voelde haar ontspannen, tot mijn opluchting, maar ik was zelf dan weer niet gerustgesteld door mijn woorden. Want het waren niet de momenten dat ik haar bij me had waar ik me zorgen om maakte; het waren die wanneer ik haar niet kon beschermen tegen hem.
Ze trok zich los met een smakje, en liet haar voorhoofd tevreden hummend tegen het mijne rusten.
"Sorry dat ik je daarnet niet wilde... Helpen." Ze bloosde lichtjes. Glimlachend kuste ik haar jukbeen.
"Maakt niet uit. Ik wil niet dat je dingen met me doet die je niet wilt doen, Lil." Snel schudde ze haar hoofd.
"Harry, dat is het niet! Ik wil je altijd!" Ik grijnsde.
"Maar je wilde me straffen. Omdat ik je zolang heb laten wachten daarnet. Toch?" Ze glimlachte liefjes.
"Is het gelukt?" vroeg ze op ondeugende toon.
"Hmm, verrassend goed." grinnikte ik. Ze beet giechelend in haar vinger. Met een tevreden zucht legde ik mijn hand op haar wang, mijn vingers in haar nek. Kort liet ik mijn ogen over haar gezicht glijden.
"Heb je gisterenavond voldoende gedronken, Lil? De dokter zei dat je de dagen na de rookvergiftiging moest blijven drinken." mompelde ik. Ze keek me aan met een schuldbewuste blik.
"Jij hebt me te veel afgeleid." klaagde ze. Ik fronste en kuste haar lippen kort.
"Drink straks een paar glazen, oké?" fluisterde ik. Ze ging met een hum akkoord en greep mijn pols in haar kleine hand, voor ik haar opnieuw kuste. Ik sloeg mijn arm rond haar heen; mijn vingers krulden rond haar slanke naakte middel.
"Ik moet gaan, schatje." mompelde ik tegen haar mond. Jim zou me nu al vermoorden omdat ik zo laat was. Ze maakte een protesterend geluidje, maar verbrak de kus wel langzaam. Kort wreef ik met mijn neus over die van haar.
"Zeg Jim dat ik niet blij ben dat hij je van me steelt." pruilde ze. Grijnzend streelde ik met mijn lippen over de hare. Ik wist niet of het normaal was - ik had geen ervaring met relaties, maar sinds ik haar mijn liefde had opgebiecht, en zij die van haar, wilde ik geen seconde van haar verwijderd zijn. Zij duidelijk ook niet van mij. Het maakte me gelukkiger dan ik zou moeten zijn. Als iemand me dit maanden geleden had gezegd, had ik hem of haar voor gek verklaard. Harry Styles werd niet verliefd.
Bullshit.
De engel in mijn armen had mijn hart gestolen.
"Tot straks." fluisterde ik nog, voor ik haar een laatste keer kuste.
"Tot straks." beaamde ze lief lachend. Tegen mijn zin maakte ik me van haar los.
Toen ik even later mijn kamer verliet, had ik nog steeds een gelukzalige glimlach op mijn gezicht. Enkel Niall was al wakker, tot mijn opluchting. Ik had geen zin in bullshit van mijn huisgenoten. Ze hadden gisterenavond al genoeg naar ons gestaard. Hij stond in de keuken en keek me verrast aan, maar grijnsde veelbetekenend toen hij mijn gezichtsuitdrukking zag.
"Goedemorgen." zei hij grinnikend. Ik stak slechts mijn middelvinger uit, terwijl ik langs hem liep en de koelkast opende.
"Het is aan Rose om te koken vanmiddag. Je neemt beter een stevig ontbijt." Ik grinnikte en keek hem geamuseerd aan over mijn schouder. Stella woelde even verder in de sofa, maar sliep wel vredig verder.
"Dus... Grote liefde tussen jullie?" vroeg hij suggestief.
"Zijn je zaken niet." mompelde ik verveeld, terwijl ik een hap uit de appel in mijn hand nam. Hij zuchtte en leunde achteruit tegen het aanrecht, terwijl zijn spek sissend bakte in de pan.
"Komaan, man. Niemand weet nog wat er aan het gebeuren is tussen jullie. Je komt thuis van de gevangenis, verlaat haar nog dezelfde dag. Dan zien we je dagen aan een stuk niet, ook al ben je hier dinsdag blijkbaar wel geweest en heb je de nacht gespendeerd met haar. Onaangekondigd kom je dronken en high binnen gestrompeld op Louis feestje, je klopt hem in elkaar omdat hij met zijn poten aan Rose zit, en dezelfde avond nog verdwijnen jullie allebei spoorloos. Dan, totaal onverwachts, komen jullie apart terug thuis, jij blijkbaar weer voorgoed, sluiten jullie je de rest van de dag op in je kamer, en komen jullie er pas tijdens het avondeten weer uit, allebei overgelukkig en ontspannen. What the fuck is er aan de hand tussen jullie?" Ik zuchtte diep en hing mijn sportzak wat beter over mijn schouder.
"Ik moet gaan trainen. Ik zie je vanmiddag." zei ik vaag.
"Harry, komaan!"
Ik wandelde al naar de deur, hem negerend, maar kwam abrupt tot stilstand toen hij vroeg: "Hou je van haar?" Onrustig ademde ik in en uit, sloot mijn ogen kort en klemde mijn tanden op elkaar. Uiteindelijk draaide ik me om.
"Dat is alles wat ik wil weten." zei hij. Zijn onschuldige blik deed me aan die van Lil denken. Nadat ik hem een tel had bestudeerd, nam ik een besluit.
Waarom zou ik het hem niet zeggen?
"Meer dan ik onder woorden kan brengen." antwoordde ik slechts. Zijn mondhoeken krulden omhoog. Nog voor hij iets anders had kunnen zeggen, verdween ik met een voldaan gevoel uit het appartement.

--
Dankjewel voor alle kudo's/reacties!!
xxx

Reacties (7)

 • Smexy

  Dit is zo zo zo zo zo zo zo zo zo zo zo cuteeeeeee !!!!

  1 jaar geleden
 • CrazyUnicornLuf

  Wow zo leuk dit👍😁

  1 jaar geleden
 • Magicsongzz

  Ik hou zo erg van deze lieve hoofdstukjes! Ik hoop dat ze nog eventjes blijven duren!

  1 jaar geleden
 • ZaynStylesS

  Ik hou hier zó van

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  loveeee thisss

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen